Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af klunseren
@Jup

Det er vist en "øjnene der ser" konklusion. Ståle hentede ham, og var en meget stor del af hans integration. som tog lidt længere end man måske lige havde håbet på. Men det siger vel også en del om det at han vælger at smutte til Olympiakos netop som fck skal til at spille cl. Det havde han næppe gjort hvis der stadig havde været klubfølelse og loyalitet til manden der hjalp ham på plads i europa.

Jeg ser det som et naturligt resultat af det "nye" fck, som Wind der også til sidst valgte at smutte fra sin barndomsklub osv.
Jeg tror at dem der husker den gensidige loyalitet der var engang, nok bliver skuffet over det der er nu, og derfor egentlig ikke rigtigt føler sig "attached" til klubben længere. Det er nok bare blevet en arbejdsplads ligesom mange andre klubber hvor man leverer til dem der betaler.
Skrevet af Slettet(312058221912)
Sludder - FCK er en udviklingsklub ligesom 90% af alle klubber i verden. Når spillerne kommer til, så bliver lagt en plan og typisk skal de sælges videre i løbet af to-tre år.

Så Wind og FCK skulle have sagt nej til 10 mio. euro og kæmpe lønpakke i Bundesligaen og det samme med Biel med 7 mio euro, spansk træner og 22% i skat.

Tror du lever i en drømmeverden, når du tror at en spiller vil blive for evigt i en klub. Det er en arbejdsplads og stort set alle spillere har ambitioner om at prøve sig selv af på højere niveau.

Hvis klimaet var så forfærdeligt i FCK, hvorfor forlængede Falk og Boilesen så og hvorfor er Cornelius vendt retur.

Tag en øl og bliv lidt gladere i låget eller gå i seng og sov den af….
Skrevet af Arnemanden
Altså slap nu lige af. Pep Biel er god men så er han heller ikke vildere. Han er ekstremt 1-benet og selvom han scorede en del mål så er han en generelt dårlig afslutter. Han burde score mange flere mål, men brænder for meget, især hans højre fod er jo elendig. Han bliver 26 år om lidt og fortjener at komme videre ovenpå en god sæson. Men ja vi mangler en central midt, en 6’er mere og så fatter jeg ikke hvorfor PC ikke købte Gomes i Horsens
Skrevet af Gaskaj
Synes mange af jer FCK dudes er noget ude med riven her til aften...

Der er trods alt et par stykker der har stilt jer ganske seriøst spørgsmål i tråden, de er ikke besvaret men alt andet rykker i sgu på..

Jeg prøver lige igen for er faktisk oprindeligt nysgerrig efter jeres viden i den her handel.

I siger claesson skal rykkes ind midt på og corner frem selvfølgelig, her bliver jeg nysgerrig, hvis claesson er så dygtig centralt, hvorfor har Biel så sat hårdt på pladsen, er det fordi Biel ganske simpelt var bedre?.
I så fald er man vel en smule svækket på lige den position.
/Gaskaj
Skrevet af Slettet(312058221912)
Ved sgu ikke om holdet decideret er forstærket fra dag et, men grunden til, at Pep spillede 9’er var jo at Babacar og Karamouko har suttet indtil videre.

Håkon, Falk og Claesson med flere kan spille bag ved Cornelius, så jeg tror på, at der vil komme mere fysik i boksen ved indlæg. En del af de mål, som Pep har scoret har været tap ins og det er jeg sikker på, at Cornelius kan følge op på lige så godt.

Til gengæld mangles der nok en skudtrussel udefra, så andre må steppe op.

Pep skulle videre og FCK har stået i den situation 1000 gange før, så alt skal nok gå godt på sigt.
Skrevet af Gaskaj
Er helt enig i at på sigt burde spiller materialet bestemt være til det.

Jeg er bare nysgerrig på om man kan forvente at FCK kan dække biel ind fra dag 1?.
Er helt med på corner burde komme med præcis det der kunne mangle for qt skyde offensiven igang
/Gaskaj
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg er bare nysgerrig på om man kan forvente at FCK kan dække biel ind fra dag 1?.


Der er ingen der kan forudsige det, men forudsætningerne til at lykkes uden Biel med Claesson eller Falk i hans rolle er der. Corner vil også give holdet muligheder, der ikke har været før. Så spillet vil jo også ændre sig lidt, men Ja, jeg tror vi er en del FCK fans, der godt kan se meningen og tror på det vil lykkedes. Vi får at se. Corner kommer hjem i hans bedste alder og han har to gange før domineret ligaen
Skrevet af Fjelle80
"I siger claesson skal rykkes ind midt på og corner frem selvfølgelig, her bliver jeg nysgerrig, hvis claesson er så dygtig centralt, hvorfor har Biel så sat hårdt på pladsen, er det fordi Biel ganske simpelt var bedre?.
I så fald er man vel en smule svækket på lige den position."

Det handler nok også om hvor Biel kan spille. Calesson kan både spille på kanten og centralt, det kan Biel ikke. Derfor bliver holdet som helhed bedre med Claesson på kanten og Biel centralt end omvendt.

Men Biel var årets profil og FCKs topscorer sidste sæson, så det må vel umiddelbart være en svækkelse. Det er desværre bare sådan i superligaen, at de bedste spillere kommer videre i karrieren.
Skrevet af KennethANTI1964
Paul Allen: helt enig!
Skrevet af peanuts(s)
Fjelle@

"I siger claesson skal rykkes ind midt på og corner frem selvfølgelig, her bliver jeg nysgerrig, hvis claesson er så dygtig centralt, hvorfor har Biel så sat hårdt på pladsen, er det fordi Biel ganske simpelt var bedre?.
I så fald er man vel en smule svækket på lige den position."

Biel er dygtig men alle andre steder end centralt er han ikke brugbar, da han hverken er den store dribler eller har fart, hvilket var noget Ståle ikke rigtigt forstod, og skamspillede ham på kanten.

Claesson er bedre på kanten end Biel, og i mangel på kanter så ahr han spillet den, men lur mig om ikke hele tiden at Claesson har været tiltænkt som Biels afløser.
annonce
0