Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Danny O. til AGF

Skrevet af bold
fre 12. jul 2013
Danny Olsen skifter ved årsskiftet fra FC Midtjylland til AGF. Han har underskrevet en tre et halvt år lang kontrakt.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Lidt af et scoop for AGF. FCM og AGF er ret jævnbyrdige, så kommer skiftet pga. luftforandring?
Mojn do!
Skrevet af RudeAwakening
lÅrt.... FCM får en svær sæson, Albæk og Danny Olsen væk, er skidt når man ingen tilgang får, hvis så Izunna, Petter A og Igboun, (eller bare 1 af dem) muligvis også bliver solgt, ser det ikke ligefrem bedre ud!
Jeg kunne godt være bange for at vi kommer i bunden!
Liverpool FC FC Muuuhdtjylland BVB 09
Skrevet af RuneG
Ser godt ud for GF!
Skrevet af mibrja
Han er da langt overvurderet! Forstår faktisk ikke, hvorfor AGF har skrevet med ham. Han er middelmådig!
Skrevet af bruger
Han var god for nogle år siden
Skrevet af Slettet(550619222806)
Tillykke til Danny!

Nu er det vigtigt, at FCM fastholder skiftedagen til første januar. Så kan han være ed til at banke AGF to gange endnu! Hvilken lykkelig afsked..... -:))
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Homer5000

Det er skidt for midtjylland, at de bliver snydt af agf på lønnen. Men måske han bare gerne ville prøve en anden og traditionsrig klub. De skal måske se mod Afrika igen, for at styrke bredden..

Desværre er der også bøvl i Aab med at aflønne bredden, så det er ikke et enestående problem..

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
Skrevet af nukacola
Super arbejde BSN!

En dybde angriber, højreback og nu en alsidig offensiv kant.
Yderst kompetent trup, hvis vi ikke mister nogen. Det kan blive en god sæson.
Skrevet af The Kop
Yderst tilfreds. Nu sidder jeg så bare og venter på den uundgåelige nyhed: "AGF indkøb alvorligt skadet til træning"
Liverpool FC AGF Shankly!
Skrevet af JanHalvor
Ganske imponerende, at AGF for to millioner kroner i transfer har formået at hente:

To kompetente superligaspillere i form af Jesper Lange og Danny Olsen

Samt en spiller med et godt niveau og stort potentiale i Alexander Juel Andersen.

Var det ikke fem millioner Brøndby brugte på bare at hente Ørnskov?
Skrevet af famey
Fem millioner på Ørnskov? Jo. Er det ringe hvis du ser på kvaliteten han bringer + den tid han trods alt havde tilbage i kontrakten. Vil ikke mene det er et skidt køb af Ørnskov. Men som sædvanlig skal tingene drejes i en negativ retning mod Brøndby, ligemeget hvad artiklerne handler om. Sørgeligt..

Gode køb af AGF i øvrigt.
Red Devil Vestegnen 1964
Skrevet af mdudikoff
Lidt af et scoop for AGF. FCM og AGF er ret jævnbyrdige, så kommer skiftet pga. luftforandring?


FCM har ikke ønsket at forlænge kontrakten. Pga skader ser det dog ud til at de beholder ham året ud.
FCM-fan siden 1922.
Skrevet af Niccen
Endnu en fornuftig signing af AGF...

Har umiddelbart formået at hente 3 etablerede superligaspillere for små penge...
Skrevet af Adriaanse
En frisk Danny Olsen er bestemt en fin superligaspiller. Hvor anvendes han bedst i det system som PS ønsker at spille?

Bemærket i al stilfærdighed, så er Danny Olsen ikke en spiller, man senere kan forvente, at sælge med gevinst, hans alder taget i betragtning. Og AGF er nu ved at have en stor flok "gamle" spillere, uden potentiel videresalgsværdi. Jesper lange falder bestemt også i den kategori. Og han er endvidere kun marginalt superligaduelig.

Sloth og det glimrende indkøb Juel Andersen, og måske Osama er vel snart de eneste, som man kan håbe på at få lidt penge for, baseret på, hvad de faktisk har præsteret i superligaen.

Derfor: Er AGF´s økonomi efterhånden ved at være så god, at man ikke har brug for spillersalg?

Anyway. Truppen d.d. ser fornuftig ud, og en placering i midten af ligaen, virker bestemt ikke urealistisk. Men økonomien til at udvikle klubben og herunder truppen, ser det ikke ud til, at man gør meget aktivt for. Det er sådan lidt her og nu. Men det er selvfølgelig ganske branchetypisk.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af tjeeving

Ganske imponerende, at AGF for to millioner kroner i transfer har formået at hente:

To kompetente superligaspillere i form af Jesper Lange og Danny Olsen

Samt en spiller med et godt niveau og stort potentiale i Alexander Juel Andersen.

Var det ikke fem millioner Brøndby brugte på bare at hente Ørnskov?


Du kan bare ikke nære dig. Brøndby skal drages ind i dit sølle univers hver gang du skriver, selv i AGF trådene. Dine medfans må være stolte af dig. Du må virkelig være besat af klubben fra Vestegnen.

Nå, til sagen.

Fint du sammenligner 3 spillere for 2 millioner med én for 5 millioner. Meget analytisk må jeg nok sige.

Jesper Lange ser jeg ikke det store i, han er en energisk fighter men ikke særlig skarp og uden den store teknik. Kan være han bliver nyttig men så heller ikke mere,han er trods alt en lottokupon. Ville aldrig have haft ham til Brøndby.

Danny Olsen er en ok signing men ikke en sønderlig forstærkning i mine øjne. Han har ikke klassen til at løfte et helt hold og viser kun tænder sporadisk i kampene. Igen en middelmådig signing, jeg aldrig ville have haft til Brøndby.

Alexander Juel Andersen virker til at være et rigtigt godt køb, især prisen taget i betragtning. Meeeen man skal måske lige vente med at udråbe ham til årets scoop og lignende før man reelt har set ham spille. Om jeg vil have ham til Brøndby, kender jeg ham for lidt til at sige. Og det er jo heller ikke fordi han har tryllebundet hele DK sidste sæson, så havde der nok været andre bejlere til den pris.

Nå, men hvis JanHalvor siger at AGF har fået 3 spillere for 2 millioner kroner, hvor den ene er en fri transfer, så må jeg nødvendigvis også smide Hradecky med i Ørnskov puljen da han som bekendt, også var på en fri transfer. I øvrigt viser dette hvor unuanceret og utroværdig JanHalvor er i sin argumentation.

Bottomline er, at skulle jeg vælge mellem Olsen, Lange og Juel for 2 millioner kroner eller mellem Hradecky og Ørnskov for 4-5 millioner kroner ville jeg klart vælge de 2 sidstnævnte. Dette er blot min mening. Men lad os nu ikke snakke så meget og bare sige vi ses i sæsonen 2013/14. Den er lige om hjørnet.
Skrevet af BoroDane
Hvis AGF havde manglet en målmand og en midtbane havde vi nok også valgt det:) Og bare glem JanHalvor. Vi andre lytter heller ikke til ham.

Desuden er LAnge nu ikke en lottokupon, idet man ved hvad han står for. En fightende angriber der kan score mål, men det er stadig klart at man ikke får en angriber der scorer 15-20 mål. Desuden har vi manglet noget vildskab og fight i angrebet siden Graulund stoppede.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lakris
Mærkeligt skifte. Meget uambitiøst.

I øvrigt har AGF en aldeles glimrende spiller i Akharraz på venstrekanten...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af tjeeving
Hvis AGF havde manglet en målmand og en midtbane havde vi nok også valgt det:) Og bare glem JanHalvor. Vi andre lytter heller ikke til ham.

Desuden er LAnge nu ikke en lottokupon, idet man ved hvad han står for. En fightende angriber der kan score mål, men det er stadig klart at man ikke får en angriber der scorer 15-20 mål. Desuden har vi manglet noget vildskab og fight i angrebet siden Graulund stoppede.


Jeg medgiver at "lottokupon" var måske det forkerte ord at bruge, da, som du selv nævner, ved hvad man får. Jeg mener bare ikke han bliver bedre og som du selv nævner er han ikke nogen bomber. Men vildskab er der for alle pengene:) Man kan som AGF fan håbe at et klubskifte bliver, for ham, det helt nye guld, hvor spillestil, taktik, medspillere osv giver mere mening og at han hæver niveauet og bliver som "genfødt". Det er set med andre spillere før.

Og ja sammenligningen er tåbelig da vi som klubber mangler spillere til forskellige positioner, men jeg tillod mig et øjeblik at dumpe ned på Halvors niveau i forhold til hans sammenligning. Sorry.

Skrevet af ForzaTærtedej
Skidt... Men held og lykke til Danny. Han har gjort det godt, så... :P
FCM siden 2008. FARLIGE FRANK! <3 FC Bayern München siden 2012. Liverpool sympatisør. Swansea siden Laudrup. Ronaldinho siden 2003. Pro Evolution Soccer! Football Manager!
Skrevet af Xavi_Hernandez
Fint nok. Vi har manglet en kantspiller - og helst en der kan spille i begge sider og iøvrigt er alsidig nok til også at kunne bruges andetsteds (bag angriberen i 4-4-1-1). Han bidrager også med noget direkte som vi hurtigt kan komme til at savne uden Stephan P. og det giver iøvrigt også muligheden for at spille med to af de mere direkte kanter hvis det skulle være fordelagtigt. Jeg tror dog den mest bemærkelsesværdige effekt vil være (hvis alle tre forbliver skadesfri) at Osama og Stephan leverer bedre som konsekvens af konkurrence.
annonce
0