Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af thomasjn
Nice, så må det være oprydningstid. Så er det vel på tide at gøre alt for at komme af med Balotelli og Borini eller Lambert. Skulle man ønske sig mere i dette vindue er det en kantspiller med klasse. som komplementerer Sturridge. Det virkelig nice ville være Reus.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Skrevet af BM
Siden 2012 den 4. mest scorende i PL. Overgået af Aguero, Van Persie og Suarez. Så han har bestemt leveret over et længere stykke tid. Bliver spændende at se om han fungerer og om han lever op til prisen.


Mener du top 4 på listen over topscorere siden 2012? For så, nej.
Skrevet af MartinF
Benteke er en rigtig god angriber, men ikke en 350 mill. angriber. Nærmere 200-250 ud fra det han har præsteret ind til nu i Aston Villa.
For 350 burde man kunne forvente at han har bevist sig på allerhøjeste niveau (stor klub + Champions League).
Det er utroligt at Liverpool ikke ser ud til at tage ved lære og alligevel bliver ved med at betale voldsom overpris.
Skrevet af Mitch Connor
Voldsom pris, men en god angriber. Det er dog ikke den slags handel, der får dem i top 4.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af T-United
Meiers... spørgsmålet er, om han er kampklar der eller først skal til at blive det derfra. Anyways... Liverpool mangler ikke offensive kort den her sæson. Det er mere andre steder på banen, det lige nu ser lidt tyndt ud ift top 4.
Skrevet af Mainy
Hvem andre kunne Liverpool realistisk kunne have købt?

Higuain, Cavani, Benzema?

Nej.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
@ Mitch C

Okay, hvilken handel skulle de i stedet have foretaget, der vel og mærke er realistisk?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mitch Connor
Det er vel netop konklusionen. De er ikke interessante nok for spillere, der rent faktisk kan gøre dem til en topklub igen.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Naughtydog
Det er sjovt som folk har en lille glaskugle... Vi snakker om Christian Benteke; en mand som har præsteret et stabilt højt niveau i hele sin periode i Aston Villa... Han har holdt sig i toppen af topscorerlisten hver sæson, til trods for at han har spillet for et lille hold, som har kæmpet mod nedrykning stortset hver af sæsonerne.. Han er belgisk landsholdsangriber... Vi snakker en nation som blev udrådt som en mulig underdog til VM-titlen, og samtidig er et seriøs bud på EM-vindere næste år... Dét hold er Benteke topangriberen for...

Oveni er han 24 år gammel... Han er ung! 350 er mange penge, men med tanke på hans værdi på sigt, så er det nu ikke så galt...


Og så tror jeg bestemt han er den rette for Liverpool... Han har råstyrke, hvilket gør ham en god targetman.. Men han har også en fornuftig portion teknik og en ganske fin hurtighed, og så ved han hvordan man arbejder for holdet, og han er aggressiv.. Jeg er ikke den mindste smule i tvivl om, at han nok skal blive en succes
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af Goikoetxea
"Det er vel netop konklusionen. De er ikke interessante nok for spillere, der rent faktisk kan gøre dem til en topklub igen. "

Så topklub og top 4 er det samme?

Martin F

Prisen er ligegyldig, han ville kun blive solgt for denne pris, da det stod i hans kontrakt at dette beløb skulle smides, før han fik lov at forlade Villa. Så nytter det intet, at mene han kun er 250 millioner værd.

Derudover havde det da været sjovt, at høre hvem du mener Liverpool ellers skulle have hentet? WD kunne ikke svare mig på det, da jeg spurgte ham om det samme spørgsmål.
Wise Men Say...
Skrevet af BM
Han har holdt sig i toppen af topscorerlisten hver sæson


Han var nr. 18 i 2013/2014 og nr 9 i 2014/2015, så nej.
Skrevet af Sims91
Fedt.
Nu skal han bare assisteres rigtigt. Det bliver spændende.
Skrevet af Slettet(172128201611)
Rigtig god angriber, men nu skal Liverpool da godt nok også til at skyde nogle fra overskudslageret afsted?
Borini, Lambert, Balotelli.
ok
Skrevet af Mitch Connor
I England vil jeg definere det sådan. De 4 store i England er pt. Chelsea, City, Arsenal og United. Liverpool og Tottenham kommer ind lige bagefter.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Goikoetxea
"I England vil jeg definere det sådan. De 4 store i England er pt. Chelsea, City, Arsenal og United. Liverpool og Tottenham kommer ind lige bagefter. "

Var det til mig ?
Wise Men Say...
Skrevet af Fangst
Jeg tror, at der er mange, som ikke helt forstår den situation, Liverpool befinder sig i. Det skyldes muligvis, at de ikke følger klubben særlig tæt. Ja, 340 millioner kroner er mange penge, men Aston Villa ville ikke sælge. For Liverpool har det været bydende nødvendig, at de fik købt en angriber, som er garant for mål i Premier League. Flere forskellige aspekter har været medvirkende til, at valget er faldet på Benteke.

1. Liverpool er ikke længere et tophold. De skal ikke spille Champions League næste sæson, hvorfor mange spillere højst sandsynligt ikke vil til Liverpool. Selv sidste sæson, hvor Liverpool blev nummer 2 og skulle spille Champions League, fravalgte Sanchez at tage til Liverpool. Lacazette, Reus, Pedro, Higuain etc. vil ikke skifte til Liverpool pga. af ovenstående faktum.

2. Liverpool har brug for en angriber, som har bevist, at han kan score mål i Premier League. Det har Benteke bevist.

3. Når to engelske klubber handler med hinanden, bliver prisen skruet i vejret. Dette skyldes bla., at der er mange TV-penge i den engelske liga. Dermed bliver selv de fattigste klubber forgyldte. Derudover så ved andre klubber, at Liverpool har rigeligt med penge; det så vi blandt andet sidste sæson, da Liverpool handlede med Southampton. Liverpool har for nyligt solgt Sterling for rigtig mange penge. Dermed har Aston Villa stået i en rigtig god forhandlingssituation.

4. Benteke er Rodgers´ mand. Rodgers har været ude efter ham siden sidste sommer. Nu har han endelig fået sin mand. Man må forvente, at Rodgers har en meget klar plan med Benteke.

5. Som allerede nævnt, så har Aston Villa ikke villet sælge. Derfor blev Liverpool nødt til at udløse frikøbsklausulen for at sikre sig en angriber, som er garant for mål i Premier League.

Jeg håber, at ovenstående hjælper på forståelsen for, hvorfor Liverpool har brugt urimeligt mange penge på Benteke.
Skrevet af Lynild
WhiteDane,

Er det nu, du hiver det ene pragtkøb indkøb af en angriber frem efter det andet for at illustrere, hvor gode Spurs er til den disciplin?

Giv Benteke en en fair chance, og så tager vi snakken der.

Desuden kan det være den bedste handel for jer, hvis I kommer af med Paymemore til Ungdomstræneren.
Skrevet af Hasse1983
Man bliver sindssyg af at høre på folk snakke om for høje priser! Hvornår fatter man, at når den klub der tjener færrest præmie og tv penge, hiver min. ?65M så koster det bare flere penge, når de store klubber køber internt i PL.
Det er simpel logik. Kan godt være han ikke er en verdensstjerne, men modsat fx Falcao i United, så ved Benteke hvordan man laver mål i PL. Det han han bevist i tre sæsoner i streg.
Måske ændrer det sig i Liverpool - det er ikke til at vide, men sådan var der også med Torres fra Liverpool til Chelsea og måske bomber Falcao løs i Chelsea fra august.
Bentekes pris er ganske velfortjent og Liverpool har købt en målmager. Fortsætter han ikke med at score, så er der heldigvis mange eksperter herinde der kan få stiv pik, og laver han mål så er vi sgu glade i Liverpool!:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af casillas
Dobbelt så meget som Arsenal betalte for Alexis Sanchez.... Vild pris.. Sikkert et fint køb for Liverpool, men dælme også et godt salg af Aston Villa. Det er grotesk mange penge for en angriber med den skadeshistorik, mange mål eller ej, og er en tank som ham virkelig hvad Liverpool har brug for, det har jo ikke engang fungeret bare en lille smule med Lambert og Balo, men med Sturridge og Suarez fungerede det vanvittig godt. Jeg tror en spiller som Alexis havde været den perfekte erstatning for Suarez, jeg ved ikke hvor målfarlig Firmino er, men når Sturridge er klar ryger en af de kreative oplægger-typer som Lallana, Coutinho eller Henderson vel ud, og så skal man spille på en måde der ikke tilgodeser Benteke...
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Mainy
Hvad snakker du om Casillas?

De koster omtrent det samme. Arsenal gav £30m for Sanchez...
You'll Never Walk Alone
annonce
0