Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Britz
Altid ærgerligt når ens idoler skuffer. Synes virkelig, at det er et forkert valg af klub. Man Utd har ødelagt så mange spillere og trænere de seneste år, så forstår ikke tiltrækningen længere.
Ikke udover, at han kan være med til at trække sværdet ud af stenen, hvis det viser sig at ETH bliver en succes. Og lønnen selvfølgelig. Og fansene... Ja okay, der er en del parametre der taler for, men ville ikke selv turde det når der nu er stor risiko for at ETH er væk efter et halvt år.
Skrevet af Sunlight
Nej Pep jeg bakker op. Har bare savnet ærlighed og åbenhed fra hans side. Han har flere gange nævnt, at London er stedet han vil være.
Skrevet af rolig
øv øv øv . Af alle klubber , så lige dem
Skrevet af 12'eren
@Sunlight - du (og stort set alle andre) aner ikke en dyt om, hvad der ligger til grund for Eriksens beslutning. Intet.

Du fremstår - som mange andre, der kloger sig på Eriksens gøren og laden - bare som en simpel hater, der tilsyneladende ikke er fan af Manchester United. Og fred da være med det - det er der så rigtig mange andre som er. Men hvorfor miskreditere Eriksen for sit klubvalg?

Eriksen har i sin fodboldkarriere da om nogen været en, som har valgt efter sit hjerte, og hvor pengene ikke har været det vigtigste. "Pakken" skal være den rigtige.

Hvad der ligger til grund for Eriksens tilvalg af Man United ved kun Eriksen selv og en ganske snæver kreds - men faktum er, at han nu er landet i en af verdens største klubber, der samtidig har en gloværdig historie og en spændende fremtid, hvor han tilmed kender træneren. Så kunne det mon også være, at disse ting har været udslagsgivende for Eriksen? Vi ved det ikke, men jeg tror Eriksen har været utrolig grundig i sit klubvalg.

Eriksen vil kunne gøre en positiv forskel i de fleste storklubber. Nu blev det så Manchester United, der får glæde af ham - og der venter ham chancen på en af fodboldens allerstørste scener. Også selvom klubben her og nu er en af flere storklubber og ikke blandt topfavoritterne til den næste PL-titel.

Jeg ønsker i hvert fald Eriksen tillykke med sin nye klub, og ønsker ham bare alt det bedste på og udenfor kriststregerne - som jeg altid har gjort, uanset hvilken klub han har repræsenteret. Han er en super sympatisk og tænksom fyr med benene på jorden, som jeg kun kan respektere - og således også i valget af sin nye klub.
Skrevet af Pawldo
2019-20 = 1 mål, 2 assists
2020-21 = 3 mål, 0 assists
2021-22 = 1 mål, 4 assists

Uduelig og ligegyldig spiller.
Skrevet af mholmm
@Sunlight

At dine følelser er blevet stødt over eriksens skifte, det rror jeg hverken Eriksen eller størstedelen her på bold.dk giver en f**k for.

At du vælger at motivforske i forhold til hvad der foregår I dit eget hoved uden noget evidens for det du påstår, det gør det endnu mere sørgeligt.

Hæv nu lige niveauet makker.
Skrevet af Maradona-Messi
12´eren: +1
Skrevet af Rsabrawi
Pawldo - bestemt ikke en uduelig og ligegyldig spiller i Inter eller Tottenham, men må være nemt bare at slynge ud, når du garanteret ikke har set en eneste Inter kamp med ham.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Punkfunk, så læs dog ekspertens udsagn, hvis du vil det. https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-07-15-det-er-et-spektakulaert-skifte-siger-ekspert

Så må du leve med vi andre er "glade" amatører.

Eriksen er så fornuftig og seriøs en fyr, så det er svært at forestille sig, at det skulle gå helt galt.

Men, det er nok meget godt, at "Cirkus Pogba" er væk, ellers kunne man godt blive lidt bekymret for Eriksen.
Skrevet af StellaRossa.
Med al respekt for Christian Eriksen, men jeg finder godt nok denne transfer en anelse sensationel. Eriksen var rigtig god, da han peakede i Spurs for år tilbage, men han er jo ikke i nærheden af at have niveauet til at trække United længere op i tabellen.
Skrevet af AndysTail
Pawldo

Belejligt ikke at tage en sæson mere med, hvor han laver 10 mål og 17 assists.

Alle kender jo fortællingen fra Inter, hvor han han er fejlcastet og bliver brugt som balancespiller.

På landsholdet laver han jo i samme sæsoner enten assist eller mål i mere end hver 2. Kamp.
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Håbede på til det sidste det var løgn. Synd at spilde sine sidste år i en klub der var engang.. Trist..
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Håbede til det sidste det var løgn.. Trist at ødelægge den sidste tid af karrieren i en klub der var engang..
Skrevet af Punkfunk
Tenver, jeg er ikke sikker på, at du helt fanger sarkasmen i mit opslag :)

Med andre ord: Jeg er helt enig med dig.
Skrevet af cf srefnar
Egentlig vildt hvor mange som har travlt med at tale Manchester United ned til en ligegyldig mellemvare og uinteressant klub.
36 kommentarer da han skiftede til Brentford og +99, når han skifter til United fortæller vist alt om størrelsen af MU.
Skrevet af CopenhagenNoice
Min fatteevne rækker simpelthen ikke så langt, at nogen kan være bitre over at en dansk landsholdsspiller skifter til en af de største klubber i verden! Især ikke efter manden har været…død!
Jeg er på ingen måde utd fan. Men for faen, hvor er det fedt!
Skrevet af JacobB
Hvorfor skulle Eriksen være blevet i Brentford? Han har valgt at fortsætte karrieren på højeste niveau, hvorfor så ikke have højere ambitioner end Brentford? Jeg kan sagtens forstå, at Eriksen vil ud og have den sidste store kontrakt.
Skrevet af Kong Dario
Hader Man utd.

Klamt at se ham i den trøje. Føj.

Men rent sportsligt kan jeg da sagtens forstå skiftet.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Sunlight
Naturligvis ved du, jeg og alle andre hvorfor han vælger United. Det er åbent og ligetil. Ligesom Christians niveau er hævet er ærligheden også at foretrække. Christian ville bo i London - se nu hvad det blev. Svaret er penge. Og kun penge
annonce
0