Snak

Mere indhold efter annoncen
JCech - Det er vel ikke så svært at forstå hvad han mener, medmindre du ikke vil forstå det. At du ikke er enig er en anden sag. Chelsea bliver ofte, i min verden med rette, beskyldt for at spille kedelig betonfodbold. De har, i min verden, været røvhamrende kedelige at se på og jeg synes det er pisse hamrende latterligt at de vandt CL. Men de vandt og det er flot, men måden de gjorde det på var bare irriterende, heldig, destruktiv og kedelig. De har længe haft et kedeligt hold, men fedt hvis de begynder at spile lidt hurtigt flot teknisk fodbold.

Okay, jamen så er vi enige! Det er øjnene der ser det, men du kan ikke sætte lighedstegn i hvordan fodbold skal spilles. Det fair nok du har dit synspunkt og holdning til vores ChL-triumf, men det vil jeg ikke kommentere på, det kan vi diskutere til vi dør! ;)
Jeg vil bare frem til, at Hammeren skal holde op med at flæbe som et lille barn, hans hold tabte over to kampe, og over to kampe vinder det bedste hold, så simpelt er det!
Thank you, José.
At Chelsea har scoret mere end 100 mål på 1 sæson siger da overhovedet ikke noget om hvordan de fodbold lige nu??

Tillykke med Hazard, fremragende køb!
Ooooooog der kom ´Hammeren´ igen... "fanen" som i stedet for at koncentrere sig om sit eget hold, har ondt i røven over at der sørme var hold som var bedre end hans ´man-kan-kun-spille-fodbold-som-vi-gør-det" Barcahold, i denne sæson... puha, din røv må gøre nas efterhånden...

On topic,

Black Spider, du kommer med de bedste indlæg jeg længe har set. Præcis, hvorfor købe Hulk når vi har Lukaku, Sturrigde og Torres? Samt Ramires, Marin, Mata, Hazard som kreatører... ville ikke give mening, kun overbebyrdning.
Nææ, lad os få en mand som Daniele De Rossi, en mand som jeg gennem hele hans karriere har håbet at se i Chelsea :-)
Jeg bliver åbenbart misforstået af flere, eller også handler det om at nogle folk læser det de vil læse. Jeg var ovenud lykkelig da Danmark vandt EM, selvom det var heldigt og på kontra, men det er fordi jeg er dansker og holder med Danmark. Havde jeg været Chelseafan havde jeg da været lykkelig over at vinde CL og det er sgu ikke fordi jeg ikke under Chelsea det eller fordi jeg ikke forstår Chelseafans, for det er da helt fantastisk at vinde CL. Chelsea spillede de kort som de havde og det virkede. At det så ikke var videre kønt og spillestilen gjorde at man fik ondt af modstanderne for ikke at gå videre er jo ikke Chelseas problem, men alle andres. Så JA jeg kan sagtens unde Chelsea at vinde og har intet imod Chelsea som klub. Men når jeg når til et punkt hvor jeg tog mig selv i at holde med Bayern, SÅ ER DER SGU NOGET RIVRUSKENDE GALT!!! hæhæ ;)

Men jeg kan godt forstå at det er trættende at høre på det samme igen og igen og... men herovre på "The Dark Side" er vi vant til at høre på den samme smøre dagen lang, (Money grabbin whore, købeklub bla bla bla..) så på et tidspunkt bliver man imun overfor indebrændte teenagere. Sorry hvis nogen synes jeg lød som en indebrændt teenager og tillykke :)
Jeg er bare så træt af at høre på barcafansenes tuderi. De ødelægger rygtet for de barcafans, som ser andet end deres eget hold. Jeg er glad for vi slog Barcelona ud, men mener også det er fortjent, fordi vi greb kampen korrekt an. Vi var heldige, men det var også på tide, at heldet var med os i denne sæson.
Thank you, José.
Jeg tvivler på, at Daniele De Rossi skifter nogen steder hen eftersom, at han forlængede sin kontrakt tilbage i februar måned. :-)

http://www.bold.dk/nyt/D…er-med-Roma
Manchester United Football Club - Siden 1999 Aalborg BK - Siden 2000 Manchester is RED!
@ The New One

Jeg takker, og jeg er åbenlyst nok helt enig. DDR kunne, trods de lidt uheldige initialer, være en meget interessant spiller, hvis han kan overføre sine kvaliteter fra Serie A. Desværre er han efterhånden ved at være lige i det ældste, men mon ikke han kan holde i en 3-4 år, trods alt? Og så vil den centrale midtbane da være omtrent så skudsikker, som den kan blive.

Lampard, DDR, Mikel, Romeu, og så McE og evt De Bruyne med indspark hist og her, såfremt de to sidste ikke bliver udlånt. Det vil i mine øjne være en noget større styrkelse af holdet, end at erstatte Sturridge med Hulk, og så satse på at Essien faktisk finder sig selv igen, når Lampard skal aflastes.

Og om en sæson eller to, når Lampard beslutter sig for at sige stop, så kunne DDR overtage rollen som "erfaren" midtbane-chauffør, mens de yngre kræfter står for ben-arbejdet.

Ja, ja, man kan jo godt drømme, men det er nok desværre alt, det bliver til. Det bør dog også nævnes, at DDR tilsyneladende underskrev en forlængelse i februar, der hævede hans løn til 10 mio euro om året. Det svarer til ~192.000 euro om ugen, hvilket er ganske flot. Svarer til 1.4 mio kroner om ugen eller ~155.000 engelske pund. Og det er så bare den kontrakt, han allerede er på. Hvis vi skulle gafle ham, såeh... Men okay, hvis det er DDR eller Hulk, der skal have de penge, så vil jeg da hellere give dem til DDR.

Haha, DDR...puha, tror bare jeg kalder ham De Rossi...

Men ja, er godt opmærksom på at han forlængede sin kontrakt tidligere i år, det var også bare for at slynge noget ønsketænkning ud - som vi kunne bruge, fremfor Hulk. Ikke at Hulk ikke er en god spiller, men som sagt mange gange efterhånden; han er ikke den type vi har brug for.
For min skyld behøver vi faktisk ikke flere indkøb til den nye sæson nu, efter Hazard og Marin - vi har fået to spillere som kan tilføre ekstra kreativitet og aflaste Mata.
Derudover har vi jo netop i denne sæson vist at vores defensiv i dén grad holder, og ser et stærk hold i mange år endnu på de positioner.

Cech og Courtois.
Cole, Bertrand, Terry, Luiz, Cahill, Hutchinson, Ivanovic - for mig at se, er det ganske stærkt.
Som en anden skriver, synes jeg heller ikke vi skal købe Hulk nu når Hazard er i hus. Så meget gerne at man forsøgte at hente Demba Ba til de 60-70 mio. han siges at koste. Det ville være en vildt god handel (for en gangs skyld), og Ba kunne være et perfekt alternativ til Torres i front, hvis Lukaku skal udlejes.
Ikke flere handler i 300+ kategorien, tak..
Virkelig godt for Chelsea. Jeg er United fan, men har stor respekt for hvad Chelsea har præsteret i de seneste år... dog var jeg ikke så imporneret af dem i denne sæson - hvilket jo skyldes deres svingende præstationer. Håber virkelig de kan kæmpe sig op i toppen af PL igen. Med indkøb som Hazard ved man også, at deres målsætning er høj. I år havde de ikke bred nok trup til at vinde alt... Endvidere bliver det fedt at se sådan en spiller i Premier League.
annonce