Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er vel ikke rigtigt nogen vindere her..
Braithwaite din kæmpe vinder. Fedt at du fuldførte din drøm. Du spillede med Messi, vandt en pokal og tjente boksen. Jeg håber du bliver fast mand for Espanyol og kommer med til VM.
var det ikke 37 mil han havde til gode - 22 mil virker lidt luset.
Håber Han laver en kasse for Espanyol mod Barcelona
.
Barca er den store vinder her. Han har sænket sine krav betydeligt så de ikke længere er på et urimeligt niveau. Og han står tilbage som den “dumme” spiller der alligevel ikke fik det som han ville

“Dumme” da det er dumt ikke at søge at indgå et fælles forlig når man ikke er dygtig nok til at haveudsigt til at være en del af holdet


Laporta-fansene er vilde i deres retorik. Det er dejligt at hylde en klub, som viser alt andet end respekt for sine spillere.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Spændende om der er nogen der tør skrive kontrakt med ham efter det her og hvilket niveau han ender på.
Der er ikke meget af den velkendte Barcelona ånd i det klubben foretager sig fortiden. De fleste Barcelona fans taler ikke videre positivt om de ting der sker fortiden.
Der er dog nogen der anser det som nødvendigheder over på en fuldstændig horribel ledelse tidligere.

Der er dog ganske betragtelig kritik punkter for dem der bruger lidt tid på at forstå situationen.

At sælge ud af fremtidig er yderst risikabelt og kan forlænge krisen.

At man satser på store investeringer i spillertruppen er yderligere en disposition mange med rette stiller spørgsmålsregn ved.

I forlængelse af dette er ungdomssatsningen som er blevet mindre tydelig med de mange indkøb. Var det nu nødvendigt eller skulle man have satset mere på de unge.

Tiden vil vise om de mange indkøb var det hele værd
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Spændende om der er nogen der tør skrive kontrakt med ham efter det her og hvilket niveau han ender

Jeg tror godt du kan regne med at fremtidige klubber er fuldstændigt ligeglade med den sag, hvad skulle de tænke? Uha uha en spiller som respekterer sin kontrakt?

Manglen på spilletid er nok et noget større problem
Barcelona skulle kun have betalt omkring 150.000 euro for ophævelsen. Måske forholdet mellem Barca og Martin rent faktisk har været respektfuldt og gensidig hele tiden, og man skilles på god fod? Hans fine farvel besked til klubben og dens fans kunne også tyde på det, det vsr bare en tanke.
Virker som en god løsning…og han får ikke noget med når kontrakten ophæves. Tilgengæld har han længere tid til at finde en klub, og Barca kan ikke kræve noget, hvilket betyder større sign on fee.
annonce