Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: FCK henter Simmelhack

Skrevet af bold
lør 16. jul 09:37

Alexander Simmelhack har skrevet kontrakt med 16-årige Alexander Simmelhack, som ophævede sin kontrakt i Randers FC.Læs hele nyheden her
Skrevet af Harder2000
God signing Køhler og PC!

Han bliver en fin erstatning for Orri så der stadigvæk er stærk konkurrence på U19!
Skrevet af FCK-KSE
Alexander Simmelhack har skrevet kontrakt med 16-årige Alexander Simmelhack, som ophævede sin kontrakt i Randers FC.


Så han har åbenbart skrevet kontrakt med sig selv.
Skrevet af Groggster
Det kan jo også være fint at indgå aftaler med sig selv i det daglige.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Toon Toon!
Surprise! Det var næsten som om Randers havde luret det da han ophævede aftalen…
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af gunner_the_fan
Hold kæft det stinker værre end en jysk gylletank
Skrevet af NyKronjylland
"Så da muligheden opstod efter hans stop i Randers". Stop dig selv det tror du jo ikke engang selv på! Vil gætte på alle parter har automatisk slet af sms´er. FCK slipper for transfer, agenten sørger for ekstra løn/sign on fee pga den sparede transfer. Det her er klar omgåelse af kontrakten og Randers bør forfølge den her sag. Det bliver ikke lettere at holde af FCK med den manglende moral og sandfærdighed i mente.
Skrevet af Derfor
Og det var sjovt nok det der blev påstået, allerede da han opsagde kontrakten i Rfc... Men som hårdt benægtet af agent.. Det stinker
Skrevet af Gubse
Tænk at tillægge knægten og FCK motiver, bare fordi han i en ung alder vil være i nærheden af familien.
Skrevet af Derfor
FCK burde have en moralsk ansvar for at få talt med Rfc. Og få lavet en mindelig aftale. Nu agent og den unge mand ikke ejer moral
Skrevet af puting kuneho
Uanset hvad kan de da intet stille op ? De tillod ham - for at han ville skifte til Randers. At han kunne tage hjem igen hvis han havde lyst / ikke kunne finde sig til rette.

Uden den klausul var han måske aldrig endt i Randers ?
Skrevet af Derfor
Nu er en kontrakt en kontrakt... Også for den unge mand.. Og en sådan kontrakt kan jo ikke bare affeje med hjemve.. Har knægten hjemve, må han jo tale med Rfc. Om at blive solgt til FCK. Det havde man nok fundet en løsning på. Da Rfc arbejder meget socialt
Skrevet af Fck_1999
Det jo netop det man kunne… hvis der har været i klausul om at kan bryde kontrakten for at tage hjem til Sjælland kan Randers intet gøre ..
Skrevet af Smartguy2
FCK er desperate .. hva f.. skal de dig med jham? han ender på bænken og ødelægger sit talent. dårligt valgt, Simmelhack.
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Skrevet af NyKronjylland
"Tænk at tillægge knægten og FCK motiver, bare fordi han vil være i nærheden af familien". Tag nu dine FCK briller af og vurder situationen nøgternt. Selvfølgelig vil ALLE helst ikke have langt til familien og det er jo helt fair. Men det var jo også tilfældet da kontrakten med RFC blev indgået for et år siden, hvor han fra næstbedste række åbenbart ikke var så interessant for de sjællandske klubber. RFC har investeret Simmelhack, med håbet om at investeringen gav gevinst. Nu bliver de b..f….. af FCK (og agent) der vil prøve st spare en transfer. Den er ikke længere. Det stinker og moralen hos Danmarks største klub er flosset. De skulle gå forrest med et godt eksempel, istedet skraber de bunden.
Skrevet af peanuts(s)
Smart@

Mon dog knægten er kun 16 og skal starte på U-holdet, der gå vel et par år inden han er i spil til A-truppen.

Og hvorfor er det et dårligt valg, FCK har vel aldrig før hentet så mange U-spillere op i A-truppen som man ser nu, og de er jo ikke med bare som det tynde øl
Skrevet af Harder2000
Det er alligevel en voldsom folkedomstol der på baggrund af spekulationer dømmer både Simmelhack, hans agent og FCK uden noget belæg.

Der er tonsvis af muligheder for hvordan det her kan være kommet i stand og havde han taget en anden jysk klub eller en udenlandsk klub havde det set virkelig dårligt ud.

Men i det her scenarie er der flere af mulighederne der inkluderer en 16 årig dreng der ikke trivedes optimalt uden sin familie og derfor gerne ville tilbage til Sjælland. På Sjælland er der jo så kun FCK, BIF, FCN og til dels Lyngby der kunne være relevante klubber (som også alle burde have interesse på baggrund af hans præstationer i Randers og for U landsholdet), hvorfor det vel ikke er underligt at han tager til FCK hvor Orris inklusion på førsteholdet åbner en plads på U19.

Har agenten rakt ud til relevante klubber inden de opsagde kontrakten med Randers? Måske, men det ville formodentlig komme ud igennem de klubber der i så fald blev valgt fra, hvorpå en undersøgelse ville blive en realitet.

Det mest realistiske scenarie er da at kontrakten blev afbrudt vel vidende at hans voldsomme præstationer naturligvis ville have et marked, hvorefter agenten har checket mulighederne i alle de relevante Sjællandske klubber og efterfølgende valgt FCK.

Var det så primært pga de gode præstationer der gjorde de større klubber til en mulighed? Eller hjemve? Måske en kombination?
Det er ren spekulation.

Dog virker det ikke realistisk at FCK skulle have initieret kontakt og forbrudt sig imod alle regler for at hente ham, da det ville sætte hele deres talentafdeling i risikozonen.
Skrevet af puting kuneho
Nu er en kontrakt en kontrakt... Også for den unge mand.. Og en sådan kontrakt kan jo ikke bare affeje med hjemve.. Har knægten hjemve, må han jo tale med Rfc. Om at blive solgt til FCK. Det havde man nok fundet en løsning på. Da Rfc arbejder meget socialt


Hvad mener du ? Der var jo netop en klausul i kontrakten der gjorde at han kunne ophæve hvis han ikke fandt sig til rette. Det var en af betingelserne for at han tog til Randers.
Skrevet af Jolsen
Derfor

Det var jo netop sådan en kontrakt han havde.. Hvis han ikke faldt til i Jylland, var der jo mulighed for at opsige samarbejdet så han kunne komme hjem til sine forældre.. Der er intet forkert i denne sag, andet end at Randers kan banke sig selv oven i hovedet, over at de indgik de kontraktforhold...
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af anygivenday
Mange har ondt i røven, kom ned på jorden, det er en dreng på 16år og ikke Messi - der er ingen garanti for reelt at slå igennem fuldt ud
Skrevet af Mitch Connor
Mærkelig klausul at lave fra Randers´ synspunkt, og mon ikke de har lært af lektien.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
annonce
0