Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Lars Friis er AaB-træner fra 1. august

tir 25. jan 2022

AaB bekræfter tirsdag, at klubben hyrer Viborg-cheftræner Lars Friis fra 1. august. Lars Friis har opsagt sin stilling i Viborg pr. 31. juli.Læs hele nyheden her
Viborg får da lov at opleve, hva det vil sige og være den lille…
Moral er godt.....
Spændende..! :-) Det kan godt blive fremragende.. Den aggressive stil vil passe fint ind i AaB... Evt. kan han jo tage Christian Sørensen og Tobias Bech med sig i tasken...
Mon ikke AaB og Viborg finder ud af en løsning før tid. Viborg har vel ingen interesse i at beholde Lars Friis som måske allerede har hovedet i Aalborg.

Så må AaB op med lidt håndører.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Noget af en trænerkabale der er gang i for tiden. Lidt hårdt for Viborg at for anden gang på kort tid miste cheftræneren til en større klub.

Sæsonstart for 2022/23-sæsonen starter den 17. juli så mon ikke Friis starter tidligere end 1/8? Vil tro at AaB lægger nogle af de penge man har fået for Cifuentes til at købe Friis fri. Så må vi se om det bliver allerede fra nu, hvilet vel er optimalt for AaB, eller først når den indeværende sæson er slut.
Vildt på den måde at være til salg for ussel mammon. Ja, AaB er en større klub, men manden har været cheftræner i ét år i den klub, der gav ham denne chance for første gang, og det går tilmed godt. Hvor er der bare en smule loyalitet? Jeg håber, han får lov at sidde hjemme i stuen og trille tommelfingre, indtil han får lov at møde ind 1. august i Aalborg.
I den anden artikel om Lars Friis, virker det også som at Viborg ikke har nogen interesse i at beholde ham. Personligt vil jeg sige at man bare skal smide de penge man fik ekstra for Marti til Viborg, for at få Lars Friis med det samme. Hvilket stadig er et overskud på cirka 1,8 mio. alt efter hvilken kilde man bruger.
Han er cirka lige så ønsket som en god omgang klamydia.
Hvor er det irriterende, at man ikke formår at finde en afløser der kan træde til med det samme..
Med mindre IAO har noget i ærmet, så synes jeg godt nok, at han har fejlet i det her vindue.

EDIT: Viborgs officielle udmeldning peger godt nok i retning af, at Lars Friis godt kunne ryge til AA allerede nu her. Det ville godt nok være at foretrække.
Lars Friis, der i øvrigt hele tiden og så igen hylder ´kontinuitet´. Gud fri mig vel. Han er den sidste, der skal klage, hvis han får en fyreseddel efter et år, hvis resultaterne ikke er med ham. Sløjt move.
Viborgs fans er skuffede. AaBs fans er skuffede.

Det må absolut være et valg i mangel på bedre.
Internazionale AaB
annonce