Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: FC København henter Mathew Ryan

Skrevet af bold
tir 9. aug 08:01

FC København har tirsdag meddelt, at de henter 30-årige Mathew Ryan til klubben som ny målmand.Læs hele nyheden her
Skrevet af DanielC91
Kalle skal videre. Han er desværre ikke så skarp som han har været tidligere og lukker alt for mange nemme mål ind.
Skrevet af Americano
Ren klasse!

Mit gæt på fremtiden.

Ryan som første keeper indtil Grabara er tilbage. Kalle sælges til vinter 2022, eller er 3 mand til udløb sommer 2023. Grabara sælges sommer 2023 for god profit og Ryan tager officielt over som første keeper efter sommer 2023, med Dithmer som reserve.
Skrevet af b2boyz
Ny klassekeeper til løverne.
Put another shrimp on the Barbie.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Skrevet af Ramires1997
Vild signing, FCK spiller med musklerne her.
Skrevet af TR1986
Americano@

Lyder sandsynligt. Jeg tror Kalle Johnsson senest er solgt til vinter. Jeg tænker Mathew Ryan har en forventning om at være førstemålmand, især når han kommer fra så stor en klub som Real Sociedad. Ellers kunne han ligeså godt have blevet der. Grabara forventer nok det samme når han kommer tilbage og et stort Grabara salg i sommeren 2023 lyder plausibelt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Americano
TR1986

Det er bare hvad vi tænker! Men der kan stadigvæk nå at ske meget, det er fodbold det er forudsigeligt, det er derfor vi elsker det.
Skrevet af Nandeyanen
Et af de billigste røverkøb i Suppens historie med en pris på €500k
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Tom Bold
Stærkt...Kalles niveau er ikke hvad det har været..
Skrevet af Tingbørge
Hej hej Kamil. Ryan er bedre.
Brøndby IF siden 1987 Liverpool FC siden 1996
Skrevet af Söderbröderglöder
Spændende, hvad ´ørnen fra Ruda Śląska´ siger til den...

KatarinaMariaSofia
Skrevet af Toon Toon!
Spændende hvad Grabara tænker om det…

Noget af et falder fra tinderne for Ryan, mindes han var ok god i Brighton.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Freja1967
Kalle - kom tilbage til RFC, please.
Vores PC skal nok videre, og så får vi en anden fremragende målmand !!!!
Skrevet af dr. køge
Nyt nyt nyt. Det er helt forrykt at de har haft den gamle målmand i 1 år. Efter 3 måneder skal det være nyt.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Alt andet end et mesterskab vil være en stor fed joke med den trup efterhånden. Føj den er stærk. Efter et par år, hvor de har været rimelig jævnbyrdige med FCM, synes jeg de begynder at distancere sig fra dem. Kant-situationen er stadigvæk off, men truppen er latterlig stærk efterhånden
Skrevet af peanuts(s)
Køge@

Grabara er fortsat ude de næste 6-8 uger og Kalle har glemt at han må tage med hænder, og så er det slet ikke umuligt at Grabara er væk til vinter
Skrevet af JollyRoger
Aldrig har jeg været mere fortvivlet over, hvad der sker i min klub.

PC har efterhånden hentet (Køb el. leje) 19 spillere i sin korte tid i klub:

1. Lerager
2. Bundu
3. Bergmann
4. Amoo
5. Grabara
6. Khocholava
7. Mukairu
8. Karamoko
9. Singh
10. Jørgesen
11. Claesson
12. Diks
13. Babacar
14. Guadagno
15. Baldursson
16. Gabrielsen
17. Vavro
18. Daramy
19. Ryan

Trods de mange indkøb er stammen på holdet stadig fra Ståle-tiden (Enten spillere scoutet før PC eller spillere der allerede var i truppen) - Biel, Falk, Vavro, Boile, Khocholava. Eneste tilføjelse hertil er Grabara.

Dertil kan vi så lægge, at vi har fået en træner, der er så karakterløs, at det gør helt ondt - Den eneste grund til, at vi vinder mesterskabet er, at vi har de bedste individualister. Ligeså snart vi ikke har det, så går det helt galt - Senest eksemplificeret ved PSV kampen, hvor vi blev kørt ud på røv og albuer i Parken.

Nu har vi så hentet Matthew Ryan, som har været skadet hele pre-season, og som ikke kan spille sig på et Real Sociedad hold men har et flot CV, fordi Kalle - Der stortset ikke har spillet en kamp i Grabara tiden, hverken pokal eller international - skal banke rust af. Det samme vil gøre sig gældende for Matthew Ryan.

Og er der så ikke lige en der gider fortælle vores kære cheftræner, at han ikke skal knappe begge knapper på sin blazer - Alternativt give ham et par overalls med logo.

Desværre svært at kende min kære klub med PC og Jess i fronten. Og et spørgsmål til GF-fansene, hvor godt gjorde PC det i virkeligheden? Der var også oceaner af vildskud.
Arsenal & FCK. Delaney, Moutinho, Insigne.
Skrevet af Chris1234
Jeg dybt uenig i din kritik og synes tværtimod det er friskt at vi har fået en købmand til klubben der ikke vil betale overpris for overhypede spillere. Ja han har hentet meget ind men jeg synes faktisk lang hen ad vejen ikke man kan forvente mere i FCK.

Mange af spillerne er hentet til ok billig penge:

Mukairu, Babacar, Karamoko, Claesson, Mathew Ryan (også). Måske løntunge spillere, men du skal ikke være i tvivl om at de kontrakter Ståle gav væk uden nogen form for performance involveret er fortid.

Derudover har vi hentet nogle dyre talenter i form af: Amoo og Isak hvor især sidstnævnte begynder at vise rigtige god tegn. Dette er strategien fremadrettet og det er jeg mega glad for.

PC har hentet flot ind hvis du spørger lidt i øst og vest ja bevares og har hans indkøb slået igennem udover Claesson. Nej ikke rigtig, men det Thorup der sætter holdet og PC der køber nogle vare til ham til de rigtige penge.

En god fordeling som før kostede Ståle jobbet, da han ville styre det hele alene.

Skrevet af MilanoCop
Til spørgsmålet omkring PC tid i AGF vil jeg i hvert fald gerne give mit besyv med, som jeg selvfølgelig vil understrege, udelukkende er min egen holdning.

Du har helt ret i at der var Oceaner af vildskud, og faktisk kan jeg ikke lige på stående fod komme på én spiller, PC hentede til AGF som virkelig rykkede os. Diks og Grabrara tager jeg ud af ligningen eftersom der kun var tale om lejemål, og dermed ikke spillere der blev hentet til permanent og rykkede os på den front. Jevtovic blev hentet til af PC, og blev udstyret med en af de højeste lønninger i truppen. For dem der ikke følger AGF, så var Jevtovic nok den største joke af en fodboldspiller vi har haft, og der er eddermame nogle af vælge imellem.

Jeg er nok mest bitter over "måden" PC forlod AGF på, for det var en trup i total kaos, rigtig mange udløb og generelt en svag trup. Noget som vores nye sportschef har fået skylden for, især i sidste sæson hvor alt var lort. For mig at se, så har han endnu ikke leveret i FCK. PC har så fantastiske betingelser for at hente rigtig dygtige spillere, men jeg synes stadig jeg mangler at se den transfer, som "sætter en ny standard" som han udtalte tidligere på sommeren.

Hele fadæsen med Dessers synes jeg er pinlig, var det sket i AGF havde der været daglige artikler om, hvor inkompetent ledelsen i klubben er, men her er PC sgu glat som en ål. Jeg vil helt ærligt være bekymret hvis jeg var FCK fan, da jeg IKKE tror at hverken Thorup eller PC har de kompetencer der skal til for at føre FCK fremad.
Følger hjerteklubberne: AGF - Byens hold! A.C. Milan - Hjerteklubben <3 <3 Sympati for Dortmund
Skrevet af Beenhakker
JollyRoger

Så vidt jeg ved er Lars Højer stadig chefscout, så han skal vel i lige så høj grad tilskrives æren eller det modsatte.

Jeg er delvist enig i at der er købt for mange, som ikke har slået til, men jeg synes faktisk at det klæder en stor klub som FCK, at være mere aggressive på transfermarkedet. Desuden er der også større konkurrence end tidligere og truppen er bedre rustet til både at spille liga- og internationale kampe. Andre år har jeg hevet mig i håret over alt for smalle trupper, der efter min mening har kostet, især i europa.

Fra din liste vil jeg vove den påstand at Diks, Lerager, Claesson, Grabara har været virkelig gode handler. Dertil er der købt nogle unge spillere til fremtiden og så er der selvfølgelig nogle der er faldet igennem. Andre er hentet på kortvarige lejeaftaler (brandslukning) i en tid hvor der blev ryddet op. For ryddet op er der blevet og listen og de Ståle-spillere der er røget ud er heller ikke særlig køn ... Wilzcek, Oviedo, Grytebust, Bjelland osv.
Skrevet af peanuts(s)
Jolly@

Spis nu lige brød til :)

Bundu, Gabrielsen, Baldursson og nu Daramy var alle på leje

Jørgensen på en kontrakt for 5 måneder

Diks og Claesson kom på en fri transfer

Gudagno hentet ind som ung 3 valg

Grabara vel den bedste keeper i Superligaen

og man kunne blive ved, jeg ser da kun Babacar og Mukairu som vildskud, Karamoko og Amoo har jeg simpelthen set for lidt til
annonce
0