Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MattiF
Uden at have en andel i hverken AaB eller Viborg, så synes jeg ikke, at det er helt korrekt, at det her skifte er sidelæns.

AaB har vundet mesterskab og spillet Europa indenfor en rimelig tidsperiode, og har samtidigt som mål at ende i top-6 hvert eneste år.
Der er Viborg altså ikke endnu - På trods af, at det gør det rigtig godt i den her sæson.

Bliver spændende at se, om man ikke kan finde en økonomisk løsning som gør, at Lars Friis ender i AaB allerede nu. Og så må vi se hvem Viborg henter ind som ny træner. Jeg tænker da, at det er for Viborgs bedste, at man ikke behøver betale løn til en træner, som mentalt allerede er i en anden klub.
Det er ALTID dommerens skyld! Bor i Aalborg. Ser de fleste af AaB's hjemmekampe på stadion.
Skrevet af LostInTheSupermarket
@ Juxtapoz

Er du helt sikker på at du ved, hvad pamper betyder..?
Skrevet af guldtilOB
Det er sådan en leverpostej træner. Lidt overraskende valg af aab synes jeg, da han ikke har meget trænererfaring. Som jeg ser det tog sifuentes et skridt op, og aab et skridt ned med denne rokade.
Man kan sige både Viborg og aab blev den lille i hele spillet. Med mindre Viborg hiver en virkelig kapacitet op af hatten.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Det er virkelig svært for min klub at opretholde kontinuitet i en verden, hvor både trænere og spillere er klubmænd med glødende passion lige indtil det sekund, hvor muligheden for en lidt større check dukker op. Hvor forudsigeligt og røvsygt.
Skrevet af Tjoh
Sødt nok at Viborg-fans efter fire optrædener i Superligaen i de seneste 14 år, føler at de kan sidestilles med AaB grundet en god efterårssæson i 2021. Samme periode hvor AaB har vundet to mesterskaber, en pokaltitel og nået 1/8-dels finalerne i Europa League, uden at have været nede og vende i divisionerne.

Snak om storhedsvanvid haha
Skrevet af mikkelcp
Når Viborg er bedst ender de i midten af tabellen. Når AaB er bedst tager de mesterskabet.
Skrevet af LOPPOL
@ Albert Ferrer

Det er virkelig svært for min klub at opretholde kontinuitet i en verden, hvor både trænere og spillere er klubmænd med glødende passion lige indtil det sekund, hvor muligheden for en lidt større check dukker op. Hvor forudsigeligt og røvsygt.


Sådan er det jo også for AaB. De er bare en anelse højere i fødekæden. AaB er fast superliga-mandskab, og Viborg er fast i 1. division eller Superligaen (det har vel været nogenlunde ligeligt fordelt i de seneste 20 år, ikke?)

Det er et vilkår overalt i branchen, og der er meget få, der er på toppen.Skrevet af Internazionale4everr!!!
Har altid tænkt, at sådanne forsinkede handler/jobskifter kun kan være i den nye arbejdsgivers interesse, hvis ikke ingens: Hverken Friis eller Viborg kan være lige så motiverede om det resterende samarbejde (selvfølgelig altid med forbehold for omstændighederne), ligesom Friis sættes i potentielle loyalitetsdilemmaer… omend han selv har sagt op, kan jeg forstå. AaB risikerer at fremstå som skurken, der ødelægger den gode stemning i Viborg offentligt, som med FCK, PC og AGF. Som andre påpeger, er det måske endda et spin, for at lægge pres på et skifte allerede i januar. Men de melder det jo først og fremmest ud for at lukke debatten om Cifuentes´ afløser. Jeg kan bare godt forstå, hvis man i VFF er lidt mellemfornøjede over timingen.
.
Skrevet af Slettet(221943220203)
Viborg, nu kommer Carit Falch
Skrevet af YouKnowIt
Havde personligt håbet på Jacob Friis, men det er også meget interessant med Lars Friis. Tror det kan blive et rigtig godt match, og jeg er personligt glad for, at det endte med ham fremfor Thomasberg.

Lad os håbe, at klubberne kan blive enige om, at han kan starte hurtigst muligt. Giv dem pengene fra Cifuentes og håb, at Viborg går med til det.
Skrevet af Osho
Hvad er det i grunden også for en slags gammeldags bureaukrati, at trænere uden licens ikke må træne
Skrevet af Slettet(421031222311)
@ LOPPOL

Jeg nævnte ikke AaB med et ord. Jeg talte om verden i stedet, så jeg er skam helt med på, at sådan er vilkårene blevet. Men det bliver det ikke mindre forudsigeligt og røvsygt af.
Skrevet af AaBager
De moderne funktionærkontrakter som mange trænere i SL nu udstyres med, er for mig dem der er hovedperson i denne trænerkarrusel.

Klubberne er gået væk fra at tilbyde trænere flerårige uopsigelig kontrakter, for at undgå at betale en langvarig opsigelse når de (som oftest) fyrer træneren, men må så også finde sig i at træneren kan sige op med relativt kort varsel, når noget mere spændende dukker op.

Mon den trend fortsætter efter det her?

Jeg synes det er et godt valg med Lars Friis og mon ikke vi ser ham flytte nordpå inden længe. Han tager viden med fra assistentrollen i andre klubber vi gerne vil sammenligne os med og har præsteret godt i Viborg. Selvfølgelig er det et skridt op for ham, men det er sgu heller ikke tit vi henter en træner med erfaring fra større klubber end os.
Skrevet af dagenesskum
øv, jeg havde set frem til at lufte min gamle Thomasberg-trøje igen.

Viborg har spillet god, direkte fodbold under Friis - med højt pres. De har gjort det bedre end AaB under Cifuentes, syntes jeg, selvom tabellen siger noget andet.

Men mange trænere kan lave gode resultater på kort sigt - Faxe kunne blive mester med Herfølge! Om Lars Friis er en langtidsholdbar træner er usikkert. Det er Thomasberg derimod, så ja, jeg er skuffet. Jeg tror virkelig Thomasberg kunne have rykket sin gamle hjerteklub.

Indtrykket af Friis er godt, men det er til gengæld meget mere usikkert om, han kan stå distancen.
Skrevet af LOPPOL
@ Albert Ferrer

Jeg nævnte ikke AaB med et ord.


Jeg påstår da heller ikke, at du nævnte AaB?

Jeg talte om verden i stedet, så jeg er skam helt med på, at sådan er vilkårene blevet. Men det bliver det ikke mindre forudsigeligt og røvsygt af.


Jeg skal lige forstå dig ret: Hvornår har vilkårene ikke været sådan?
Skrevet af Slettet(421031222311)
@ LOPPOL

Jeg påstår da heller ikke, at du nævnte AaB?


Du trak straks en direkte linje til AaB til trods for, at jeg netop omtalte fænomenet som værende gældende alle steder (i en verden ...). Det lød unægteligt som et forsvar. Jeg skrev blot, som jeg gjorde, for at understrege, at du ikke skulle føle dig truffet på AaB´s vegne i relation til Friis´ skifte. Hvis du da er AaB tilhænger.

Jeg skal lige forstå dig ret: Hvornår har vilkårene ikke været sådan?


Jeg postulerer helt korrekt, at det ikke altid har været sådan. Det er et postulat, og det står dermed for egen regning. Det er jo svært at stå med håndfaste beviser på et mentalitetsskifte - og skulle man lave en valid undersøgelse af klubånden hos aktive spillere i dagens Danmark, ville det være en enorm opgave - hvor interessant den end måtte være. Det forstår du sikkert, at jeg ikke lige bruger seks måneder på ;)

Men jeg postulerer, at klubmænd som John Stampe, Lars Høgh og Kim Vilfort praktisk talt ikke eksisterer mere. Så til dit spørgsmål om, hvornår vilkårene ikke har været sådan, må jeg henvise til de år, hvor spillere som disse var aktive.
Skrevet af DaveEricGrohl
Masser af sympati for VFF, men trænerkabalen kan være brutal når den kører. Heldigvis anser jeg VFF for at stå forholdsvis godt i forhold til overlevelse, det skal gå helt galt hvis de skal rykke ned.

Lars var min favorit, han har en kontant men dejlig frisk vinder attitude. Og så kræver det formentligt ikke det samme kæmpe systemskifte som ved TT. Er spændt på at se hvad et stort trænertalent kan udrette hvis han får den samme ro og tid som Cifuentes fik.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Saemala
Vanvittigt at der er gul bjælke på denne her, men ikke da Vagner Love blev officiel!

Vild trænerkabale der er i gang.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af LOPPOL
@ Albert

Du trak straks en direkte linje til AaB til trods for, at jeg netop omtalte fænomenet som værende gældende alle steder (i en verden ...). .


Det var nu bare som løftestang til et mere generelt niveau. Da Friis´ skifte vedrører både Viborg og AaB, var det mest nærliggende for mig at nævne AaB, der jo så er næste led i fødekæden, men ikke i nærheden af toppen (ikke engang i en dansk kontekst).

Jeg postulerer helt korrekt, at det ikke altid har været sådan.


Nej, du har da ret. Jesus skiftede ikke hold uden videre.

Der findes stadig klubmænd rundt omkring, men du har da helt sikkert nok ret i, at samfundet (og sporten) er blevet meget mere individualiseret, hvor klubmentaliteten ikke vejer så tungt.

Tak for svar i øvrigt.
Skrevet af Slettet(421031222311)
@ LOPPOL

Det lyder, som om at vi er nogenlunde enige. Selv tak for fint svar :)
annonce
0