Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rsabrawi
Mr.Slotved, fordi folk er pessimister, og det er vel ret typisk dansk efterhånden. Glæd jer dog over manden er kommet til en af de største klubber i verden fremfor at begynde at lukke lort ud med at han ryger på bænken og det ene og det andet lort!
Skrevet af AlfaOmega
Som jeg ser det - har han budt ind på et projekt - hvilke jeg synes er det rigtige. Vil mene han nok skal få den spilletid som han ønsker.
Skrevet af Hr.Betjent
Hvem er det på Manchester Uniteds midtbane man ikke mener Christian Eriksen kan slå af?

Jeg kan personligt ikke se hvem af dem han ikke skulle kunne slå af når der tales om evner og kvalitet. Bruno måske pga. navnet mere end hvad han går og viser i disse dage.
YNWA
Skrevet af bl4zt3r
Det bliver spændende at følge... når man ikke ønsker Manchester United noget godt, så tror jeg det er et fint match.
- Og til dem der omtaler klubben som "verdens største"... *fnis*...

Nå, vi må vente og se, om det bliver lort eller lagkage.
Skrevet af Den runde
syntes det spændene at følge ham i MU, tror nu sagtens han kan spille sig på 1 holdet, for han er stadigvæk verdensklasse og han er alt for god til at blive i Brentford.
tror med Ten Hag ved roret og et nyt system i MU, kunne de sagtens komme til at spille med i toppen af PL, og MU er gennem tiden en af verden største og bedste klubber.
Skrevet af Mikkelinho#1
Helt absurde kommentarer her.
Manden er 30 år, og er kommet sig efter hjerte operation. Får nu muligheden for en 3 årig kontrakt i en af verdens største klubber med hjemmebane på Old Trafford.
Uden sammenligning den største klub han har repræsenteret, og så efter det forløb.
Kæmpe respekt til Christian Eriksen. Alle der snakker penge, blød mellemvare og bænkeplads, må i min optik have brugt flere timer med varm lim, end at gå i skole.
Har i øvrigt intet hold i PL, skulle jeg vælge ville det være Liverpool på grund af attraktiv spillestil og Agger.
Skrevet af KLB-ManU
CE er Ten Hags mand, så mon ikke han som udgangspunkt er tiltænkt en startplads. Fernandes er målfarlig og assisterende, mens CE løber mere og spiller mindre risikobetonet. Håber klart Christian bliver foretrukket, hvis ikke begge kan spille samtidig?
Skrevet af Unikum
Sikke et skifte!!! Bliver vanvittigt fedt at følge Eriksen i Manchester United. Jeg ser ham som fast starter sammen med Bruno Fernandes, samt en ny CDM - gerne Frank de Jong eller Ruben Nevas. Det ville altså være en solid 3-mands midtbane, i min optik!

Men der mangler selvfølgelig også en ny CB, højreback og en front angriber, såfremt Ronaldo smutter.

Off topic: Så mente jeg sidste år at Erik Ten Hag var manden der kunne ændre United. Han har en klar filosofi, han er kompromisløs og det lader til at er kommet under huden på folk han tidligere har arbejdet med.

Desværre har Manchester United det rigtig svært på transfermarkedet, grundet tidligere signings til komplette overpriser. Samt trofæ tørke og manglende ChL deltagelse, som gør det svært at lokke de helt store stjerner til klubben.
Jeg synes at de sidste mange år, har der hersket en dårlig kultur, hvor tidligere stjernespillere er blevet ødelagt efter ankomsten til United. Men jeg tror denne tid snart kan være fortid. Der skal i den grad igang med et ordentligt oprydningsarbejde og der mener jeg Ten Hag er manden der kan få det til at ske.

Jeg kan sagtens tage fejl, men jeg er optimistisk på Manchester Uniteds vegne
Skrevet af BerlinerDK
Verdens største klub? Hahaha
Skrevet af Hasse1983
Hvad fanden er det for en børnehave det her?!

At man ikke bliver træt af at måle dillere om det ene hold er større end det andet, og forsøge at tale klubber niveauer ned med latterlige stikpiller.

Personligt synes jeg det er et flot skifte, og det lyder som et meget velovervejet valg, af en spiller der her begge fødder på jorden hele tiden.
- Manchester United er en klub man lytter til, når de banker på ens dør.

Med Ten Haag starter man et nyt kapitel i United, og CE kan med sin rutine, færdigheder og ikke mindst respekt være med til at komme fornuftigt fra land. De har finanserne og størrelsen til at komme tilbage til den sjove del af PL. Hvis Ten Haag får nok indflydelse, og stilen er lagt om i United sker det inden for en overskuelig årrække.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Strategy
Det er dog helt utroligt så dumme klub tilhørsforhold gør folk.

1. Der er jo ingen tvivl om at Manchester United er _en_ af verdens største klubber. Det er ikke en klub der er så ekstrem attraktiv som før i tiden pga de seneste resultater, men det er jo fortsat en klub - og et skifte - der trækker overskrifter i alle lande verden over. Det i sig selv er jo flot.

2. Rønnebærene er vist sure. Eriksen er ikke taget til United for at sidde på bænken, og med Pogba ud, og taget i betragtning resten af midtbanen er der absolut ingen grund til at tro at Eriksen kommer til at sidde på bænken. Alt kan selvfølgelig ske, men på papiret passer han perfekt til Ten Hag´s fodboldfilosofi,og han er selvsagt skiftet fordi han og de forventer at han skal spille.

Eriksen tager selvsagt en chance, hvor han istedet kunne have valgt det sikkre og trygge. Men i Brentford vinder han med garanti aldrig noget. ManU vinder nok næppe PL i den nærmeste fremtid, men kommer uden tvivl til at få chancer i andre turneringer og kan - med Ten Hag ved roret - måske vende tilbage til toppen. Det er jo et projekt der om noget er attraktivt, og lykkedes missionen og Eriksen er med på den rejse, kommer han jo til at afslutte sin karriere med et fantastisk eftermæle i England. Det er da meget forståeligt at han gerne vil være med på det.

Er selv mere til Liverpool (uden at jeg vil kalde mig fan), men ønsker Eriksen det bedste. Det bliver spændene at følge.
Skrevet af Gshock
Gid at du vil få en masse personlig succes, men at du ikke vinder noget med United. Så ses vi på Odense stadion om 3 og et halv år. Så giver jeg sq en Bull burger. ;)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af grandemessi
Fedt for danskerne, ikke så fedt når han bliver bænket.
Optur for Eriksen lige at lave de sidste lønkroner inden han stiller støvlerne på hylden
Skrevet af AaBager
Trist at tråden kommer til at handle om hvem der er verdens største klub. Nogen gange er jeg i tvivl om debattørerne er gået ud af folkeskolen.

Virkelig fedt skifte for Eriksen og landsholdet. Matches på højeste niveau i en klub med enormt pres, en træner der tror på ham og gode muligheder for spilletid.
Skrevet af no name
Det er en super flot skifte, selvom jeg på ingen måder er fan af United. Fuld fortjent og alle som mener han ikke har niveauet til United, kender åbenbart kun til fifa og Instagram. Eriksen har det seneste årti været top fem over playmaker i PL.
Skrevet af bruger 177060
Tillykke til Christian. Fint skifte.
Han er for god til brentford og et skifte vidner om større ambitioner.
Man u er ikke hvad de var tidligere ift resultater, men stadig en af verdens allerstørste klubber.
Træneren står for en fodbold stil hvor Christian passer ind imodsætning til Conte.
Der er større konkurrence end i brentford specielt hvis de jong også kommer ind.(dog spiller de ikke helt samme rolle)
Men der ryger sikker også nogle spillere ud fra man u.
CE tror på sig selv og ser en masse spilletid foran sig. Fedt at vi har landsholdsspillere der tror på egne evner.
Han gør det ikke pga penge (han virker ikke sådan) han kunne have taget til saudi eller Kina hvis det kun var penge.
Men han kan blive en del af historiefortællingen i at bringe man u tilbage til fordums styrke med en træner der stoler på ham og vil spille bold.
Han var død for kort tid siden og vil nu se om han kan nå stjernerne. Fedt Christian. Go for it
Skrevet af ozzie_dk
At kalde MAN-U for verdens største klub er en joke
Skrevet af Norman
Det romantiske havde været, hvis han blev i Brentford, men United er sgu mere spændende at følge end Tottenham, som der også var snakket om.
Skrevet af Fl@skebøf
Sikke et comeback. Fra død til verdens største klub på et år. Imponerende! Formentlig ikke tiltænkt start-11’eren, men stadig flot skifte!


Det er altså kun jer United fans der ser United som verdens største klub. Real Madrid er for de fleste den største, deres bedrifter taler for sig selv.

Dermed ikke sagt United ikke er en kæmpe klub, de er deroppe sammen med en 5/6 andre.
Skrevet af mholmm
Er enig i at der er mange der bare lukker lort ud fordi det er Manchester United. Omvendt synes jeg det er opløftende at der er mindst lige så mange der både forstår skiftet og ønsker Christian tillykke uanset tilhørsforhold.

Så jeg vælger at fokusere på de positive kommentarer i netop denne tråd, da de negative i langt største del af tilfældene er on liners eller blot for at skabe lidt røre i andedammen :-)
annonce
0