Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Jordan Larsson skifter til FC København

lør 28. jan 19:01

FC København har lørdag bekræftet, at de henter svenske Jordan Larsson i Schalke 04. I første omgang har de lejet svenskeren, men de har også en købsoption. Læs hele nyheden her
Virker til at PC i dette vindue går efter kvalitet i stedet for kvantitet, når det gælder indgående transfers.. Synes FCK har hentet et par spændende navne.
Bare vi i FCM kommer med noget også🙈
Endnu en kantspiller til PC’s samlekollektion………
Cyka Blyat Idi Nahui
Han er angriber. Fin tilføjelse til Corner og Orri.
Han var god i Spartak, men det bekymre, at han ikke kunne spille sig på i Schalke som holder ekstremt lavt niveau i BL
Enig men jo netop derfor man lejer ham og ikke køber ham
Det her er altså en voldsom signing, hvis han slår igennem. For et år siden havde jeg aldrig troet han kunne ende i Superligaen. Han har potentialet til at blive en stor profil - men det kræver spilletid og tillid ovenpå det dårlige halvår i Tyskland
Jeg har glemt mit navn
Vildt - skreget op som Brøndbys frelser og i FCK er han lejet som end de ser an. Det siger noget om forskellen på de to.
Weeman har du ondt et sted?
Fc København Tottenham Hotspurs
Hvem har skreget op som Brøndby´s "frelser"?. Tænker mere på, hvis det er sandt det du siger er, at Brøndby har Ohi, Vallys, Kvistgaarden, som kan spille på toppen, uden skader, mens Corner tit er skadet. Karamoko og Babacar simpelthen ikke spiller.
@weeman05, nu har du skrevet den samme kommentarer om dette i to forskellige artikler om hans skifte til FCK.
Tror der er tredje og fjerde artikel klar til dig nu, så hop bare ind med din hysterisk morsomme kommentar (altså den samme som de første to, den er bare så sjov).
annonce