Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anygivenday
&cityzen69
Hvis det ikke handlede om penge så havde forlængelsen været på plads for 1 år siden - hvor naiv har man lov til at være?!?
Skrevet af Fl@skebøf
Meget sympatisk han bliver i hjemlandet og hjælper med at bygge op. Han får sgu kredits herfra, i Totti kaliberen. Real Madrid ville bare være en ego-tur, a la når spillere i NBA tog til Lakers i gamle dage.


Jeg håber fandme du joker. Det kan jo overhovedet ikke sidestilles.

Knægten er blot blevet bestaltet så astronomiske beløb og blevet lovet en rolle i klubben der er langt over hvad spillere burde få lov til.

Det har intet med noget som helst loyalitet eller Totti at gøre. Det er ren og skær ussel mammon.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Mike55
Hvis du ikke ved det endnu så har der været en udpræget bias mod olieklubberne.
Måske det er svar nok?
Der var også en helvedes ballade da Erling Haaland skiftede til Manchester City.
Skrevet af tobsi
"Det menes, at den franske stjerneangriber får en fyrstelig hyre, som burde give problemer med Financial Fair Play."
Er artiklen skrevet af en Real fan?
Skrevet af Sorenallankagecreme
Der er meget underligt ved det. Men fra psgs side er det vel en no brainer. De har uendelige penge. Hvis det ikke går godt er det jo bare en udskrivning og der sker ikke noget ved det. De bliver ikke udelukket af CL eller andet.

Fra bappens side er det udefra svært at vurdere. Han sikrer sig enorm magt i Frankrig. Langt udover fodboldbanen. Han etablerer sit brand (i Frankrig) i endnu højere grad. Og han sætter stilen for at han er sit eget firma.

Det havde dog været sjovt at se ham på et højere niveau. Ingen gider se Paris mod Metz eller guingamp eller hvad fanden de hedder. Nogle af de store adresser havde pyntet..

Som real fan tror jeg, at det er blessing in disguise. Med de krav tvivler jeg på harmonien i en trup kan bevares. Desuden har vi selv været med til forstærke det våbenkapløb med lønninger. Den svier, men sådan er det.
Skrevet af Erdermeresovs?
3 års kontrakt i en alder af 23. Det skriger af at han vil hjælpe med at bygge et projekt op...

Lidt skadesfro kan man håbe de får samme success i CHL som Shitty. Det er vel det eneste en spiller i hans kaliber har at gå efter.

UEFA må snart komme på banen inden Newcastle, Shitty og PSG ødelægger fodbolden for der er vitterligt ingen, der synes det her er fedt udover plastik fans af ovennævnte klubber, der kom til efter de kom til penge - og det havde været samme holdning hvis Real havde hentet ham til en million milliard om måneden.

Viaplay kommer til at koste 600,- i mdr. næste år..

Desuden spøjst at han ville til Real i sommers, men efter at ryge ud i 1/8 finalen er der ny tro på tingene?

Man savner de gamle dage med spillere, der spillede for trøjen og ikke for pengene.
Skrevet af ArsenalMand
Well played af mor og søn. Den har de haft planlagt i et år.
Skrevet af KSDH
Personligt får jeg kvalme af at læse om de beløb, som er i omløb i moderne fodbold, men præcis i denne case synes jeg ikke nødvendigvis, at man kan kalde ham for en luderkarl, bare fordi han vælger PSG. Det er da loyalitet at vælge den klub, man er vokset op med. At han og moren så har klaret at malke situationen på en helt grotesk vis, er jo ejernes problem. Eller problem er det måske ikke. De klarer sig jo nok.
Han får en høj løn. Ikke for! Kommer af verbet "at få". Ikke noget, der hedder "at fo".
Skrevet af anygivenday
@mike55
Kan du ikke lige liste op hvilke trofæer PSG har vundet internationalt?
Med den olie og de spillere må de da rive ALT til sig
Skrevet af Olzen JM
@The goat
Fuldstændig enig, du rammer hovedet på sømmet.
Skrevet af AsiHastaElFinal
At andre fryder han forlænger i stedet viser bare at jalousien de har for klubben og dens historie. De viser bare igen at statsstøttede klubber ødelægger markedet. Savner insults på spanske klubber at de var "statsstøttede" hvor de er delvis medlemsejet, masse hykleri når nu disse støtter PSG og City og snart Newcastle..
Skrevet af Detskalbaresiges
Fint for PSG - men synd at de bedste spillere ikke søger de største udfordringer… absolut uinteressant liga og dermed også uinreressant spiller..
Som med Messi efter han skiftede dertil - han er slet ikke en del af mit nyhedsfeed mere.. øv..
Skrevet af Campeones35
Til de fodboldfans (og især de fra barcalejren) der er hånende og glade for denne nyhed skal i alle huske på at det samlet set er forfærdeligt for fodbolden det her.
En dreng dropper sit skifte til sin drømmeklub, velvidende om det er denne chance eller aldrig, for ussel mammon. Vel at mærke i en klub der UMULIGT kan overholde ffp.
En spiller der får kontraktuel indflydelse på transfers og trænere, blot for at beholde vedkommende? Jeg ved ikke hvad det ligner.
Alle Real-fans græder over en misset transfer, men måden det er sket på bør skabe bekymring hos alle der holder af ægte fodboldklubber.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af langtfraliverpool
The Goat

Jeg tror ikke det er så sort/ hvidt som du fremstiller det. Det er korrekt PSG har forsøgt at forlænge længe, men jeg tror drengen har været splittet. Derfor kommer beslutningen først nu. På den ene side har han en drengedrøm om at spille for verdens største klub, historisk set - Real madrid. Men på den anden side tror jeg også han elsker Frankrig og alt det står for. Jeg er ret sikker på han elsker PSG og hans holdkammerater. Specielt Neymar (man ser i dagens kamp hvor meget de holder af hinanden, der er jo kærlighed i luften.) At PSG så var villige til at give ham kassen, viser bare hvor meget de vil ham, og man kan da ikke fortænke ham i at tage i mod en kæmpe betaling. Det er bare godt agentarbejde. Han er desuden det hele værd, som verdens bedste spiller.
gunner since 94’
Skrevet af Martinovic
Sørgeligt.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(462334220310)
@anygivenday
Hvad har Psg internationale pokaler med Mbappé´s
Kontraktforlængelse at gøre?
Måske ønsker Mbappé, at vinde internationale pokaler med Psg i fremtiden? Kunne det tænkes?
Skrevet af The Goat
Cityzen

Jeg kan bare slet ikke tage dig seriøst


Ja hvorfor skrev han ikke en ny kontrakt allerede sidste sæson, hvis det er hans drømmeklub. Hvorfor har han afvist flere kontrakter fra PSG.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@The Goat
Om du tager mig seriøs eller ej. Er jeg faktisk bedøvende ligeglad med.
Skrevet af Franz_broed
En bedre liga med mere konkurrence og eksponering havde været sjovere at se ham i.

Men fair nok..
Skrevet af Mike55
Anygivenday: de har ikke vundet nogen, og det har jeg heller ikke påstået. Men som jeg skriver, er det et spørgsmål om tid før både City og PSG får hul på bylden, deres økonomiske muskler er simpelthen for store til at det ikke vil lykkedes, nu har de hver især været i en finale de sidste to år, og de vil blive ved med at spille med om det. Campeones35: Ville det være mindre forfærdeligt at han underskrev en vanvidskontralt i Real? Hvor pengene kommer fra er "fodbolden" ligeglad med financial fairplay er en ligegyldighed, og sådan er det bare. Iøvrigt er "oliepengene" på trøjerne og stadions i Real, Barca, Arsenal osv. så forstår bare ikke at man skulle være fuldendt som spiller og menneske ved at skifte til Real.
annonce
0