Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nikoniko
Suk, nu skal vi hører på misundelige fans fra andre klubber, om at han er afdanket.
Schwarz Weiss Blau
Skrevet af *Rolver*
Uf. Det bliver skam spændende at følge ham i SAS´en og dermed hæve sit niveau lidt sådan vi kan få en fit spiller til VM.
Skrevet af Steen A
Ja, vi vinder da guld nu!

Vi har skiftet den overvurderede landsholdsspiller Lumb ud med en supersub fra FCN og sagt farvel til Nando som stod i vejen for vores kommende angrebsstjerner. Så vi er forstærket i alle kæder! Det kan kun betyde guld!
Skrevet af Nexus
Jeg synes det er klasse for agf - det er fremreagne de har hentet ham:)glæder mig til at se ham i sas-ligaen.. Håber han bliver succes:)

hilsen brødnby-mand:!D
Skrevet af h_jens
Ikke for at ødelægge euforien, men har AGF ikke problemer med økonomien?
Er der ikke meldt et stort underskud ud i det bagvedliggende selskab?

Uden penge gør det ondt, og man kan ikke låne i disse tider.
Skrevet af Zenit89
Det er fint nok, men det er ikke nok til at få AGF med i toppen.
Men velkommen hjem Jørgensen :)
Real Madrid Arsenal FCK "Jeg kom til Italien som en ærlig mand, og jeg vil forlade Italien som en ærlig mand" siger Mourinho
Skrevet af raul_madrid
Ikke for at ødelægge euforien, men har AGF ikke problemer med økonomien?

Tænkte nøjagtig det samme...
Men spændende hvad han kan bidrage med rent sportsligt :-)
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af vestergarden
synes det er spændende med disse gamle landsholdsspillere der vender hjem.. sidder bare og venter på HB Køge signer jon dahl og fck chr. poulsen :-)

on topic: tror martin j er med i næste udgave af vild med dans.. (ironi kan være anvendt)
Skrevet af ulricht
Sjovt at det i denne tråd indtil nu har været tre Brøndby folk og en Silkeborg mand, der taler om guld og vanvid etc etc. En enkelt fra AGF skriver her for et øjeblik siden et sarkastisk indlæg, men ellers har alle de andre travlt med at bavle om vores storhedsvanvid, men ingen af os gør det...

Kan I se pointen? Ellers trænger I godt nok til...
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af dillen
h_jens

Hvis man har fulgt bare lidt med, så bliver Martin hentet hjem ved hjælp af en investorgruppe, og eftersom transferen er fri, er det kun lønnen, der skal betales, og her har investorgruppen altså hjulpet.

Der er stadig underskud, men, men hvis man igen, har fulgt lidt med, så har Århus Elite fået skildt sig af med nogle andre rækker af sportsgrene, og har derudover solgt Lumb og slipper for Nandos løn i lejeperioden. Så det skrider fremad.
Skrevet af Steen A
Jørgensen bliver financieret af en investorgruppe. Og så bliver han ganske givet den danske landsholdsspiller med den laveste løn.
Skrevet af Jakob11
Martin = De hvii = Guld...
=
Sandhed!

Det bliver godt at se ham igen! Håber han kan undgå skader.
Ekspert (til dart!)
Skrevet af Champen4
Dejligt for GF at de får en gammel kending hjem til klubben, men at Brian Steen lige frem kalder det et DREAM TEAM

http://www.youtube.com/w…eature=fvsr
Skrevet af Steen A
Det er stort at opleve at to så store profiler som Jakob Poulsen og Martin Jørgensen indenfor få dage takker nej til millionlønninger til fordel for at spille i AGF.

Det som andre fans nok ikke helt fatter er, hvor fantastisk det er at opleve, at en spiller i disse tider kan have så meget klubfølelse som Martin Jørgensen, som bare melder ud, at der kun kan blive tale om én klub når han vender hjem, og at lønnen ikke skal blive noget problem. Og at han så gør alvor af ordene!
Skrevet af CaVoGa
Det sjove er så også at de kun gør det fordi de ved de får spilletid i AGF, hvilket er nødvendigt for dem frem mod VM(aka, egoistiske årsager)...

Udover det glæder jeg mig til at se ham i ligaen, og GF´s midtbane er da klart en af de bedste nu... :)
O_o
Skrevet af labanus
Kæmpe tillykke til agf. Det er sgu lidt stort det her, lige før hårene rejser sig på armene. En spiller vender hjem, og han vælger hjertet, det er bare så smukt, flot nyt kapitel til agfs lange fodboldhistorie.

Personligt har jeg altid været vild med Martin Jørgensen. Drengen fra Ryomgaard, hvor min kæreste forøvrigt kommer fra. En af de mest sympatiske spillere, der har deltaget på det danske landshold. Jeg vil da gerne indrømme, at sidst han spillede i den hvide trøje flere gange med en flok kammerater tog bus nummer 118 til Århus, så videre mod stadion i de smukke pmgivelser. Det var tider, det håber jeg en del unge vil opleve nu med den mere modne Jørgensen.
Jeg glæder mig til den 25 marts, hvor Jørgensen og agf kommer på Essex Park. Og ingen skal forhindre mig at klappe af et min helt unge års store idoler..

Medaljerne i år bliver helt sikkert mellem OB-FCK-AGF...
Randers FC - er der alternativer til dem?? Næh..
Skrevet af JytteRolf
Hvem sagde Allan Simonsen om igen ?
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af t0x
Ja velkommen hjem Martin!!

Han er bare den mest sympatiske spiller og jeg er sikker på han kommer til at være et kæmpe plus både på og udenfor banen. Det er helt klart det største der er sket i meget lang tid for AGF!

SPITZE!
AGF Arsenal
Skrevet af King
Hvad fantastisk er der ved at han kommer hjem og vælger AGF, hvor han har spillet før?
Skrevet af *Rolver*
Nogen der ved hvad lønnen sådan ca. bliver?
annonce
0