Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Din ægte far
for store beløb og stadig formået at konkurrere i toppen


FCM ligger nr 7
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af 09043428
FCM ligger nr 7


Du er godt klar over at sæsonen ikke er færdigspillet endnu.
De sidste 5 sæsoner er det blevet til 2xguld og 3xsølv. Det vil jeg kalde at konkurrere i toppen. Er du uenig?
Skrevet af sterhard
Mange tåbelige kommentarer fra brugere, der åbenbart ikke kender niveauet i USA og heller ikke prisen på en spillet, der er på niveau med de bedste i Superligaen
Skrevet af Nickdkinter
Der smutte lige Superligaens bedste midtbane spiller offensivt. Sys sgu det er en flot pris. Men tvivler godt nok på hva de henter ind nu.
Skrevet af FCCo
Ha ha hvor er det fedt at iagttage mindreværdet hos bestemte fans fra en konkurrent, når FCM laver en super fin handel.
Skrevet af Bastian1
@Din ægte far

Det er virkelig svært at være misundelig på en klub der sælger spillere for færre penge, ligger bag os i tabellen, spiller i en lavere europæisk turnering, har et mindre stadion og færre fans, men udover det så er det virkelig spot on, lol.

Hvilken europæisk turnering spiller FCK i?? FCM ligger lige pt. bag en klub som bruger væsentligt flere penge end dem selv, set hvor de sidste 5 sæsoner, hvem har så vundet mest og fået flest point generelt.... flot at du sammenligner Herning med København, i ville jo være mega meget til grin hvis ikke i kunne samle flere tilskuere / sponsorer ....
Skrevet af Fiskeren92
1. fcm ville have mere end 100 mil kr for ham.
2. de glipper at sende ham til en top 5 liga.
3. håbløst for deres satsning med at hente brasser for at kunne sende dem videre til en top 5 liga.
4. At sælge til MSL er bare dumt selv om 75 mil er okai, det skader deres produkt big time at sælge til dem med en spiller som de havde satset meget stort på.
5. Nu er det 3 spiller man ikke har magtet at sende til top 5 selv om de var store profiler i Brasilien.

Haha, skøn liste med dybdegående og forskellige argumenter.

Ot: Fantastisk spiller der forlader ligaen, han bliver svær at erstatte for FCM. Men 75 mio er da en fornuftig pris for ham, er det ikke? Jeg tror da umiddelbart FCM er ret godt tilfreds med Evander-casen, og forstår ikke helt hvad andre klubbers fans er sure over.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Bolabrasil
@fiskeren
Ja, det er et mysterium af de helt store.
Jeg tror nu vi skal over i kategorien af misundelse, over at en konkurrerende klub kun solgte deres top spiller for det halve og nogle fugle på taget.
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af Din ægte far
FCK spiller ikke i en europæisk turnering længere denne sæson, da de røg ud af CL - til gengæld har de to keepere med til VM. Det betyder dog ikke det store, da FCM stadig ligger 20 pladser efter på UEFAs klubliste. Det kommer et par EL-kampe ikke til at ændre på.

Hvorfor kun måle over 5 sæsoner, hvorfor ikke 10?
Indse nu at FCM er langt bagefter.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Alle Achtung
Kan ikke forstå hvorfor folk mener at det er en direkte pinlig transfer ?
hvis Agf solgte en spiller for 75 mill ville jeg da være lykkelig - og ville da være fløjtende ligeglad med hvilken liga han røg til.....


Jeg synes nu det er ret tydeligt at det bare handler om klubfarver.

Nej de har ikke begge solgt for 115 millioner euro.
FCM har solgt for 106,47 i de år jeg talte hvor FCK har solgt for 115,42
Fra 17/18 sæsonen til og med 22/23.


Det er helt korrekt hvis du bruger transfermarkt? Transfermarkt siger også at FCM i samme periode har købt for 44,66mio og FCK for 73,01 mio
Så bruger vi samme metode som som du kan vi sige at FCM fik 106 mio ud af 44 mens FCK fik 115 mio ud af 73 mio?God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Din ægte far
Jeg har kun nævn at FCK har solgt spillere for flere penge end FCM - det er dig der begynder at smide andre tal ind i ligningen. Men hvis vi skal regne indkøb med, så er der en masse andre tal der også skal med. F.eks er FCKs trup 20 millioner euro mere værd end FCMs er. Dertil skal du så ligge det som den trup har været værd for FCK i kroner og ører - med diverse gruppespil og tilskuere - og der ved du jo godt at FCK har fået mere tilbage pr krone brugt.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Alle Achtung
Jeg har kun nævn at FCK har solgt spillere for flere penge end FCM - det er dig der begynder at smide andre tal ind i ligningen. Men hvis vi skal regne indkøb med, så er der en masse andre tal der også skal med. F.eks er FCKs trup 20 millioner euro mere værd end FCMs er. Dertil skal du så ligge det som den trup har været værd for FCK i kroner og ører - med diverse gruppespil og tilskuere - og der ved du jo godt at FCK har fået mere tilbage pr krone brugt.


Nemlig man kan misbruge tallene som man vil.

Du skriver at FCK generelt har større transferindtægter end FCM og at FCK er bedre til at sælge spillere... Det kan vel ikke bare stå alene?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Den Uambitiøse
Igen er Din ægte far alt for farvet, og byder ikke ind med noget reelt. Standard.
Skrevet af Paul Allen.
At der er nogen der stadigvæk hårdnakket bliver ved med at nævne FCK og FCM i samme sætning er fuldstændig håbløst. FCM er bagefter FC København på samtlige målbare parametre, og til sommer hedder den 1 mesterskab på 5 sæsoner for FC Midtjylland. Så kan man jo ikke rigtigt sammenligne sig med FCK, kan man det?
Gad vide hvad folk ville sige om FCK hvis de rendte rundt og sammenlignede sig med en langt større klub end dem selv i ligaen, men snart kun vil kunne fremvise 1 mesterskab på 5 sæsoner.

Vor herre bevares.
Skrevet af mholmm
@Paul Allan og Din ægte far

Nu hvor FCK er foran FCM på samtlige parametre, er det så ikke lidt pinligt at i ikke kan præsterer bedre end de gør?
Jeres opland, økonomi, stadion etc. er alt sammen større og alligevel kan en klub fra en "lille" by som Herning byde jer op til dans, sæson efter sæson.

Vil nærmere kalde det imponerende det FCM generelt foretager sig som fodboldklub og mindre imponerende hvad FCK formår hvis man skal sammenligne hvilke vilkår man har at konkurrere ud fra.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg er sikker på at man i FCK er helt vildt skuffet over 13 mesterskaber på 20 år, adskillige pokalsejre, 15 europæiske gruppespil de seneste 17 år, heriblandt 5 CL gruppespil (det samme som samtlige danske klubber. TILSAMMEN), adskillig europæiske kvart/ottende/sekstendedelsfinaler, salg for flere milliarder af kroner osv.

FC Midtjylland er MILEVIDT fra FC København, og 1 mesterskab på 5 sæsoner til sommer gør ikke tingene bedre, især ikke hvis FCK bliver mestre. De vil da have vundet 3 af de seneste 5.
Skrevet af Bløde babser
Er det her en pinlig handel? For hvem? Portland?

Jeg syntes Evander er en utrolig dygtig spiller i glimt. Men en 75 mio kroner spiller har jeg svært ved at se ham som. Så IMO kan det umuligt være pinligt for FCM at sælge ham til mere end jeg i hvert tilfælde syntes han er værd. Bevares, det ser da lidt dumt ud de talte om at få 100 mio for ham og så lander lavere, men isoleret set et meget flot salg af FCM.
Er det pinligt for Evander? Næ, han kommer til en anderledes men interesandt liga et sjovt sted. Og han bliver flot betalt for det. Pinligt måske hvis man mente han skulle på en langt højere hylde end hvad realistisk var. Men som jeg ser det ikke pinligt overhovedet for spilleren.
Pinligt for Portland? Det afgøres jo af hvordan han præsterer. Jeg vil jo mene man kan få langt mere for 75 mio, men det jo fugle på taget. Hvis han bliver en stjerne derover er der ingen der bekymrer sig om man sikkert kunne have fået endnu mere for pengene.
Det ligner for mig en meget fin handel ved første øjekast. Jeg kan ikke se det pinlige.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0