Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er dog helt utroligt så dumme klub tilhørsforhold gør folk.

1. Der er jo ingen tvivl om at Manchester United er _en_ af verdens største klubber. Det er ikke en klub der er så ekstrem attraktiv som før i tiden pga de seneste resultater, men det er jo fortsat en klub - og et skifte - der trækker overskrifter i alle lande verden over. Det i sig selv er jo flot.

2. Rønnebærene er vist sure. Eriksen er ikke taget til United for at sidde på bænken, og med Pogba ud, og taget i betragtning resten af midtbanen er der absolut ingen grund til at tro at Eriksen kommer til at sidde på bænken. Alt kan selvfølgelig ske, men på papiret passer han perfekt til Ten Hag´s fodboldfilosofi,og han er selvsagt skiftet fordi han og de forventer at han skal spille.

Eriksen tager selvsagt en chance, hvor han istedet kunne have valgt det sikkre og trygge. Men i Brentford vinder han med garanti aldrig noget. ManU vinder nok næppe PL i den nærmeste fremtid, men kommer uden tvivl til at få chancer i andre turneringer og kan - med Ten Hag ved roret - måske vende tilbage til toppen. Det er jo et projekt der om noget er attraktivt, og lykkedes missionen og Eriksen er med på den rejse, kommer han jo til at afslutte sin karriere med et fantastisk eftermæle i England. Det er da meget forståeligt at han gerne vil være med på det.

Er selv mere til Liverpool (uden at jeg vil kalde mig fan), men ønsker Eriksen det bedste. Det bliver spændene at følge.
Gid at du vil få en masse personlig succes, men at du ikke vinder noget med United. Så ses vi på Odense stadion om 3 og et halv år. Så giver jeg sq en Bull burger. ;)
Fedt for danskerne, ikke så fedt når han bliver bænket.
Optur for Eriksen lige at lave de sidste lønkroner inden han stiller støvlerne på hylden
Trist at tråden kommer til at handle om hvem der er verdens største klub. Nogen gange er jeg i tvivl om debattørerne er gået ud af folkeskolen.

Virkelig fedt skifte for Eriksen og landsholdet. Matches på højeste niveau i en klub med enormt pres, en træner der tror på ham og gode muligheder for spilletid.
Det er en super flot skifte, selvom jeg på ingen måder er fan af United. Fuld fortjent og alle som mener han ikke har niveauet til United, kender åbenbart kun til fifa og Instagram. Eriksen har det seneste årti været top fem over playmaker i PL.
Tillykke til Christian. Fint skifte.
Han er for god til brentford og et skifte vidner om større ambitioner.
Man u er ikke hvad de var tidligere ift resultater, men stadig en af verdens allerstørste klubber.
Træneren står for en fodbold stil hvor Christian passer ind imodsætning til Conte.
Der er større konkurrence end i brentford specielt hvis de jong også kommer ind.(dog spiller de ikke helt samme rolle)
Men der ryger sikker også nogle spillere ud fra man u.
CE tror på sig selv og ser en masse spilletid foran sig. Fedt at vi har landsholdsspillere der tror på egne evner.
Han gør det ikke pga penge (han virker ikke sådan) han kunne have taget til saudi eller Kina hvis det kun var penge.
Men han kan blive en del af historiefortællingen i at bringe man u tilbage til fordums styrke med en træner der stoler på ham og vil spille bold.
Han var død for kort tid siden og vil nu se om han kan nå stjernerne. Fedt Christian. Go for it
At kalde MAN-U for verdens største klub er en joke
Det romantiske havde været, hvis han blev i Brentford, men United er sgu mere spændende at følge end Tottenham, som der også var snakket om.
Sikke et comeback. Fra død til verdens største klub på et år. Imponerende! Formentlig ikke tiltænkt start-11’eren, men stadig flot skifte!


Det er altså kun jer United fans der ser United som verdens største klub. Real Madrid er for de fleste den største, deres bedrifter taler for sig selv.

Dermed ikke sagt United ikke er en kæmpe klub, de er deroppe sammen med en 5/6 andre.
Er enig i at der er mange der bare lukker lort ud fordi det er Manchester United. Omvendt synes jeg det er opløftende at der er mindst lige så mange der både forstår skiftet og ønsker Christian tillykke uanset tilhørsforhold.

Så jeg vælger at fokusere på de positive kommentarer i netop denne tråd, da de negative i langt største del af tilfældene er on liners eller blot for at skabe lidt røre i andedammen :-)
annonce