Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Diego Costa til Chelsea

Skrevet af bold
tir 1. jul 2014
Chelsea meddeler på deres hjemmeside, at man er blevet enige med Atletico Madrid om at sende Diego Costa til London.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Chelsea4Eva
Ha så sparer vi lige 2 mil!
Gudjohnsson og Hasselbaink = bedste duo :D Chelski is my life Real <3
Skrevet af chrmik
Så satser vi bare på at hans forgangne sæson ikke var en enlig svale
Torres Raus !!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Andr7953
Han flopper 100%
Skrevet af FrækFyr17
Fantastisk købmandskab af Atlético og Jorge Mendes, igen.

For få år siden udlejet for 3. gang og solgt af madrilenerne, som senere købte Costa tilbage som angrebsreserve for under en million euro.

EDIT
Med de mange unoder blevet til persona-non-grata i meste af Spanien, hvilket igen blussede op med VM-udtagelsen og -præstationen. Modstridende mange af de spanske idealer.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Dammefar
Mest overvurderede spiller ever... 300 mio. lige ud af vinduet!
Skrevet af Super8Frank
Tror desværre også han flopper. Super sæson sidste år, men 300 millioner kroner for en spiller der kun har præsteret i halvanden sæson er hul i hovedet.

HÅBER godt nok, at jeg tager fejl.
02/02/2017 - En legende takker af! Frank Lampard <3 Fan af: Chelsea FC siden 1999 AC Horsens siden 1994
Skrevet af Martinovic
Jeg tror heller ikke, han bliver en succes i Premier League.
Mojn do!
Skrevet af Dr. Def
Kunne da være forbandet lækkert hvis man solgte Ba og Torres så man kørte med Costa-Lukaku alt efter hvordan kampen udarter sig eller hvem man møder. Men Torres hænger i nok på længe endnu pga hans løn...

Tror i øvrigt at Costa bliver en god handel for os, han har det killer-instinkt som ingen af vores andre angribere har
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Double-D's
Det er jo vildt så mange angriber de har, måske er det bare deres spillestil, som gør angriberne dårligere end de er. Jeg håber de en dag går konkurs! Ingen vil savne den plastik klub.
Skrevet af chrmik
Double-D

Har SFO´en stadig åben?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Fifa nørden
Det betyder nok at det er farvel til Lukaku, desværre.
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af fiffty
Lækkert med Costa!
Folkens, lad nu vær med at bortdømme dette skifte allerede nu. Han har spillet fremragende i denne sæson for Atletico Madrid! At han har været lidt skadet og udmattet i den sidste ende af sæsonen, er vel så meget sagt, men det her er jo det, som vi har brug for. En ægte 9´er som har den målnæse, vi har brug for! Med folk som Hazard, Fabregas, Oscar osv i ryggen, så er det da dømt mål!

Prisen er vel som han har spillet i denne sæson? Det samme køb i den prisklasse har United og Liverpool jo begået på de kære Southamptonsspillere som har spillet en ganske okay sæson, men intet mere.... Jeg ved udemærket godt de er britiske spillere, men de går vel op i en højere enhed, når vi har købt en direkte fra topscorelisten i Europa!

God aften.
[b] Chelsea Football Club & FC København. [/b] ...................&#10031; Premier League &#10031;....................
Skrevet af Martin T
Overvurderet spiller. Jeg tror de bliver fælt skuffet i Chelsea. Der er en del andre angribere på markedet, som vil passe langt bedre ind på holdet.
Skrevet af YSamanci
Super sæson, skuffende VM. Jeg tror han får problemer i PL, også pga. hans temperament, men nu må vi se. Dog spændende med en ny profil til verdens bedste liga.
Skrevet af Liv'pool
Så Chelsea kommer simpelthen til Stamford Bridge, fordi de har udøst Diego Costas frikøbsklausul?
Det er da en ret kort tur.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Dog kan man være urolig for ham, når han havde så et skidt VM som han havde. Meget anonymt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af hmm... ?
Er også af den overbevisning, at han flopper.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af sGerrard8
Tror ikke han bliver den største succes i Chelsea. Men held og lykke til ham. Hvis han ikke flopper, ser Chelsea ret skræmmende ud offensivt nu, især efter købet af Fabregas og nu Costa, som næsten kun kan være bedre end Torres, Eto´o og Ba.
Y.N.W.A
Skrevet af FalconLFC
Anonym er da et pænt ord at bruge om hans VM. Jeg tror dog, at han var ret hæmmet af sin skade, i hvert fald havde han en fin sæson for Atletico med masser af mål.

Om han passer til Chelsea og PL er jeg ikke helt overbevist om, men om nogle måneder er vi jo alle meget klogere.
Skrevet af Yidz!
Umiddelbart en forfærdelig handel af Mou & co.. Meget høj pris for en spiller, der efter min bedste overbevisning er langsom, klodset og hverken bemærkelsesværdigt stærk i hovedspillet eller i fødderne. Han har samtidig en ret negativ attitude, så hvorfor satser CFC det hele på ham? Er der noget jeg overser?

Han scorede ca. 70-80% af sidste sæsons ligamål på sløset forsvarsspil, som der ikke er meget af i PrL. Han har, fair nok, en strålende målnæse, men spillere der kun spiller på instinkt kæmper sgu altid lidt under nye forhold.

Jeg spår ham samme skæbne som stakkels Soldado.

Jeg begriber simpelthen ikke, at Chelsea ikke satser på Lukaku. Det er dog godt nyt for hans bejlere. Kom nu Levy/Baldini/Poch.!
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
annonce
0