Snak

Mere indhold efter annoncen
For under to år siden snakkede man om, hvem skulle erstatte Liverpools fronttrio. Dette har Liverpool nu opnået efter 4 transfervinduer, først Jota, så Diaz og nu Nunez.
Fornuftigt med allerede nu have grundstenene på plads til fremtiden. Nu skal midtbanen også fornyes med en til to spiller.
Det virker meget professionelt det der foregår i Liverpool, vi må forsøge at lære lidt så ikke vi kommer alt for langt bagefter :-)
Chelsea siden 1985
Pool er igen på toppen af fødekæden med Darwin.
Edge lord
Endnu et bevis på Benficas scouting system er fantastisk. De hentede fra Almeria i La liga 2 tilbage i 2020. Han endte med at blive en stjerne og så derefter sælger de ham videre til Liverpool for en god sum penge. Respekt Benfica.
Glazers out
Holy shit!!! Verdens dyreste lotteseddel til en halv milliard+. Og så påstår Scouserfans at Man C og PSG har ødelagt fodbolden….I er den grad med til ballet! Hvornår ringer jeres vækkeur??
Spændende køb, men godt nok mange penge. Lønnen er naturligvis noget lavere end eksempelvis Haaland. Regner ikke med han brænder ligaen af, men med den pris følger visse forventninger.
Ghostdog!

Det der kommer du IKKE igennem med!

Det er stukket fuldstændig af i PL og 3-4 hold i de andre ligaer.
Jeg forstå sgu alle de fans, der ikke har deres favorit hold i PL er ved at brække sig.

Afstanden i ligaen bliver bare større og større - og for mig mere ligegyldig.
Ghostdog: forskellen på liverpool og de andre er at liverpool kan lave 1 stort køb, ellers er det mindre handler der bliver foretaget.

I PSG er det jo de dyreste spillere i verden de henter og de henter mange af dem...

City: henter vel 2-3 spiller i den pris klasse pr transfer vindue.
Jeg har en kraftig fornemmelse af, at Nunez kommer til at brænde ligaen af, når Klopp får arbejdet med ham. Den ærgerrighed han udviste mod Liverpool i Champions League, hvor han nærmest ene mand næsten formåede at spille Benfica tilbage fra de døde i returopgøret lover i hvert fald godt. Jeg er kæmpe fan af det køb.
Tintin9: sådan har PL holdene jo kigget mod spanien og italien i mange år.

At de så har forspildt deres chance med dårlige økonomisk ansvarlighed og nu halter voldsomt bagefter er jo ikke PL holdenes skyld.
annonce