Snak

Mere indhold efter annoncen
Ntx
Jeg er med Brøndby er en større klub end SIF, men er den virkelig så meget mere attraktiv i dag?

CV har skåret kraftigt i lønbudgettet, man har alligevel fundet ud af ved strategi 6.4 at man ikke alligevel har råd til at dele 3-400.000kr ud om måneden til spillerne.

Ja Brøndby er kærester med Viasat, så ens kampe vil altid blive vist på de gode tidspunkter.

Flere på stadion, tjek.

Hvad er der så tilbage?
Brøndby som klub er slet ikke det som den har været.
Brøndby er jo kun en storklub i Brøndbys egne øjne i dag. Det eneste man frygter i dag når Brøndby kommer på besøg, er om ens ting bliver smadret.
Fedt! Og så skal Gammelby bare sendes til Jammerbugt FC. De vil vel godt tage ham for en årsløn? ;)
100%agf
De argumenter, du bruger om Brøndby, er de samme som mange andre, vil bruge på AGF. Men i Aarhus kan vi jo sagtens forstå, hvorfor man "selvfølgelig " hellere vil spille for agf end Horsens, Randers, Vejle, Viborg Sif osv ;)
Brøndby er naturligvis mere attraktivt end Sif, selvom det ikke er givet, at de ender højere i tabellen. Om Vallys kunne/burde have valgt en klub fra en endnu højere hylde, er en anden sag.
100% AGF
Flere på stadion, tjek.

Hvad er der så tilbage?
Brøndby som klub er slet ikke det som den har været.
Brøndby er jo kun en storklub i Brøndbys egne øjne i dag. Det eneste man frygter i dag når Brøndby kommer på besøg, er om ens ting bliver smadret.

Ja flere på stadion, også lige væsentligt mere omtale, mere eksponering, større setup, væsentligt mere i løn og nok også større sportslige ambitioner på den lange bane. Alt sammen rimeligt væsentlige faktorer for en elite sportsudøver. Og i øvrigt mange af de samme årsager som at de fleste Superliga-spillere stadig vælger AGF over Viborg, Horsens, Randers mv.

OT: Synes godt nok denne transfer er noget af et sats fra CVs side. Alt for høj pris, og han har i den grad sat røven i klaskehøjde hvis det ikke lykkes - særligt med Vallys tidligere udtalelser i mente. Frygter desværre det bliver årets flop, men håber på det bedste.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Tusinde tak for alle oplevelserne Vallys. De bliver heller ikke sådan lige glemt den anden vej rundt. For os vil du altid være en af de helt store årsager til at SIF igen kom på medaljetavlen og fik et internationalt eventyr. Ærgerligt, men forståeligt, at du ikke endte med at få de 6 gruppekampe med for os.

22,5 mio eller hvad det nu endte med forstår jeg absolut at man sælger for, og når vi så samtidig kan bytte Kusk ind og stå med 20+ mio i overskud, så virker det helt vildt.

Vi kommer dog til at savne Vallys på banen og også det humør han tydeligvis bringer ved siden af. Han er en af "the good guys" som vil blive savnet i mange år frem. Men de gode skal også have chancen for at prøve noget andet når muligheden byder sig, og derfor ser jeg det som det helt rigtige. Lidt ærgerligt at det ikke kunne blive udlandet, eller FCK når han nu havde så udtalt et ønske om det, men når Brøndby lægger så mange penge så har de selvfølgelig også en plan for ham, så han ikke ryger i glemsel.

Alt det bedste fremover Vallys! Vær gode ved os, når vi igen mødes!
Silkeborg IF
annonce