Snak

Mere indhold efter annoncen
Mr.Slotved, fordi folk er pessimister, og det er vel ret typisk dansk efterhånden. Glæd jer dog over manden er kommet til en af de største klubber i verden fremfor at begynde at lukke lort ud med at han ryger på bænken og det ene og det andet lort!
Som jeg ser det - har han budt ind på et projekt - hvilke jeg synes er det rigtige. Vil mene han nok skal få den spilletid som han ønsker.
Hvem er det på Manchester Uniteds midtbane man ikke mener Christian Eriksen kan slå af?

Jeg kan personligt ikke se hvem af dem han ikke skulle kunne slå af når der tales om evner og kvalitet. Bruno måske pga. navnet mere end hvad han går og viser i disse dage.
YNWA
Det bliver spændende at følge... når man ikke ønsker Manchester United noget godt, så tror jeg det er et fint match.
- Og til dem der omtaler klubben som "verdens største"... *fnis*...

Nå, vi må vente og se, om det bliver lort eller lagkage.
syntes det spændene at følge ham i MU, tror nu sagtens han kan spille sig på 1 holdet, for han er stadigvæk verdensklasse og han er alt for god til at blive i Brentford.
tror med Ten Hag ved roret og et nyt system i MU, kunne de sagtens komme til at spille med i toppen af PL, og MU er gennem tiden en af verden største og bedste klubber.
Helt absurde kommentarer her.
Manden er 30 år, og er kommet sig efter hjerte operation. Får nu muligheden for en 3 årig kontrakt i en af verdens største klubber med hjemmebane på Old Trafford.
Uden sammenligning den største klub han har repræsenteret, og så efter det forløb.
Kæmpe respekt til Christian Eriksen. Alle der snakker penge, blød mellemvare og bænkeplads, må i min optik have brugt flere timer med varm lim, end at gå i skole.
Har i øvrigt intet hold i PL, skulle jeg vælge ville det være Liverpool på grund af attraktiv spillestil og Agger.
CE er Ten Hags mand, så mon ikke han som udgangspunkt er tiltænkt en startplads. Fernandes er målfarlig og assisterende, mens CE løber mere og spiller mindre risikobetonet. Håber klart Christian bliver foretrukket, hvis ikke begge kan spille samtidig?
Sikke et skifte!!! Bliver vanvittigt fedt at følge Eriksen i Manchester United. Jeg ser ham som fast starter sammen med Bruno Fernandes, samt en ny CDM - gerne Frank de Jong eller Ruben Nevas. Det ville altså være en solid 3-mands midtbane, i min optik!

Men der mangler selvfølgelig også en ny CB, højreback og en front angriber, såfremt Ronaldo smutter.

Off topic: Så mente jeg sidste år at Erik Ten Hag var manden der kunne ændre United. Han har en klar filosofi, han er kompromisløs og det lader til at er kommet under huden på folk han tidligere har arbejdet med.

Desværre har Manchester United det rigtig svært på transfermarkedet, grundet tidligere signings til komplette overpriser. Samt trofæ tørke og manglende ChL deltagelse, som gør det svært at lokke de helt store stjerner til klubben.
Jeg synes at de sidste mange år, har der hersket en dårlig kultur, hvor tidligere stjernespillere er blevet ødelagt efter ankomsten til United. Men jeg tror denne tid snart kan være fortid. Der skal i den grad igang med et ordentligt oprydningsarbejde og der mener jeg Ten Hag er manden der kan få det til at ske.

Jeg kan sagtens tage fejl, men jeg er optimistisk på Manchester Uniteds vegne
Verdens største klub? Hahaha
Hvad fanden er det for en børnehave det her?!

At man ikke bliver træt af at måle dillere om det ene hold er større end det andet, og forsøge at tale klubber niveauer ned med latterlige stikpiller.

Personligt synes jeg det er et flot skifte, og det lyder som et meget velovervejet valg, af en spiller der her begge fødder på jorden hele tiden.
- Manchester United er en klub man lytter til, når de banker på ens dør.

Med Ten Haag starter man et nyt kapitel i United, og CE kan med sin rutine, færdigheder og ikke mindst respekt være med til at komme fornuftigt fra land. De har finanserne og størrelsen til at komme tilbage til den sjove del af PL. Hvis Ten Haag får nok indflydelse, og stilen er lagt om i United sker det inden for en overskuelig årrække.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce