Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Chelsea køber Koulibaly

Skrevet af bold
lør 16. jul 05:46

Kalidou Koulibaly er netop blevet præsenteret som ny mand i Chelsea på en fireårig kontrakt.Læs hele nyheden her
Skrevet af Chelsea93
Fremragende indkøb! Velkommen til! Kimpembe next!
Skrevet af Toby123
Kææææft han bliver et bæst nede bagved
Skrevet af Morten5500
Det bliver rigtig spændende at se ham i Premier League.
Skrevet af Vincent Gigante
Føles næsten som om denne transfer var 6-7 år undervejs.

Klasse køb. Han bliver en boss i det forsvar.
Edge lord
Skrevet af Florafobi
Utroligt hvad Chelsea slipper af sted med - men who cares, money makes the world go round
Skrevet af Slemigen
Florafobi, forklar venligst
Chelsea FC
Skrevet af Vince71
@Slemigen

Glem ham. Han havde lige hurtigt behov for at kaste op i flere Chelsea tråde.

OT:
Klasse signing!
Skrevet af KHS
Du er nok nød til at forklare hvad du mener?
Skrevet af Slemigen
Fair nok, men on topic; fremragende signing!! En 1:1 erstatning for rudiger, samt Mendys kompagnon fra landsholdet, man kan håbe på at han kan hjælpe Koulibaly med at falde på plads hurtigst muligt. Som en anden bruger skriver skal Kimpembe sikres som den næste.
Chelsea FC
Skrevet af OneNiner
En rigtig god spiller...for fem år siden. For 300 mio burde man kunne få lidt mere kvalitet og ikke en 31 årig der lige skal forbi PRL for den sidste fede kontrakt
Skrevet af Hala Chelsea
Klasse signing. Top 5 cb’er i verden. Virkelig dygtig med bolden også. Sidste mand skal være Kimpembe!
Skrevet af SalatMedLåLåPå
Så må vi se om han kan leve op til den hype der har været om ham. Han har vel været rygtet til både Chelsea og United de sidste 6 år.
Føler måske at det er 3 år for sent, men måske kan han holde i mange år. Det er svært at spå om.
Håber han kan erstatte Rudiger.
Skrevet af man-fred
@OneNiner

300 mio. er jo småpenge nu til dags..
Skrevet af bruger 151464
Tænker som så mange også at han bliver klasse. Chelsea kandiderer efter min bedste overbevisning til top 2.
Jeg er desværre bange for at LfC bliver svækket med salget af Mane.
Skrevet af Slettet(031523220508)
Fantastisk indkøb, det er selvfølgelig en del penge for en 31årig, men som forsvarsspiller burde han have min 3 gode år tilbage i sig endnu.

Hvertfald en styrkelse da han i min bog pt. er en af de bedste på sin position i verdenen.

Skrevet af Berker
Jeg er stensikker på at Chelsea kommer til at kæmpe med om mesterskabet næste sæson. De bliver uhyggelig stærke. Virkelig nogle gode signings de laver.
Skrevet af mholmm
Stærk signing af Chelsea. Med endnu en klasse CB ind, så ser de giftige ud til næste sæson. Får de Kimpembe ind, så får de en af PL stærkeste CB par efter min mening. Selvfølgelig skal de lige bruge nogle kampe på at spilles sammen, men er ret sikker på at efter en 10 kampe, så bliver de ubehagelig at stå overfor.

Og at Koulibaly er 31 år, gør jo ikke en skid i denne tid. Han fortsat et fysisk monster og er kun blevet en klogere spiller med årene. Mange CB har det med at toppe i deres 30´er. Og 300 mio er vel en fair pris i dagens marked, hverken for højt eller for lavt. Svært at hente kvalitet der kan gøre en forskel her og nu som skulle være meget bedre end Koulibaly.

Men håber da som Liverpool fan at de ikke får det til at hænge sammen :-)
Skrevet af Vince71
@Mholmm

Jeg er egentlig meget enig i din betragtning omkring Koulibaly og Kimpembe. Hvis det lykkedes Chelsea at hente Kimpembe og det tror jeg er et stort hvis, så kan man sagtens argumentere for at Chelsea er blevet bedre defensivt end tidligere.

Og at Koulibaly er 31 år, gør jo ikke en skid i denne tid. Han fortsat et fysisk monster og er kun blevet en klogere spiller med årene.

Præcis. Koulibaly er også sådan en type forsvarsspiller der kommer til at være relevant mange år frem, netop på grund af de kompetencer han har.

Han er trods alt ikke bare et stort brød, men også en forsvarsspiller der er meget komplet, nøjagtig ligesom Silva der også stadig levere på et meget højt niveau.
Skrevet af mholmm
@Vince

Troede faktisk i var ret langt med forhandlingerne i forhold til Kimpembe, men det ser måske svært ud(har ikke lige fulgt helt med)? Er det Ake der er næste på listen eller hvem er jeres alternativer. Ake er god, men ved ikke helt om han er god nok til at være fast starter for jer.
Skrevet af Vince71
@Mholmm

Der er kontakt mellem klubberne og den er ikke udelukket. Men jeg tror udfordringen er at Chelsea/Tuchel skal overbevise Kimpembe om at skifte klub og han skulle være meget glad for at være i PSG. Så selvom Tuchel rigtig gerne vil have ham og PSG er åben for et salg, så virker det ikke (set udefra) til at spilleren vil væk. Det kan selvfølgelig ændre sig.

Kounde er den anden spiller Chelsea måske henter og har prøvet at hente længe nu. Personlige vilkår har været på plads med ham i et år nu og man var også "tæt på" at hente ham sidste sommer.

Ake har man droppet og bliver i City.
annonce
0