Snak

Mere indhold efter annoncen
Godt med forlængelsen, men bold.dk, den er ´kun´ på 2 år. Roonys tidligere kontrakt løb 2023 ud og ikke kun til sommer.

Der står ikke, at forlængelsen er på tre år, eller andet i den retning, men, at den nye aftale løber de næste tre år, hvilket jo sådan set er rigtigt nok, når nu den gælder til udgangen af 2025.
Super vigtig forlængelse og også overraskende for mig. Godt arbejde af PC.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Fornuftigt valg af Roony og afslutningen på en saga der har trukket tænder ud på de fleste af os fans. En masse spilletid på højt niveau, en debut for det svenske A-landshold der venter og forhåbentligt nogle spændende europæiske opgør i vente for den unge mand i den nye sæson.
Sindssygt god nyhed! Gad virkelig godt vide indholdet af den nye kontrakt. Det er vel ikke urealistisk, at han nu kommer op i toppen af lønhierarkiet i FCK. Jeg tænker han har kunnet presset FCK meget, meget langt.
F.C. København
Vigtigt
Vigtigste kontrakt !!!!!💥💥💥
Er han så god? Mintehs output er bedre. På er langt dårligere hold.
Ja tak! Fantastisk
Er han så god? Mintehs output er bedre. På er langt dårligere hold.


Dit brugernavn er tænkligeoverdet. Det forpligter.
Er han så god? Mintehs output er bedre. På er langt dårligere hold.


Spøjst stillet op, men det korte svar er ja. Det længere svar er, hvordan og hvorfor skal en 18-årig Mintehs output efter 9 kampe være en målestok for, hvor god Roony som 16-årig har været?

Det er også et spørgsmål om potentiale og loft. Jeg har svært ved at huske nogen spillere i Superligaen jeg har været så imponeret af så tidligt i deres karrierer.
Roony er en afgørende faktor i FCK som 16-årig og han har i min optik hele pakken. Hans fodboldforståelse, blik for spillet og holdkammerater, teknik, modenhed, målfarlighed.. Jeg kan godt se ham få en rigtig, rigtig flot karriere.
Ikke for at være flabet, men har du set Roony spille siden du spørger?

Synes han er længere end Minteh i hovedet og i de fleste andre aspekter end fart. Og 2 år yngre. Men Minteh ser da også spændende ud.
annonce