Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: FCK sælger Pep Biel til Olympiakos

Skrevet af bold
tor 1. sep 17:02

FC København har netop offentliggjort på sin hjemmeside, at de har solgt offensivprofilen Pep Biel til græske Olympiakos. Læs hele nyheden her
Skrevet af weeman05
Send venligst PC den samme vej!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Paul Allen.
Held og lykke i det græske. Flot udvikling der har været gennemgået især det seneste års tid. Det skal nok blive rigtig fint i Olympiakos.
Skrevet af Carreca
Klart FCK’s bedste spiller de seneste sæsoner. Vanvittigt salg af PC
Skrevet af Chris1234
Så smider FCK bomben og henter en af de helt store spillere der stadig er på fri trans.

Xeka eller Grillischt tak!
Skrevet af Paul Allen.
Florian Grillish er netop skiftet til Ajax, men ellers er jeg enig i at Xeka ville være rigtig fin ar få ind. I så fald skal det jo ske senest imorgen aften, hvis altså han skal være med i CL.
Skrevet af quazz
Helt absurd ringe transfer. Cornelius er ikke en 1-1 erstatning for Pep Biel, og Falk går i stykker før eller siden. Virkelig ringe sportsdirektørarbejde af PC at han sælger så sent i vinduet, hvis han skal sælges skulle det være sket meget tidligere i vinduet.
Skrevet af Ajungsled
Det er simpelthen et mærkeligt skifte!! Hvorfor f….. tager han ikke lige CL med og så skifte til vinter! Han må jo være træt af klimaet eller sådan noget ellers giver det ikke meget mening!
Skrevet af anygivenday
Pep ville selv videre
Skrevet af klunseren
Ærgerligt, men forstår ham godt. Han var jo en af Ståles opfindelser, og med den manglende klub dna der er idag, er der jo heller ingen grund til at føle sig forpligtiget til noget. Men han var en fed spiller, så fod vind fremover Pep!
Skrevet af Slettet(312058221912)
Han begyndte jo først at spille frit efter Ståle - 10% lavere skat - kæmpe lønpakke - spansk træner og Sydeuropa. Ligesom han har ønsket.
Skrevet af jup
Klunseren. Han blev hentet af Ståle ja, men at var hans opfindelse ved jeg nu ikke. Som jeg husker brugte Ståle ham forkert på kanten og han passede ikke ind i systemet. Pep fik vel sit egentlige gennembrud under Thorup, det flyttede ham ind mere centralt. 😊
Skrevet af Crooks
Nej hvor er jeg træt af den inkompetence der er fuldt med "det nye FCK".
Det her er så indtil videre toppen.
PC er bare ikke i nærheden af at være god nok.
At sælge en af sine største profiler, sin topscore, efter man har kvalificeret sig til Champions League giver ingen mening overhovedet.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Skrevet af Øbrobif
Er der en FCK-mand der kan sætte ord på, om I føler holdet er forstærket med Biel ud og Cornelius ind?
Synes da om nogen at Biel var ham der skabte ting offensivt for FCK - og det samme får man jo ikke rigtig med Cornelius.
Det er jo ikke fordi at Wilzcek var den store succes under Thorup som den klassiske boks angriber - som jeg antager Cornelius skal være?
Skrevet af Troldkarlen
Lige pludselig rimer Andreas Cornelius på Andy Carroll.

Håber bare ikke FCK også finder deres Suarez...
Boykot VM i Qatar. Hvordan kan Danmark deltage i et fodboldstævne, der har kostet tusindvis af menneskeliv? - Fan af Brøndby IF.
Skrevet af Azeem
Hvem skal nu holde røven oppe på Fck? Pep var den sidste spiller jeg ville sælge. Er begyndt at være glad for at PC ikke er i Agf mere.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg tænker ikke at AGF fans og andre skal være så bekymrede for os, selvom det er sødt af jer. Cornelius kommer til at give os en anden dimension i spillet end Pep Biel, og noget som vi helt sikkert også har manglet. En spiller som Claesson kommer man til at se mere centralt nu, og den rolle er han rigtig god i. Jeg synes sådan set bare folk skal (ikke) glæde sig til at se hvad der sker. Det bliver rigtig godt for FCK.
Skrevet af FF Royal Procyon
Enig med Crooks. Biel kan jo have haft personlige ønsker man må tage hensyn til. Men ser det som et stort skridt ned at sælge ham. Han var virkelig god det sidste stykke tid. Vi kan håbe Corner toppræsterer. Men det er ikke noget man kan tage for givet. Så undtaget Ryan synes jeg det er et svækket FCK der kommer ud af dette transfervindue. Hvilket jo virker vanvittigt med en CL kval.
Skrevet af Slettet(011216231703)
At folk skriver at alt kreativitet forsvinder fordi Pep skifter og Cornelius er hentet ind, er jo dybt til grin. Det er Claesson der rykkes ind centralt og overtager den rolle som Pep oprindeligt har, nemlig som den offensive midtbanespiller, og så rykker Corner ind på toppen, så klubben endeligt får den fuldblodsangriber, som flere har efterlyst i lang tid.

Timingen er fucked, men FCK har lavet en aftale om at hvis der kommer et økonomisk godt tilbud for klubben, og hvis spilleren selv ønsker skiftet, så står klubben ikke i vejen, det er de gentlemanaftaler som klubben nogle gange indgår, det er folk nødt til at forstå.

Om vi står styrket ved jeg ikke, det kommer an på hvordan den nye konstellation kommer til at fungere. Claesson er på mange punkter minimum lige så god som Pep, og hvis Corner får gang i målscoringen kan det sagtens blive endnu bedre, end nu hvor Pep har spillet angriber. Det er rigtigt at bredden ikke er blevet større offensivt, det er vel bare 1:1 nu, men det har potentiale til at blive bedre.
Skrevet af KiksetIndspark
Fint skridt op i karrieren. Forståeligt FCK ikke står i vejen for et skifte, hvis spilleren vil. Der skal ikke meget nedgang i form og spilletid, før sådan en spiller bliver værdiløs.
Skrevet af Paul Allen.
FF Royal

Det er da muligt at du mener FCK er svækket, hvad man så kan diskutere i øvrigt. Det er så bare mere end rigeligt det FCK har, til at vinde DM, hvis de gider. Og det er alt andet lige det største sæsonmål.
annonce
0