Snak

Mere indhold efter annoncen
Cornelius
Larsson

Claesson
Daramy

Diogo
Roony

Av, av, av...
@calciopolisince92
Tænkte det som, at det var en spiller Brøndby gerne ville have en ind som frelser, men forskellen er så stor at i tager ham ind som en spiller i ser an.
Han er da i øvrigt mange klasser over Kvistgård.
Genial spiller til Superligaen.
Han var god i både Sverige og Rusland - (og ingen er gode i Schalke;)
Tænker han drøner lige ind i start11 (måske førsteudskifter i de første par kampe)
Gad egentlig godt at JL var blevet Brøndbyspiller...men sådan skulle det altså ikke være:/
Cornelius
Larsson

Claesson
Daramy

Diogo
Roony

Av, av, av...


Plejer det ikke være dig der plejer være efter folk, hvis de gætter på nyindkøb kan fejle? Jeg tænker det kun gælder den ene vej ud fra denne besked ;-)
Haha nej. Tværtimod faktisk. Får sådan set altid hug for at forudsige forskellige ting - til trods for at jeg for det meste altid får ret 🤣
Tror ikke på han bliver nogen stor succes, men fred være med at man håber på det i FCK :)
En angriber som på tværs af alle sine klubber i snit scorer omkring i hver 4. kamp hvert sted? Altså udover det sidste halve år hvor han har spillet på det højeste niveau han har prøvet, uden at score overhovedet, og altså nu vejet og fundet for let af Bundesligaens absolutte bundhold.

Jeg forstår ikke helt hvad folk imponeres så voldsomt over. Er det efternavnet, eller at man kan huske hvor talentfuld han så ud, da han som helt ung kom frem i Helsingborg?

Jeg bliver overrasket hvis han slår til i FCK.
.
12 kampe for Schalke 04

0 mål 0 assists
Er han egentlig decideret angriber, altså 9´er?

Som jeg husker det, var han kant da han kom frem i Helsingborg, og transfermarkt har da også hans main position opført som højrekant. Derudover var Schalke tilsyneladende i gang med at prøve ham af som offensiv midtbane, hvilket tydeligvis ikke lykkedes specielt godt.

Anyways, det er da uden tvivl en spiller som bliver interessant at følge, og som kan give noget til ligaen, hvis han ellers kan kæmpe sig til spilletid.
.
Hvis han stats var meget bedre, så havde ingen danske klubber haft en chance for at hente ham. FCK må tro på der uforløste potentiale - og så tror jeg de ser en fidus i, at han kan dække flere positioner.

Syntes det er en fin løsning med leje og købsaftale.
annonce