Snak

Mere indhold efter annoncen
100 mill, - det er jo fuldstændig forrykt.
Hvor ender det henne?
Ja, det kan man jo se. Vi er oppe i milliarder.
Det er jo KUN nogle unge mennesker der sparker til en bold eller kaster en bold i en kurv, for pokker!
Det er kynisme, pengegriskhed og unge mennesker der får et forkvaklet forhold til penge, sine medmennesker og verden, - men hvor jeg dog elsker fodbold og basketball.
Ved sgu ikke om hvem, som klapper i hænderne mest. PC, Leicester´s fans, eller aktionærerne hos PS(ved ikke hvor meget entertainments, der er tilbage) så glemte lige et "E". Sorry..


Patetisk
You come at the king, you best not miss.
De har sgu for mange penge i Premier League når en bundklub kan lægge €16m for en regulær venstreback.

Men flot transfer. Så kan fck købe leje ham tilbage om to sæsoner :-).
Flot salg og spændende skifte! Jeg håber virkelig, at han bider sig fast.
112,5 mill i direkte salg og dermed direkte indvirkning på nuværende regnskabssæson - bonusser kommer i næste regnskabsår hvis de indløses
"Patetisk"
Stærkt comeback.
Håber skam ikke at fyren kommer til at gøre det skidt. Synes egentlig bare at det er et dårligt klubvalg, og PC får et "plaster på såret", efter Amoo, Mukairu, Karamoko og til dels en, en del skadet Corner.
Vi kommer til at savne VK, men hvor føler man sig pisse stolt på klubbens vegne, at man kan udvikle en spiller fra barnsben til Premier League. Alt held og lykke Victor, vi ser dig forhåbentligt i klubben igen en dag!

Og til jer ynkelige, patetiske fjolser, der ikke kan glædes over en ung, dansk spiller der får et flot skifte til PL, men istedet skal komme med spydige kommentarer, eller hentydninger til at det er et dårligt skifte, at han ikke er god nok, at han ender tilbage i FCK om et par år, hvordan kan I se jer selv i spejlet uden at græmmes? Føj for helvede mand
"Salget af VK sender os ikke oppe i FC Nordsjællands klasse. Tværtimod distancerer vi også længere væk fra dem og de andre Danske klubber hvad angår salg."

Jeg henviste ikke til hvem der sælger mest, men udelukkende til prisniveauet af et enkeltstående salg. Hvorfor jeg, igen, ikke er forkert på den. Men det var nu ikke ment som en FCN vs. FCK debat, synes faktisk det er fedt hver gang alle danske hold sælger til store beløb, og strækker baren for højere og højere salgsbeløb. En national storklub som FCK burde jo sidde på sådan en rekord.
gunner since 94’
Endnu engang viser fck klasse når det handler om at sælge sine spiller for god værdi! Klasse at få så meget for ham og lad os få en gammel kending i augistinsson ind!
På FotMob´s app står handlen opgjort til 743 mio kr. Det er alligevel en enorm fejl (eller en vanvittig pris)

Det bliver spændende at se hvad der sker det næste halve år. Det kan blive et langt forår i nedrykningsspøgelset skygge for Leicester - hvad kommer det til at betyde for VK?
annonce