Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fc kronen
Ham som ødelagde Barcelona? Er du for real?
Marching on together! I support two teams. Leeds United & whoever is playing against Man utd. how long? Not long, ´cause what you reap is what you sow.
Skrevet af peppesignori
Eller er du fra Real?
Skrevet af Herfølge og Hærfuglen
Nej bestemt ikke, men er da glad for den succes Barcelona har haft.

Savner bare deres gamle spillestil, som også var teknisk men med langt flere afslutninger.
Skrevet af vkCOYS
@Geddar

Ikke "en eller anden rigmand", men Joe Lewis. Jeg tvivler dog personligt på om det passer, da rygtet dybest set stammer fra de forskellige såkaldte "In The knows" som jeg ikke har meget tilovers for.

Selvfølgelig er det fantastiske transfervindue vi har haft udført på baggrund af det uundgåelige salg af Bale. At tro andet ville omend være en smule naivt.

Hvis man frygtede at vi ikke ville erstatte Bale ordentligt, så kan man vidst roligt slappe af nu. Jeg evner ikke at have set et bedre transfervindue i min tid som Spurs fan.
LILYWHITE
Skrevet af Smör40
Jeg spår han får en meget svær første sæson, hvor ska han os spille på jeres overcrowded midtbane? Forhåbentlig ik konverteres til wing
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af nappey
Han skal nok kæmpe mod Holtby (og gylfi hvis han ikke bliver lånt ud) om pladsen bag Soldado..
Audere est Facere
Skrevet af Mainy
£107m brugt af Tottenham og man ifølge kilder stadig råd til at holde på Bale. :)
You'll Never Walk Alone
Skrevet af jonaspoulsen
Jep Mainy. Spurs er en af mest penge stærke klubber i UK sammen med Arsenal. Dette skyldes blandt andet at klubben har et super stramt løn budget. Derudover har klubben haft pænt overskud på transfers de sidste 2-3 år, så det er lidt i banken. Det er så det man fyrer af i år. Ryger Bale som forventet, så betyder det bare at der er penge at fyre af igen i de næste transfer vinduer.
Skrevet af Mr.eren
Altså hvis de ikke sælger Bale, så kommer Eriksen da slet ikke til at spille...

Uanset hvad, har Eriksen ikke niveauet til PL. Jeg håber han kan slå igennem, men har min tvivl om tempoet og fysikken bliver for stor en mundfuld.

Dertil er konkurrencen hård - man kan jo læse alle Spurs fans nævne adskillige spillere der kan spille de samme pladser som Eriksen. Eriksen er jo ikke en verdensstjerne - kun i Danmark.
Skrevet af The Blues
Jeg tror ikke på den kære Eriksen i PL.

Han er en ung og sympatisk knægt, men jeg tror, at skridtet fra den hollandske liga til verdens hårdeste liga er lige stort nok.
Det er ihvertfald ikke en Eriksen i start XL, der skal få Spurs i CL - men hvis han er tiltænkt en bænkplads, giver det bedre mening.
Skrevet af Mr. Spock
Der er for mange herinde der ikke ser Ajax-kampe. Det har i et stykke tid været normalt at se Eriksen dirigere offensiven på et niveau højere end alle andre på banen, og det var et spørgsmål om tid før han skulle til en af de største ligaer. Og så er det Tottenham han er skiftet til, og ikke Barcelona eller Manchester United - den klub han kommer fra har større historie og har været en meget hyppigere gæst i CL-gruppespillet - grønnere er han jo heller ikke. Den med fysikken må også gerne snart stoppe - så længe siden er det ikke at Modric hold til på den plads Eriksen sandsynligvis er udset til, og der er rigeligt med andre eksempler i nyere tid på spinkle playmakere der har klaret sig glimrende i PL.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af COYS
F.eks. Mata, Hazard, Oscar, Coutinho, Silva osv osv
Tottenham Hotspur siden 1978 (den argentinske forbindelse) Ingen er større end holdet. Come On You Spurs
Skrevet af Målkongen
Fantastisk at få en dansker på WHL igen.
Eriksen har så meget talent, og AVB er mester i at få sådan noget til at udfolde.
Jeg glæder mig meget til at se projektet.
Nu er der i hvert fald ikke en opstilling vi ikke kan spille.
COYS
Skrevet af Goikoetxea
"Eriksen har så meget talent, og AVB er mester i at få sådan noget til at udfolde."

Hvad gik så galt i Chelsea? Har de ikke nok talent der?
Wise Men Say...
Skrevet af mit_navn_her
Der gik sikkert Russisk Rigmand i det...

Men hans tid før Chelsea taler da for at han forstår at kultivere talent. Der er jo også en grund til at han blev hyret af The Blues til at starte med.
Skrevet af Goikoetxea
Hans tid i Porto er da ganske godkendt, men er Porto netop ikke kendt for at hive talenter frem år efter år?

Jeg håber Eriksen viser hvad han kan, og tager det med sig på landsholdet, der er bestemt brug for ham der.
Wise Men Say...
Skrevet af hts!
Eriksen bliver AVB´s Moutinho i Tottenham
Skrevet af waister
Det der gik galt i Chelsea er først og fremmest at de ansatte en forkert træner til det hold, de havde. Man kender vel AVB´s spillestil og kigger man så på deres hold, på daværende tidspunkt kunne man jo se det ikke var et match.

Derudover fik han besked på at fornye holdet, altså ud med Terry, Lampard og Drogba som er et decideret selvmord i en trup som den, hvor de betyder alt og deres holdkammerater bakker dem op uanset hvor gamle de efterhånden var blevet.

Sidst er der for mange alpha´er der tror de skal bestemme i Chelsea og det gør det nok ikke lettere at være ny, ung og forholdsvis uprøvet som træner.

Men mest af alt giver jeg deres spillermateriale skylden. Deres 4-back kæde er for langsom og spiller ikke højt nok oppe på banen. Dertil kommer st Cech nok ikke ligefrem er en sweeper målmand, som fx Lloris.
Og generelt havde de ikke de store typer på midtbanen han gerne vil bruge, udover en lille playmaker.
To dare is to do. Tottenham Hotspur!
Skrevet af Geddar , moderator
@vkCoys

Er det ikke underordnet for pointen, om det er Joe Lewis eller en anden?

@Mainy

"£107m brugt af Tottenham og man ifølge kilder stadig råd til at holde på Bale. :) "

Hvilke kilder er det så? Det lyder noget skørt. Økonomien er fin, men det pga. en solid lønpolitik og en forholdsvist balanceret indkøbspolitik. Man ville med det her vindue gå på kompromis med begge dele, hvis man samtidig beholder Bale.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af keane10
Selvfølgelig sælger vi Bale så der igen bliver balance i regnskabet. Jeg har også læst om Joe Lewis pengene, men aldrig fra nogen officiel kilde og som et lån, ikke en gave. Lewis er ikke det mindste interesseret i fodbold og er kun idet som en investering.
annonce
0