Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk! Et super fint valg, når nu pamperne fra Randers ikke ville af med Thomasberg. Håber Friis kan tiltræde med det samme.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Viborg skriver dette. Det lugter af et skifte her i januar.

-Lars har afleveret sin opsigelse hos os i går, og det tager vi selvfølgelig til efterretning. Der er aldrig en god timing i sådan en besked, og Lars har leveret et flot stykke arbejde her, men vi skal se fremad, og vi har brug for en cheftræner, der er 100% engageret i Viborg FF. Lars har kontrakt her frem til udgangen af juli, og det forholder vi os til, men vi skal selvfølgelig have en cheftræner i spidsen for holdet, der har Viborg FF som sin klare førsteprioritet.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Alt respekt for Lars valg. Når det er sagt er jeg ikke sikker på at jeg forstår det. Hvad kan Aab tilbyde som VFF ikke kan... For mig at se er det et skridt sidelæns fremfor op..

Anyway, når nu valget er truffet, så må VFF jo få det vendt til en gunstig situation.
- Behold en god træner, der formentlig vil gøre sit ypperste for at bevise sit værd det næste halve år. Alternativt, "sælge" ham til Aab nu for lidt ekstra håndører og finde en langtidserstatning med det samme.
IMO et fremragende valg af os.

Stort trænertalent. Ham tror jeg vi kommer til at blive meget glade for.
Jeg har egentlig altid haft sympati for AaB og ofte ønsket dem det bedste, men lige i dette tilfælde håber jeg inderligt, at Friis falder så hårdt igennem, at han snart er fortid i AaB igen. Har egentlig altid synes Friis var lidt for meget at høre på, og hans løben ud på banen før kampen for at gejle publikum op og alt hans ævl om klubbens fans og kultur og den spændende rejse han gerne vil være en del af, har jo også vist sig at være som taget ud af kopimaskinesælgernes salgshåndbog..
The green one,

AaB er et etableret superligahold med nogenlunde friske titler og europæiske meritter.

Skulle VFF ikke lige starte med bide sig fast i superligaen. Med al respekt.
@skkh

Er det ikke ganske normalt at man skifter job fra tid til anden. Lars Friis siger jo ganske enkelt at han har fået en mulighed han ikke kunne sige nej til. Før Viborg FF var han i AGF. Det er der mange der har gjort før. Det er der ikke noget odiøst i.

Viborg spiller for en gang skyld noget seværdig fodbold. Det synes jeg godt man kunne rose ham for på vej ud af døren. Den næste træner overtager et hold som har et solidt fundament at bygge videre på. Godt gået af en træner som for første gang har ansvaret for et hold.
Alt respekt for Lars valg. Når det er sagt er jeg ikke sikker på at jeg forstår det. Hvad kan Aab tilbyde som VFF ikke kan... For mig at se er det et skridt sidelæns fremfor op..


Hahahaha
Han kan bare skride nu.
Kek

Jo, det er da ganske normalt, men det er også normalt, at klubber skiller sig af med trænere, når de får en mulighed, de ikke kan sige nej til, og her skal man ofte høre trænere fortælle, at kontinuitet er vigtigt og at de iiie får tid nok. Det er det, jeg påpeger, særligt da Friis´ mantraer er "kontinuitet", "det lange seje træk" og "det lange lys". Lige indtil han får et tilbud ind fra højre. Hvorfor skulle han ikke få muligheden for at komme til agf/AaB/ob om et år eller to, hvis han er god nok? Det er jo ikke en premier League-klub, der banker på!

Som jeg ser en anden i tråden skrive: stor sympati for AaB, men lige her håber jeg også, Friis falder sygt hårdt igennem.

Glæd jer til retorikken om, at "AaB skal ikke undgå at ende uden for top 6, vi skal opnå at komme i top 6 og gerne top 3".
annonce