Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Det er tydeligt at både FCK og Mussis har undervurderet forskellen mellem Argentina og Danmark. Mussis tiltrådte i vanvittig dårlig fysisk forfatning og har åbenbart ikke været villig til at lære engelsk. Det er nok sidste gang FCK bevæger sig ud på det argentinske marked. Det lyder til at købs optionen garanterer en fornuftig handel uden tab, så selvom det er en stor fiasko lyder det til at man trods alt kan tjene nogle penge på forløbet.

Hvis Mussis slår til i Argentina kan vi glæde os over at han hurtigt er ude af verden med profit, hvis ikke, så må vi blot håbe at et år i Italien har tilpasset ham til Europa og han vil derefter være klar til at være den profil, som vi allesammen havde forventet fra start.
København
Skrevet af pibbles|FCBayern

Er det grundlaget for din sikkerhed for at han bliver solgt inden for 12 måneder? Personligt tror jeg nu nok at han bliver solgt, men jeg har svært ved at se at FCK skulle sælge ham nu, hvor de har tegnet en 5 års kontrakt med ham.. medmindre at det er Genoa som indløser købsoptionen, som højest sandsynlig er markant højere end indkøbsprisen.


Jeg hæfter mig ved, at han siger, at det er et godt udstillingsvindue for Europa. Ikke for FCK, og at han vil tilbage til for at kæmpe for sin plads. Derfor tror jeg ikke, at han ser en fremtid i FCK.

Men hvorfor skulle Genoa spenderer mange flere penge end FCK på ham, når FCK ikke kan bruge ham? Det er jo det bedste argument de har for at få prisen ned på ham, så de skal da være godt dumme, hvis de spenderer "markant" over det som FCK brugte på ham.

Der er jo flere fordele for køber end sælger i denne her sag.


Måske... Men FCK kan godt bruge ham.. Det har Ståle gjort ganske tydeligt, men kun hvis han er i form, hvilket ikke er tilfældet (ifølge Ståle)


Det vil vel være en falliterklæring af de store, hvis de på nuværende tidspunkt allerede sagde, at han ikke var/bliver den store succes, som de regnede med. Derfor er det taktisk klogt af Ståle, at sige, at han skal bare i form, og så støde til næste sommer.

Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af WilliamB
Havde ellers store forhåbninger til Mussis.. men så må Toutouh bare droppe skaderne så vi kan få en central midt med ham og Amartey.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Skrevet af bvbfan.dk
Mussis udlejes vel kun for at give midler til at signe den tankcenterforward som Ståle ønsker sig. Det giver meget god mening.
Skrevet af brutalis
Jeg fatter ikke en hat af det hele...!??????????????

;-((((
Skrevet af m99
Hvad får folk til at tro at akklimatiseret til at bo og spille i Danmark ved at tage til Italien og spille med en masse andre argentinske spillere? Nu er de jo heller ikke specielt kendte for at lære/snakke engelsk i Italien, så mon ikke hans krudt bliver brugt på at lære italiensk? Omend det formentlig er nemmere for ham end engelsk, virker det her noget som et longshot.
Skrevet af Dr.JoeDoe
Trist havde ellers glædet mig til at hvad alt den hype handlede om.

Jeg må melde mig i koret af dem som ikke kan se en Win/Win situation.
Det eneste positive er at FCK kan undgå at tabe penge på ham. Men det giver dem ikke den spiller som de har savlet over i hvertfald 6 mdr.

Mussis blev købt til at gøre en forskel på banen. Nu har FCK ikke den midtbanespiller som de hele tiden har troet skulle levere på grønsværen i Telia Parken.

Rygterne går på at Mussis heller ikke har arbejdshandskerne på når det kommer til at deltage i engelsk undervisning. Det bliver nok ikke bedre af at flytte til Italien hvor engelsk ikke er kendt for at være særligt udbredt og især ikke for spillere fra Argentina.
Er der virkelig nogle som tror Mussis sprogkundskaber i forhold til DK bliver bedre af at bo i Italien??
Samt går snakken på at Mussis er faldet lidt for godt til i Claudimirs
levestil som natteravn.

Spændende hvordan det kommer til at udvikle sig for Mussis.
Skrevet af Slettet(312210210505)
Det har er sgu lidt af en bombe og noget af det mærkeligste jeg længe har set, og der er vist flere elementer i dette som er relevante. Alt dette er selvfølgelig taget in mente i forhold til den officielle udtalelse (og jeg har vanskeligt ved at forholde mig til andre scenarier).

1) fint at folk vil kritisere CV for denne handel, men nu har Ståle været i klubben ét år og været stor del af denne transfer og også talt rosende om ham da han var hentet. Derudover har Lars Højer som chefscout vel et kæmpeansvar her, også taget i betragtning at han skulle have brugt rigtigt lang tid i Sydamerika for at få denne handel i hus. Og sidst men ikke mindst har Mussis haft 6 måneder til at komme i form og lære engelsk, men hvad har FCK gjort for at følge op på dette? Jeg er helt med på at Mussis selv har hovedansvar, men klubber har haft 6 måneder til løbende opfølgning. Så nu kan Johan Lange analysere sig frem til hvordan man selv synes det er gået. Mon ikke Hørsholt har talt med store bogstaver til hele den sportslige ledelse?

2) Kan ikke helt se formålet med en udlejning til netop Genoa for at tilvænnne sig europæisk fodbold, bare fordi de har haft argentinere i klubben. Nuvel det kan være at han få ét års engelsk undervisning, men i og med han ikke kommer til at bruge sproget i Genoa overhovedet (har været der mange gange og de færreste kan engelsk i byen), ja så hjælper det jo ikke meget. Derudover når han kommer til en klub med en masse argentinere vil han jo netop gå i en omgangskreds hvor de taler spansk, hvordan vil det hjælpe ham til at tilpasse sig europæisk bold så han kan spille for FCK, hvor "kulturforskelle og sprogbarrier" har været nævnt som nogle af hovedproblemerne? Og til så er der vel kun to reele udfald på denne udlejning: A) han får en del spilletid i Serie A og Genoa indløser klausulen eller B) han får marginalt spilletid og han kommer tilbage til FCK fuldstændigt ude af kampform men muligvis i rimelig fysisk form. Det store spørgsmål her er hvorfor man ikke har udlejet til en klub i Championship så han kunne bruge sin fysiske styrke, blive bedre til engelsk og tilvænne sig nordeuropæisk kultur hvis man virkelig mener han skal tilbage til KBH. England og Danmark minder markant mere om hinanden end Italien og Danmark, og især i London vil han også kunne bibolde lidt af den sydlandske kultur og en "spansk" omgangskreds.

Er vi ude i konspirationsteorierne, ja så er der sikkert to ting der popper op: 1) denne handel har været med til netop at fyre CV og give Ståle manager rollen, da det kan være at Mussis var CV/Højers idé, men at Ståle ikke var enig; 2) kan være at han er købt med FCK som mellemstation og aldrig været tiltænkt at skulle spille i FCK.
Skrevet af Interessant
@marcorigoni

min mavefornemmelse siger mig, at Ståle ikke har været den varmeste fortaler for Mussi. CV´s togt startede i Aalesund og endte i Argentina, og jeg synes ikke man på noget tidspunkt hørte Ståle "jump for joy"...
Man kunne godt mistænke Ståle for at have været super strategisk i denne saga, og i forhold til hans kupplan imod CV. For CV var det vel hans "sidste chance" for at vise noget efter en række fejlsatsninger, så for Ståle var det vel en win/win. Hvis Mussi blev en succes ville det gavne holdet, og hvis ikke ja så kunne han jo tørre den af på den sportslige ledelese og styrke hans Manager-rolle yderligere.

Der er jo intet, der taler for han nogensinde kommer tilbage til FCK. Det var jo nogenlunde samme historie, der blev fortalt da Adi blev sendt "over there".

FCK har formentlig, i bedste fald dækket tabet, eller om ikke andet minimeret skaden ved en 5 årig kontrakt med et "fejlkøb".

Jeg synes dog, at FCK (sportslig ledelse) står tilbage med nogle ridser i lakken. Det er jo fair nok, at FCK har været dygtige til at sælge nogle spillere til en fornuftig pris, men deres indgående transfers synes jeg virker under middel.
Skrevet af tjeeving
Det er da en kæmpe fiasko at denne "store" handel ikke bliver til noget på grønsværen på Østerbro, ihvertfald ikke det næste stykke tid. Der var kæmpe forventninger til denne spiller og selvom man muligvis får noget nær det samme for ham i penge + det faktum at FCK, primært, er en forretning, så er det smadder ærgerligt for de meget forventningsfulde FCK fans, at det skulle ende i en sådan skuffelse med den ombejlede Argentiner.

Dog ville jeg passe på med at være alt for sikker på at han kommer til at tjene sig selv ind, eller kommer tilbage i form. Muligheden foreligger naturligvis at han ikke får ret meget spilletid i Genoa, ryger tilbage til FCK uden at have opnået noget særligt og kan starte forfra.
Skrevet af Interessant

Franco Mussis vil være en af de bedste spillere i den danske liga. Argentineren lover, at han ikke fejler.

FC København måtte i januar kæmpe hårdt for at sikre sig den argentinske midtbanespiller Franco Mussis. Den 21-årige spiller kommer til sommer til København, og det med et mål for øje.

- Jeg kommer til Danmark for at være en af de bedste i ligaen. Det er mit mål at være blandt de bedste spillere i den danske liga inden for få år, siger Mussis til BT.

- Jeg lover, at jeg ikke skuffer i FC København. Der er mange undskyldninger for en sydamerikansk spiller, der ikke slår til i en skandinavisk klub, men jeg fejler ikke.

Mussis er nu i gang med engelskundervisningen, så han sprogligt kan begå sig, når han lander hos løverne.
Skrevet af Münchner
Fiaskoen fra Telemarken.
Mia San Mia http://www.youtube.com/watch?v=EilxydtcAYg
Skrevet af Barney Stinson
Fornuftig handel. Enten kommer han tilbage i en bedre form end han forlader os i nu, eller også så får vi en god sjat penge der vil resultere i en rigtig fornuftig handel samlet set.

Problemet nu er bare hvis Ståle har tænkt sig at hente en spiller som Kvist, for det sidste vi har brug for er endnu en spiller, der kun kan spille bagud eller til siderne.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af Bløde babser
tjeeving kom på banen og straks stod den på trolling og børnehaveanalyser.

Anyways, surt for os FC´ere at han ikke er og måske bliver det vi har håbet på. Det spændende nu er om ikke det her giver plads til en ny central midt og om ikke der bliver meldt en ny signing ud meget snart. Det ville være oplagt.
Omkring Mussis er det da altid noget man vælger "cut your loses" strategien i stedet for at holde fast på noget man ikke tror på.
Det kunne CV´s FCK og mange andre klubber lære af.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Interessant
Der var vel også en videresalgsklausul til hans tidligere klub på 15% at indberegne?
Skrevet af FalconLFC
Hvorfor er han i så dårlig form?
Skrevet af Nicodemus
pibbs:
Jeg hæfter mig ved, at han siger, at det er et godt udstillingsvindue for Europa. Ikke for FCK, og at han vil tilbage til for at kæmpe for sin plads. Derfor tror jeg ikke, at han ser en fremtid i FCK.

Som en anden har citeret i denne tråd, så er der enten blev sagt andre ting, eller han har udtalt sig forskelligt på forskellige tidspunkter.

Genoa er en middel/bundklub i Serie A, uden en reel mulighed for UEFA fodbold.

FCK er nærmest garant for UEFA fodbold år efter år. Hvis FCK var et udstillingsvindue, så er Genoa det i mindre grad, hvorved det må være logisk at ønske at komme tilbage til FCK og spille om CL pladser m.m.

Men hvorfor skulle Genoa spenderer mange flere penge end FCK på ham, når FCK ikke kan bruge ham?

Hvordan er du kommet frem til at FCK ikke kan bruge ham? Det jeg har set fra ham i reserveholdene, er at det kan FCK afgjort godt... Men at have en spiller som kun kan give den gas momentvis, simpelthen ikke er kompatibelt med Ståles fodboldsfilosofi.
Lige nu, er han en lille tyk argentiner, der kun har luft i 30 min/40 min og som misser tilbageløb pga dårlig kondi.
Men som samtidig har et formidabelt skud og et fantastisk overblik, som på mange måder er langt over hvad hans medspillere kunne opfange.

Der er jo flere fordele for køber end sælger i denne her sag.

Nej... Lige som Oviedo heller ikke skulle sælges.

Det vil vel være en falliterklæring af de store, hvis de på nuværende tidspunkt allerede sagde, at han ikke var/bliver den store succes, som de regnede med. Derfor er det taktisk klogt af Ståle, at sige, at han skal bare i form, og så støde til næste sommer.

Så er det pudsigt at det var det allerførste som Ståle udtalte om Mussis da han ankom til Danmark, og at han var temmelig vred over så sløset en indstilling.
Det må bare være et sammentræf at FCK har valgt den strategi for at bortforklarer en spillers fiasko, ved at hagle ham ned, allerede inden hans første træning med holdet... ELLER... det kan være at du tager fejl, og det er der hvor hunden ligger begravet.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Ruíz
Træls han ikke bliver til noget, især efter den enorme hype der har været om ham.
I den forbindelse burde man måske kigge indad i medieverdenen. Selvfølgelig skal kommunikationen fra FCK være ekstatisk/hysterisk, det er pissegod omtale og kan skræmme modstandere, at man nu har fået en nye Argentiner med potentiale.
Men synes flere "eksperter" har været lige lovligt hurtigt ude også, og er hoppet med på vognen. "Han kommer ene mand til at hævet FCK og hele ligaens niveau" er ikke en sætning hvis indhold helt misser hvad flere iagttagere har udtalt.

Bottomline: ærgeligt han ikke slog til, lidt af en bet for FCKs scouting og mandskabspleje, øvbøv for en tabersag.
AaB - Altid Chelsea - Siden 24. april 2012
Skrevet af RobertTheRobber
FCK har ofte været gode til at lave en succesfuld forretning og en succesfuld forretning er trods alt vigtigt i moderne fodbold, så at agere mellemstation for Mussi kan ingen vel fortænke sig i. De kommer stensikkert til at tjene en pæn skilling for handlen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Nicodemus
Ruiz:
Bottomline: ærgeligt han ikke slog til, lidt af en bet for FCKs scouting og mandskabspleje, øvbøv for en tabersag.


Troller du, eller læser du bare dårligt?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0