Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bolden100
De Jong har sagt, at han bliver og kræver sin ubetalte løn. Og nu hører vi så, at han er på træningstur. Ham kommer de ikke af med, og heldigvis, for han er faktisk rigtig god (også selvom han tømmer hele banken :))
Skrevet af Roscoe
Kæft hvor er Barca bare god underholdning...er han overhovedet registreret?.....Er Kessie eller AC?,,,,vil De Jong forlade klubben så Barca kan få råd til at registrere de spillere som de egentlig ikke har råd til at købe til at starte med?


Det er egentlig lidt sjovt, det er med at så mange herinde bare går ud fra at de professionelle ledere og forretningsmænd i Barcelona overhovedet ikke har styr på noget som helst, og bare køber en masse spillere, der ikke kan registreres. Bevares, hvis det ender med at både AC, Kessie og Lewa ikke kommer til at spille hele næste sæson pga manglende registrering, så er det en kæmpe skandale. Men jeg går da trods alt ud fra at det ikke bliver tilfældet...
Skrevet af nic_mc
Fedt at barcas økonomidirektør har bestået 2 klasse, og er kommet i 3 klasse, hvor de jo lærer at minus x minus er plus.. Det er sq go lir ;-)
DANMARK - FCK ENGLAND - CHELSEA Resten er lige gyldigt.
Skrevet af Kenken
Markdk

Kan du ikke lige komme med dine guldkorn. Hvorfor er det du mener set er så afgørende at spillerne er registreret i dag 16/7, når

1) det er halvanden måned til fristen
2) der er ingen kampe de næste halvanden måned der kræver spillerne er registrerede
Skrevet af no name
Vild transfer. Barcelona er svære og gøre sig klog på. Hvad skal de bruge så mange offensiv spiller til?
Lewa er konge, men at betale så mange penge for ham, når klubben i den grad mangler penge.
Forstå heller ikke hvorfor de skal hente så mange ældre spiller?
Skrevet af RLL
https://twitter.com/jacobsben/status/1548092780638982149?s=21&t=oUVKmkotM4syIa_el7Rvfg

Til dem der - mod forventning - rent faktisk vil forstå situationen. De restererende kan fortsætte deres mavesure indlæg, mens vi andre fortsat nyder dem :-)
Skrevet af PFFChelsea
Jeg troede ellers at det meste af Cirkus Bayern var ude og sige, at Lewandowski i hvert fald ikke skiftede nogen steder?
Der kan man bare se.
Skrevet af Fjelle80
@RLL

Ham tweeter Ben må være fuld af løgn. Jeg har selv hørt fra en pålidelig revisor at Super League 100% kører fortsat. Alle 12 klubber er med, og de venter bare lige på den rigtige timing med at offentliggøre det.
Skrevet af FootballScience
Fedt sted at starte pensionen for Lewandowski under de lidt varmere luftlag!

Mon ikke han får mere ud af den aftale end klubben gør.

Skarpt set af klubben, der generelt virker til at være rigtig beslutningsdygtig.
34 årig løntung verdensstjerne virker som den helt rigtige beslutning for dem.

Hvem skal de så have I eksempelvis 2024, når Lewandowski har fået fyldt de sidste lommer?

Måske der kan findes mønt til en 32 - 33 årig Salah på det tidspunkt? He he.

Men held og lykke med det i hvert fald.
Skrevet af Blaugrana ever
Alle I klogehoveder, kan i venligst sende Barca årsregnskab og forventede budget?

Der må være fri adgang dertil siden folk har bedre styr på Barcas økonomi end deres egen.
Skrevet af mholmm
@Blaugrana

Dit argument kan jo også bruges mod dig selv, hvor meget ved du egentlig?

Så kom endelig med den forkromede plan som Barca har gang i, for pt. virker det udefra set som om det kun er fans af Barcelona det kan se den.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Fjelle80

Ham tweeter Ben må være fuld af løgn. Jeg har selv hørt fra en pålidelig revisor at Super League 100% kører fortsat. Alle 12 klubber er med, og de venter bare lige på den rigtige timing med at offentliggøre det.


Du er sarkastisk og spydig fordi du føler dig lille.

Det er korrekt at ligaen arbejder videre på hvordan de skal offentliggøre fortsættelsen. Hvis du ikke tror på det, så får du dig en grum overraskelse når de lancerer ligaen på ny. Det betyder intet om du tror på det eller ej. Det kommer til at ske uanset om Fjelle80 tror på det eller ej.
Skrevet af Defensive Tunger
Det er egentlig lidt sjovt, det er med at så mange herinde bare går ud fra at de professionelle ledere og forretningsmænd i Barcelona overhovedet ikke har styr på noget som helst, og bare køber en masse spillere, der ikke kan registreres. Bevares, hvis det ender med at både AC, Kessie og Lewa ikke kommer til at spille hele næste sæson pga manglende registrering, så er det en kæmpe skandale. Men jeg går da trods alt ud fra at det ikke bliver tilfældet...


Ja hvad har stakkels FC Barcelona dog gjort for at fortjene den behandling. Det kan umuligt have noget at gøre med det viavar vi har set det seneste år (: det er jo yderst, yderst, yderst svært at se hvad den nye ledelse gør som er så meget anderledes og mere ansvarligt end den gamle ledelse? Hvad hulan skal de bruge 8 klasse offensivspillere til, når de selv nogle dage siger at de ingen penge har og beder folk gå ned i løn, og så et halvt år efter har købt jeg ved ikke hvor mange spillere. Hvor mange af dem kan rent faktisk starte ind? Og hvad med alle dem de hentede det seneste års tid?
Stakkels stakkels ledelse...
Skrevet af La Red
Er det korrekt forstået, at Barca sælger 25% af deres tv rettigheder de næste 25 år (og derfor 25% af deres tv indtægter) for at få penge nu og her til at købe nye spillere?

Det lyder lidt kortsigtet i mine ører…
Skrevet af Stagger Lee
https://twitter.com/jacobsben/status/1548092780638982149?s=21&t=oUVKmkotM4syIa_el7Rvfg

Til dem der - mod forventning - rent faktisk vil forstå situationen. De restererende kan fortsætte deres mavesure indlæg, mens vi andre fortsat nyder dem :-


Den der bliver man overhovedet ikke klogere af. Den er fyldt med faktuelle fejl og tager slet ikke hensyn til de langsigtede effekter af de penge, man har fået ind.

Det er en sindssyg kompleks opgave at forklare og det lader sig bestemt ikke gøre med et par opslag på twitter. Jeg kan sådan set godt forstå, folk opgiver at finde hoved og hale i det og problemet er jo også, man sidder med en begrænset mængde data, hvor man er nødt til at have hele billedet med for, det giver mening.

Bare alene det faktum, mange forklejner Barca for at skylde transfer kroner til andre klubber, når faktum er, det gør alle klubber. Det er den måde forretningerne er skruet sammen i fodbold verdenen. Andre klubber skylder f.eks. Barca over 200 mio euro i transfer penge, hvis man skal bruge den terminologi. Derfor er der også forskel i netto gæld og bruttogæld, hvor de fleste er bekendte med Barca´s bruttogæld, som var på 1,35 mia euro i marts sidste år, så var nettogælden under 700 mio euro. Altså forskellen i aktiver og passiver. Nu har vi ikke set det seneste regnskab, men det er min klare forventning, det nye regnskab kommer til at fremvise en nettogæld, der er et pænt stykke lavere, men det må tiden vise.

Når vi kigger endnu længere frem, til næste sommers regnskab, hvor salget af de næste 15% af tv-rettighederne kommer til at figurere, så skule den gerne være markant mindre. Jeg vil i hvert fald forvente, nettogælden er omkring 200-300 mio euro til den tid og det gør jeg, for ellers giver tv-frasalget ikke mening. Man har hentet et beløb, der ligger i størrelses ordenen 600-700 mio euro på frasalget og det skal man se et yderst effektivt fald i netto gælden for.

Så er der nogen, der vil sige, nu er man i gang med at bruge de penge på transfers, men intet kunne være længere væk fra sandheden. For det første, så er aftalerne skruet sammen, sådan pengene falder i rater, ligesom vi var inde på før. Dvs. at f.eks. købet af Raphinha påvirker de næste tre regnskaber ligeligt i stedet for dette alene. Nu har jeg ikke hørt, hvordan Lewan købet er skruet sammen, men de tal skal nok komme senere. Lad os sige, de betaler de ca 50 mio euro over 2 år og lad os så samtidig sige Barca henter Koundé også, på samme betingelser som Raphinha, så belaster de tre regnskabet med 65 mio euro om året i to år og 40 mio euro i det tredje. Hvis Barca har transfer indtægter for 65 mio euro hvert år de næste to og i året efter, så balancerer transfer indtægt og udgift. En klub som Barca vil næsten altid have større udgifter på transfers, end indtægter, men det sker ofte, de balancerer langt tættere, end folk tror. De større udgifter skulle gerne dækkes af driften direkte og hvis ikke, så for man underskud og så har vi balladen, hvilket alle fik at se under corona. Det oven i købet på et tidspunkt, hvor den foregående ledelse havde gearet økonomien langt over det ansvarlige, ved at pumpe omsætningen for at klare udgifter på køb af Dembélé, Grizmann og Coutinho. Tre spillere, hvoraf de to af dem nu er ude af regnskabet, da Dembélé er afskrevet i år og Coutinho sidste sommer, mens Grizmann forsvinder til næste sommer. Alene afskrivningen på Coutinho har været større, end afskrivningen på Raphinha, Lewan og Koundé(hvis han kommer) tilsammen.

Jeg håber med ovestående at vise, Barca IKKE er i gang med at bruge de penge, de fik ind på frasalget og hvis de gør, så er det meget, meget lidt af det samlede indskud og kun i en begrænset periode, indtil bolden begynder at rulle igen og cashflowet stiger. Derimod vil handlerne blive opretholdt af den daglige drift på den lange bane, ligesom det altid har været tilfældet og som man har haft overskud med 9 år inden corona. Så kan man så spørge sig selv, hvorfor så frasælge og der er det simple svar, FFP. Barca er nødt til at balancere sit FFP regnskab fra corona årene med kapital i form af indtægt(IKKE gæld) for at kunne registrere de nye spillere og den del regner jeg med, de fleste har styr på nuværende tidspunkt.

De ting, jeg har nævnt her, er kun detaljer i det samlede billede, der er langt flere, hvis man graver dybere. Bl.a. den nye lønstruktur, som kommer til at booste overskuddet de næste sæsoner.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Skjold99
Er det korrekt forstået, at Barca sælger 25% af deres tv rettigheder de næste 25 år

Nej. De har solgt 10% af TV-rettighederne til deres La Liga kampe. Det svarer til ca. €16M/år

Derudover forhandles der om at frasælge yderlige 15%-point af samme.

I øvrigt, har de en tilbagekøbsklausul indbygget i den handel.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Slettet(531700222108)
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/barcelona-pantsaetter-fremtiden/9328561
Her kommer en meget god forklaring på, hvordan FCB økonomiske situation er.
Skrevet af Defensive Tunger
RLL
Inden du dør af grin. Fik du så selv læst blot afsnit 2 i det han skriver.

Barca essentially surrendering future profits to bring in capital (then spend it) now. This allows them to keep pace with Real & #UCL rivals. But not an approach that can be taken season-on-season. That´s why what (& who) they bring in now, & how they clear the backlog, is vital
.
Skrevet af Stagger Lee
Barca essentially surrendering future profits to bring in capital (then spend it) now. This allows them to keep pace with Real & #UCL rivals. But not an approach that can be taken season-on-season. That´s why what (& who) they bring in now, & how they clear the backlog, is vital

Det er så også det rene vrøvl
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Thommo
fuck barca....taberklub
annonce
0