Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Lars Friis er AaB-træner fra 1. august

Skrevet af bold
tir 25. jan 2022

AaB bekræfter tirsdag, at klubben hyrer Viborg-cheftræner Lars Friis fra 1. august. Lars Friis har opsagt sin stilling i Viborg pr. 31. juli.Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Viborg får da lov at opleve, hva det vil sige og være den lille…
Moral er godt.....
Skrevet af Kongen af Ådalen
Spændende..! :-) Det kan godt blive fremragende.. Den aggressive stil vil passe fint ind i AaB... Evt. kan han jo tage Christian Sørensen og Tobias Bech med sig i tasken...
Skrevet af ToonInStoke
Mon ikke AaB og Viborg finder ud af en løsning før tid. Viborg har vel ingen interesse i at beholde Lars Friis som måske allerede har hovedet i Aalborg.

Så må AaB op med lidt håndører.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Cerezo
Noget af en trænerkabale der er gang i for tiden. Lidt hårdt for Viborg at for anden gang på kort tid miste cheftræneren til en større klub.

Sæsonstart for 2022/23-sæsonen starter den 17. juli så mon ikke Friis starter tidligere end 1/8? Vil tro at AaB lægger nogle af de penge man har fået for Cifuentes til at købe Friis fri. Så må vi se om det bliver allerede fra nu, hvilet vel er optimalt for AaB, eller først når den indeværende sæson er slut.
Skrevet af skkh
Vildt på den måde at være til salg for ussel mammon. Ja, AaB er en større klub, men manden har været cheftræner i ét år i den klub, der gav ham denne chance for første gang, og det går tilmed godt. Hvor er der bare en smule loyalitet? Jeg håber, han får lov at sidde hjemme i stuen og trille tommelfingre, indtil han får lov at møde ind 1. august i Aalborg.
Skrevet af Aab3-0
I den anden artikel om Lars Friis, virker det også som at Viborg ikke har nogen interesse i at beholde ham. Personligt vil jeg sige at man bare skal smide de penge man fik ekstra for Marti til Viborg, for at få Lars Friis med det samme. Hvilket stadig er et overskud på cirka 1,8 mio. alt efter hvilken kilde man bruger.
Skrevet af Fessington
Han er cirka lige så ønsket som en god omgang klamydia.
Skrevet af Alabu
Hvor er det irriterende, at man ikke formår at finde en afløser der kan træde til med det samme..
Med mindre IAO har noget i ærmet, så synes jeg godt nok, at han har fejlet i det her vindue.

EDIT: Viborgs officielle udmeldning peger godt nok i retning af, at Lars Friis godt kunne ryge til AA allerede nu her. Det ville godt nok være at foretrække.
Skrevet af skkh
Lars Friis, der i øvrigt hele tiden og så igen hylder ´kontinuitet´. Gud fri mig vel. Han er den sidste, der skal klage, hvis han får en fyreseddel efter et år, hvis resultaterne ikke er med ham. Sløjt move.
Skrevet af Ditmer-K
Viborgs fans er skuffede. AaBs fans er skuffede.

Det må absolut være et valg i mangel på bedre.
Internazionale AaB
Skrevet af JUXTAPOZ
Fantastisk! Et super fint valg, når nu pamperne fra Randers ikke ville af med Thomasberg. Håber Friis kan tiltræde med det samme.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af ToonInStoke
Viborg skriver dette. Det lugter af et skifte her i januar.

-Lars har afleveret sin opsigelse hos os i går, og det tager vi selvfølgelig til efterretning. Der er aldrig en god timing i sådan en besked, og Lars har leveret et flot stykke arbejde her, men vi skal se fremad, og vi har brug for en cheftræner, der er 100% engageret i Viborg FF. Lars har kontrakt her frem til udgangen af juli, og det forholder vi os til, men vi skal selvfølgelig have en cheftræner i spidsen for holdet, der har Viborg FF som sin klare førsteprioritet.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af TheGreenOne
Alt respekt for Lars valg. Når det er sagt er jeg ikke sikker på at jeg forstår det. Hvad kan Aab tilbyde som VFF ikke kan... For mig at se er det et skridt sidelæns fremfor op..

Anyway, når nu valget er truffet, så må VFF jo få det vendt til en gunstig situation.
- Behold en god træner, der formentlig vil gøre sit ypperste for at bevise sit værd det næste halve år. Alternativt, "sælge" ham til Aab nu for lidt ekstra håndører og finde en langtidserstatning med det samme.
Skrevet af drengenefra18821
IMO et fremragende valg af os.

Stort trænertalent. Ham tror jeg vi kommer til at blive meget glade for.
Skrevet af Eklund
Jeg har egentlig altid haft sympati for AaB og ofte ønsket dem det bedste, men lige i dette tilfælde håber jeg inderligt, at Friis falder så hårdt igennem, at han snart er fortid i AaB igen. Har egentlig altid synes Friis var lidt for meget at høre på, og hans løben ud på banen før kampen for at gejle publikum op og alt hans ævl om klubbens fans og kultur og den spændende rejse han gerne vil være en del af, har jo også vist sig at være som taget ud af kopimaskinesælgernes salgshåndbog..
Skrevet af Slettet(081536221502)
The green one,

AaB er et etableret superligahold med nogenlunde friske titler og europæiske meritter.

Skulle VFF ikke lige starte med bide sig fast i superligaen. Med al respekt.
Skrevet af kek
@skkh

Er det ikke ganske normalt at man skifter job fra tid til anden. Lars Friis siger jo ganske enkelt at han har fået en mulighed han ikke kunne sige nej til. Før Viborg FF var han i AGF. Det er der mange der har gjort før. Det er der ikke noget odiøst i.

Viborg spiller for en gang skyld noget seværdig fodbold. Det synes jeg godt man kunne rose ham for på vej ud af døren. Den næste træner overtager et hold som har et solidt fundament at bygge videre på. Godt gået af en træner som for første gang har ansvaret for et hold.
Skrevet af Alabu
Alt respekt for Lars valg. Når det er sagt er jeg ikke sikker på at jeg forstår det. Hvad kan Aab tilbyde som VFF ikke kan... For mig at se er det et skridt sidelæns fremfor op..


Hahahaha
Skrevet af 1896
Han kan bare skride nu.
Skrevet af skkh
Kek

Jo, det er da ganske normalt, men det er også normalt, at klubber skiller sig af med trænere, når de får en mulighed, de ikke kan sige nej til, og her skal man ofte høre trænere fortælle, at kontinuitet er vigtigt og at de iiie får tid nok. Det er det, jeg påpeger, særligt da Friis´ mantraer er "kontinuitet", "det lange seje træk" og "det lange lys". Lige indtil han får et tilbud ind fra højre. Hvorfor skulle han ikke få muligheden for at komme til agf/AaB/ob om et år eller to, hvis han er god nok? Det er jo ikke en premier League-klub, der banker på!

Som jeg ser en anden i tråden skrive: stor sympati for AaB, men lige her håber jeg også, Friis falder sygt hårdt igennem.

Glæd jer til retorikken om, at "AaB skal ikke undgå at ende uden for top 6, vi skal opnå at komme i top 6 og gerne top 3".
annonce
0