Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Fredberg stopper i Viborg og rykker til Anderlecht

Skrevet af bold
tir 15. nov 10:30

Viborg bekræfter, at Jesper Fredberg stopper i klubbens ved årsskiftet, fordi han skal være fodbolddirektør i Anderlecht.Læs hele nyheden her
Skrevet af tsl1981
😭
Skrevet af Kulling
Som ventet, desværre. Tak for alt, Jesper! Spændende om man har den nye klar i kulissen.
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af MadsLeb
I kan købe PC
-
Skrevet af SotD
Hvis Mediano har den ramt rigtigt, så har Fredberg fået indført i kontrakten at han vælger førsteholdstræner i forbindelse med ansættelsen.

Det bliver i så fald enormt interessant at se om han hiver en dansk træner med sig, eller om han har et udenlandsk netværk også efter tiden i græsk og cypriotisk fodbold.

Med både Jess Thorup, Niels Frederiksen og David Nielsen udenfor kontrakt så findes der jo i hvert fald kompetencerne til at løfte en relativt stor og tung arbejdsbyrde. Thorup har jo så ovenihatten allerede erfaring med belgisk fodbold, hvor han resultatmæssigt har leveret ganske pænt samlet set, men af andre årsager blev sorteret fra.
Silkeborg IF
Skrevet af konge44
De kan få CV
Skrevet af kampito
Fredberg har udviklet sig selv til en super dygtig fodboldleder.
Husker da han som helt ungt trænertalent var i AGF og nu hvor han har bragt Viborg FF fra sub toppen i NordicBetligaen til Guld bejler i Superligaen og europæisk fodbold..
Intet mindre end imponerende og fuld fortjent at han nu skal ud i Europa..
AK1978
Skrevet af ?????>
Flot skifte! Dansk fodbold er virkelig i en positiv udvikling for tiden med flere og flere danskere i store jobs i velrespekterede udenlandske ligaer
Jeg har glemt mit navn
Skrevet af BarcaMessi
anderlecht er så ikke hvad de har været engang
Skrevet af AaBager
Lidt lige som Barca
Skrevet af Grinbold
Lejesvenden Fredberg er arkitekten bag miniputklubben, det er en one-man klub og de falder sammen over det næste års tid
Skrevet af BarcaMessi
men det går da godt for aab
Skrevet af McCalliog
@Grinbold
Lejesvenden Fredberg er arkitekten bag miniputklubben, det er en one-man klub og de falder sammen over det næste års tid


Det var dog en væmmelig gang opkast - gjorde det godt at få det ud?
Skrevet af Cerezo
Flot skifte af Fredberg. Hvem havde troet det efter hele skandalen med Bernio Verhagen for tre år siden? :) Stærkt at dansk fodbold nu også enkelt er begyndt at sende trænere og sportschefer til udlandet, hvor især Belgien har været populært de seneste år.
Skrevet af Andersen1447
Der er løbet meget vand i åen, siden Verhagen-miseren. Dygtig, dygtig sportschef som Viborg mister!
Skrevet af Tjoh
Bernio Verhagen til Anderlecht!

Ej, han har gjort det godt i Viborg. Ovenstående var vel hans eneste svipser. En stor og pinlig en af slagsen. Men heldigvis ikke noget der fik betydning for hans fremtidige karriere.
Skrevet af 1.DK
En skam for Viborg! Den bedste sportschef i superligaen.
Skrevet af Yetti
Bliver meget interessant hvem de kan få ind. Men ser helt klart stillingen som attraktiv med en god ejerkreds og et langsigtet perspektiv.
Der er en klar strategi som gælder alle niveauer og derfor er det ikke undergangen at Fredberg nu rejser. Men ærgelig timing lige før transfervinduet.
Skrevet af Branth2
Fantastisk sportschef VFF siger farvel til……men der kommer en ny super sportschef, der passer ind i konceptet. De sidste 2 år har VFF sagt farvel til 2 trænere, og solgt bærende spillere fra start-11……og ligger nr. 2 i Suppen. Hvis jeg gik med hat, havde jeg lettet på den og sagt: - Fantastik.
Skrevet af bruger 130904
Mon ikke han smutter før tid
Skrevet af Gomez1896
STORT tab, men livet går videre. Held og lykke med fremtiden til Jesper og familie. Bliver spændende at følge Anderlecht på afstand. TAK for det du har skabt i VFF, Jesper......, det har været fantastisk at være en del af opturen som mangeårig VFF fan.
annonce
0