Snak

Mere indhold efter annoncen
Er nu overvejende enige med dem der undrer sig en smule, jeg ser slet ikke tysk fodbold som værende på højde med italiensk. Og den/dem der sagde udvikling, er Palermo netop ikke et hold i en enorm udvikling?

mht. lønnen tror jeg han taber i den lange ende, kunne han fortsætte sin egen udvikling bare et år mere i palermo kunne han netop komme til at starte for de store klubber der tidligere er nævnt, og få den meget meget højere løn. Men Wolfsburg slipper ham sq nok ikke billigt eller villigt.

Og hvad angår Wolfsburg - skulle det endelig være en tysk klub burde det vil snarer være Bayern eller Werder, er de to eneste klubber som jeg ville se som bare lidt fremskridt.

Udviklingsmæssigt tror jeg han taber meget, den kvalitet han stor overfor i Italien er simpelthen bare af højere klasse end samme i Tyskland.

Underlig transfer som jeg tror der ligger en del mere bagved end vi kommer til at høre om.
OB'er siden 19. marts 1995...
Alle der råber op om at Arne Friedrich og Simon Kjær er en stærk duo, glemmer vist at Barzagli (fast mand i Wolfsburgs midterforsvar i to sæsoner og meritteret på det italienske landshold) stadig er i Wolfsburg. Så umiddelbart står Simon Kjær vel til 3. valg.
Spil den første gang!
Godt skifte. 2-3 år i Wolfburg med spilletid i den bedste ende af Bundesligaen samt fortsat udvikling, så tror jeg han er klar til at tage skridtet til en storklub.

At skifte her og nu til klubber som Liverpool, Milan m.fl. er en gang for tidligt. Hellere udvikle sig yderligere igennem fast spilletid i Bundesligaen.

Nu bliver det spændende at høre om FCM har en videresalgsklausul som kan skæppe lidt i klubkassen..
Hvorfor han skifter til Wolfsburg spørges der?

Han har selvfølgelig en ulvefetich!
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Det kan jo også være, at livet på sicilien ikke er det mest fantastiske? eller at han vil tættere på familien?
der kan være mange ting der spiller ind, men ja det virker ikke som noget der lå til højre benet, med de andre nævnte klubber der var i spil.
Stongosionko

Han er købt til startopstillingen:

http://www.tipsbladet.dk…pstillingen
Jeg mener helt klart også, at dette skifte vil profitere Kjærs fremtidige karrieremuligheder. Både klubben og ligaen er i rivende progressivitet sportsligt og økonomisk. Desuden passer Tyskland spillemæssigt rigtig godt til en spiller som Kjær, hvis spil helt klart er præget af robuste og fysiske defensive tangenter.
La Vecchia Signora (Den gamle dame) La Fidanzata d'Italia (Italiens kæreste) I bianconeri (De hvid-sorte) Le Zebre (Zebraerne) Det er ligemeget hvordan man beskriver dem, Juve er konge!!!
@StongoSionko

"Alle der råber op om at Arne Friedrich og Simon Kjær er en stærk duo, glemmer vist at Barzagli (fast mand i Wolfsburgs midterforsvar i to sæsoner og meritteret på det italienske landshold) stadig er i Wolfsburg. Så umiddelbart står Simon Kjær vel til 3. valg."

Alene den udtales viser at du ikke ser Tysk fodbold, for er der en mand som har været usikker er det netop Barzagli, ikke for sjov at de henter to nye folk ind til den forsvar.

Bayern skal til at passe på.
Hvorfor han skifter til Wolfsburg spørges der?

Han har selvfølgelig en ulvefetich!


Haha nice one ;)
La Vecchia Signora (Den gamle dame) La Fidanzata d'Italia (Italiens kæreste) I bianconeri (De hvid-sorte) Le Zebre (Zebraerne) Det er ligemeget hvordan man beskriver dem, Juve er konge!!!
@StongoSionko

Jo.. Wolfsburg har nu en masse midterforsvare i klubben.
Rever, Barzagli, Madlung, Friedrich og Kjær.

Men midterforsvaret var jo holdets store svaghed sidste år, så mon ikke en Barzagli og/eller Madlung bliver solgt nu, efter købet af både Friedrich og Kjær.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
annonce