Snak

Mere indhold efter annoncen
Kusk passer da ikke ind i FCK?? Underligt skifte

Vores spil afhænger af, at kreativiteten kommer fra kanterne, Kusk er en kreativ og chanceskabende kantspiller. Derudover har vi et gabende hul på vores højrekant, så det kunne meget vel være "like a glove" med Kusk i FCK. Han har meget af det vi har manglet, siden Gronk gik på pension.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Verbic, Kusk, Gislason, Touh touh, Jørgensen, Kadrii, De Rider. Godt nok mange offensive midtbane spillere når man skal have plads til Delaney og Amartey centralt. Til gengæld har FCK end ikke en ordentlig angriber :P
Han skal nok ikke vise sig i Gaden mere ;)
BIF - Danske mestre 2021!
GF.

Gislason er en færdig mand i FCK, han har godt nok stadig et år tilbage af sin kontrakt, men ned ankomsten af Kusk kan han godt regne med splinter i røven, og med henblik på at der formodentligt er et EM til Island næste år, så kan hans plads godt komme i fare hvis han sidder på bænken i FCK.

Jørgensen er forfremmet til angriber, og Kadrii er fortsat skadet det meste af 15, og er formodentligt først klar i foråret 16
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Verbic, Kusk, Gislason, Touh touh, Jørgensen, Kadrii, De Rider. Godt nok mange offensive midtbane spillere når man skal have plads til Delaney og Amartey centralt. Til gengæld har FCK end ikke en ordentlig angriber :P


Mon ikke du skal tage udgangspunkt i dette ikke er FCK´s sidste signing før du begynder at konkludere noget i angribersituationen?

Men det er rigtigt der er mange offensivt orienteret kant/bevægelig angriberspillere. Gislason kan dog meget vel være på vej ud, Kadrii og Toutouh aner ingen hvornår kommer tilbage og i hvilken tilstand. Det samme med Amankwaa.
Så er vi nede på 4 til 3 pladser.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Fremragende køb.
Manchester United Esbjerg fB
Med de her indkøb, kan man måske håbe lidt på at Ståle går over til en 4-3-3.
Personligt synes jeg at det kunne være spændende at se.

-Znarlik
Manchester United
Yderst tilfreds med denne signing! Har længe håbet det kunne lykkedes!
At der er så mange der hater ifm. denne signing, er jo blot et udtryk for, at de er enige i det umiddelbart kan blive en giftig tilførelse til truppen.
Hafnia
Det er ikke meget succes disse AaB´ere henter i udlandet, inden de vender hjem. Hvorfor mon?

En som Lasse Nielsen klare sig nu meget godt. Dog kan man sige der er flere tidligere profiler i superligaen, der klare sig dårligt i større ligaer end omvendt. Om det er fordi spillerne i superligaen ikke kan klare passet, har for høje tanker om deres eget niveau eller noget helt tredje, er ikke til at vide.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Forventer man, at han skal spille andre steder end højrekanten? Fordi Kusk er på ingen måde egnet som klassisk venstre wing.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
annonce