Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af viborgdrengen
Når alt lige ligger sig, kan man til dels godt forstå hans valg, uanset om man så havde troet bedre om ham eller ej. De Viborg fans som påstår, at det er et skridt til siden skal måske liiige klappe hesten. Ja, Viborg har gang i et pisse fedt projekt, men Aab må trods alt sige at være en relativt etableret top 6 klub, større budget, flere fans, større by. Det er ikke hver dag, at et job i klubber som OB, Aab, AGF mv., som lige nu er Friis hylde står ledigt - og havde han sagt nej, er det ikke sikkert han nogensinde ville få chancen igen.

OMVENDT - Det må være mærkeligt for LF at være det åbentlyse 2. valg. At IAO siger, at han ikke var det, er godt nok vildt. Hvis man sidder til forhandlinger med en anden træner, og LF i samme ombæring ikke har hørt fra Aab, hvordan kan man så ikke være 2. valg? I så fald er det et vildt mindgame IAO har gang i, og så klog regner jeg ham godt nok ikke for.

Vi er videre. Vi har stadig et pisse fedt projekt, og nu har vi de sidste to år haft en intensiv trænersøgning, så lur mig om der ikke ligger en masse interessante navne i den bunke.
Skrevet af jeppe!rfc
Jeg kan overhovedet ikke forstå, hvorfor Viborg fans er så uforstående overfor hans valg. Der er rigtig mange af jer, som mener jeres klub er på højde med AAB, man skulle tro det var en joke, men det er det tydeligvis ikke. I har fået nykker i Viborg og jeres målsætning er vel stadig og overleve, selvom rigtig meget skal gå galt, for at det ikke lykkes. Hvis jeg var Viborg fan, ville jeg også være stolt over deres præstationer, men jeg ville ikke begynde og sammenligne mit hold mod etableret superligaklubber.

Jeg ville som RFC fans godt kunne følge Thomasberg, da der er langt flere penge i AAB og deres omdømme er større end vores. Det på trods af, at min klub Randers, er en større klub end Viborg og det kan simpelthen ikke være til diskutioner.
Fodbold nørden. Som har set alt for meget fodbold og spillet alt for meget Football Manager :)
Skrevet af viborgdrengen
Jeg tror nu egentlig også, når alt kommer til alt, at de fleste viborg fans kan indrømme at aab selvfølgelig er en større klub.

Det som især har pisset mig og alle andre viborg fans er, at han for under 4 måneder siden gav et stort interview, hvor han snakkede om hvor fantastisk projektet, byen og fansene var. Fra den ene dag til den anden er det så ikke godt nok mere. Hvad skal han nu sige i Aalborg? Risikoen for at hans gamle klub i Århus eller Herning ringer om et år er jo bestemt til stede. Smutter han så igen?
annonce
0