Snak

Mere indhold efter annoncen
-----------------Jørgensen/De Ridder- Cornelius/Sigudarsson-------------------


------Verbic/Kadrii - Delaney/Toutouh - Amartey/Poulsen - Kusk/Amankwaa-------


---Augustinsson/Foley - Antonsson/Nilsson - Zanka/Stadsgaard - Høgli/Remmer---


--------------------------Andersen/Wiland/Christensen--------------------------

Ikke nævnt: Gislason, Pourié, Olsen & Felfel

Jeg er godt klar over at truppen til næste år ikke kommer til at se sådan her ud, da flere spillere ikke vil være skadesfrie, og flere spillere bliver solgt/fristillet. Men hvis man hypotetisk set gik udfra at vi beholdte ALLE spillere og stadig fik Kusk og Verbic, kan jeg ikke se at vi har for mange spillere. Tværtimod.

Vi mister helt sikkert nogle spillere. Det kunne blandt andet være Foley, Poulsen og Sigudarsson, da deres kontrakter/lejeaftaler udløber efter denne sæson. Stadsgaard skal man nok heller ikke regne alt for meget med, da jeg ikke kan se ham komme tilbage på samme niveau igen.

De spillere jeg ikke nævnte er spillere som jeg tror enten ikke har en fremtid i klubben, eller bare ikke er klar til at være en del af startopstillingen endnu. Jeg kan selvfølgelig tage grueligt fejl.

Så vi skal forstærke os endnu mere, medmindre der sker en masse uventet med den nuværende trup.
Succes is Temporary Loyalty is Forever Victoria Concordia Crescit
Jonson10:

*host host*
Hvordan gik det nu lige med Cornelius??
Andreas Cornelius fik 1 år i Cardiff,
Kasper Kusk fik 1 år i Twente.
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Forventer man, at han skal spille andre steder end højrekanten? Fordi Kusk er på ingen måde egnet som klassisk venstre wing.


Tror kun han er tiltænkt højrekanten. Verbic er tiltænkt venstrekanten, og i tilfælde af at han bliver skadet rykker man nok Nico derned, eller evt. Bashkim når han kommer tilbage.
Tillykke med signingen af Kusk FCK, ham skal i nok blive glade for - dygtig spiller og til en favorabel pris må man sige! Glæder mig til at se ham i "Suppen" igen, og glæder mig nu blot endnu mere til at se hvad Benham og Steinlein trækker op af hatten af kant-raketter i det kommende transfervindue :-)
Støtter kun 1 hold, FC MIDTJYLLAND siden \'99!
@ asj89

Foley spiller højre- og ikke venstreback.
Derudover syntes jeg du mangler Wohlgemuth, som jeg sammen med Remmer og Felfel, har store forventninger til :)
Hafnia
Utroligt at Kusk ikke kunne finde et bedre alternativ. Han er for god til FCK. Det er selvfølgelig et fint udstillingsvindue. Lønnen er sikkert også udmærket. Men det er vidst også det eneste positive der er i det, for Kusk´ vedkommende.

Spillemæssigt er Ståles FCK et suboptimalt sted at udvikle sig. Det forudsigelige, statiske, fantasiløse maskinfodbold der praktiseres er ganske enkelt ikke et ideelt udviklingsmiljø for en type som Kusk.

For FCKs point of view er det dog en fremragende signing. Kusk er præcis dét de mangler.
@Mr. H

Jeg er skam godt klar over at han er naturligt højre back. ;-)

Men han kan sagtens spille venstre back, det blev der i hvert fald sagt da vi hentede ham. Derfor tænker jeg han ville være backup til venstre back pt., da vi har Remmer og Høgli på højre backen.

Wohlgemuth havde jeg lige glemt. Så må vi se om hans kontrakt bliver forlænget, da den udløber om 1½ måned. Jeg troede han var faldet lidt i graderne efter sin lange skade, men kan være jeg tager fejl?
Succes is Temporary Loyalty is Forever Victoria Concordia Crescit
moderator
Det må satme gøre ondt på Aab´erne. Fornuftigt køb af FCK, men også lidt mystisk at han ikke kunne fortsætte i udlandet. Troede han havde et fint navn efter hans præstationer i superligaen.
Dette er en signatur.
Jeg synes ellers modsat f.eks. Helenius og Cornelius t Kusks skifte virkede til at være med meget mere perspektiv og det rigtige valg hvor han kunne tage næste skridt.

En skam han "giver op" og ikke lige ser tiden an for en mellemklub i Tyskland, Holland, Frankrig etc. han er ellers nævnt mange steder som en ærgerrig type der ikke giver fortabt når der er modgang, men Twente var/er vel også en dødsejler med deres finansielle problemer.

Kusk skal dog steppe op hurtigt for at komme på holdet.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Ikke meget AaB´er i den knægt ...
annonce