Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Luis Enrique stopper som landstræner

Skrevet af bold
tor 8. dec 11:32

Luis Enrique er færdig som landstræner for Spanien, bekræfter det spanske fodboldforbund torsdag.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 177833
Giver rigtig god mening, med de spillere han brugte, måden de spiller på er bare ikke konkurrence dygtigt ( samme som med Barcelona ) nytænkning !
Skrevet af miks
Fin spillemåde, men de havde ikke truppen til det. Han skal have en klub med friske unge spillere.
Skrevet af TakeItOrNot
Jeg bliver måske lidt slagtet for at sige det her, men synes simpelthen han er så overvurderet en træner… floppede i roma, kom til Barcelona udelukkende fordi han havde “Barcelona DNA”. Vandr champions league ja, men altså for helvede hvem ville ikke have gjort det med MSN.
Som landstræner er hans spil outdated , og der er ingen tvivl om klar favoritisering af visse spillere osv. synes virkelig ikke han lever op til den hype der er omkring ham. Dermed ikke sagt at han er total elendig.
Skrevet af Kroesus
Jeg vil ikke gå så langt som at kalde hans fodbold for "ikke konkurrencedygtig", men han er alt for rigid og forudindtaget i sin tilgang. Man skulle næsten tro at det er mere vigtigt for ham at lykkedes med sin filosofi end at opnå resultatet.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af slapafchef
God beslutning af det spanske forbund!
Skrevet af Slettet(142135221312)
Som skrevet tidligere, så er det et rigtig fornuftigt valg for det spanske forbund. Han har simpelthen fejlet grumt med sin udtagelse til dette VM!
Skrevet af SotD
@TakeItOrNot

Det er i hvert fald god stil at forhold sig lidt mere nøgternt til tingene.

Før Luis Enrique tiltrådte i Roma blev holdet nr. 6, under Luis Enrique nr. 7 og efter Luis Enrique nr. 6. Så der er vel ikke den store forskel.

Du glemmer også meget behændigt tiden i Celta Vigo, hvor holdet kort forinden Luis Enrique kom til overlevede i La Liga med ét sølle point, fordi de vandt 1-0 i sidste runde hjemme over Espanyol der ikke havde noget at spille for imens Deportivo La Coruña tabte 0-1 ude til Real Sociedad, der kæmpede for den Champions League-givende 4. plads... Havde Celta Vigo spillet uafgjort, eller havde Deportivo vundet, så var holdet rykket ned. Sæsonen efter opnåede de en 9. plads med Luis Enrique ved roret.

Imens Luis Enrique stod for Celta Vigo blev Barcelona delt nr. 2 bag Atletico Madrid, og de to Madrid klubber stod i Champions League finalen. Barca røg ud til Atletico i kvartfinalen.

Da Luis Enrique kom til vandt de så 2 mesterskaber i træk, vandt Champions League, vandt Copa del Rey 3 år i træk, vandt VM for klubhold, UEFA Super Cup og den hjemlige Super Cup.

Så kan man tale MSN ligeså tosset man vil - de stats er altså voldsomme!

Det er helt fair at kritisere hans koncept, og stille spørgsmål ved om han er den rette landstræner - det synes jeg egentlig heller ikke han er, men indtil da har han altså været en mildt sagt meget kompetent træner. Og det endda sideløbende med en tragisk sygdom - og senere død - af en blot 9 år gammel pige.

Nej, han er ikke ligefrem "total elendig", han er faktisk hyper kompetent. Men måske mere som klubtræner. Og så er en Nations League finale og en EM semifinale vel heller ikke mere tragisk. Exit til et pivheldigt marokkansk landshold er selvfølgelig kritisabelt, men det sker jo for alle hold engang imellem, at bolden bare ikke vil ind.
Silkeborg IF
Skrevet af Kenken
Fight club

Hvem mener fu mangler og i stedet for hvem?

Det er så farvet det indlæg der
Skrevet af casillas
Hvem mener fu mangler og i stedet for hvem?

Nu var det ikke mig du spurgte men jeg synes holdet mangler nogle ledere, og nogle mere erfarne spillere der kunne gå forrest. Det er unge og uerfarne spillere på stort set alle positioner.

Den første jeg tænker på er Sergio Ramos, men den er måske lidt farvet. At udelade både De Gea og Kepa synes jeg også er lidt kontroversielt, men måske ikke noget der betyder det store. Thiago forstår jeg ingenting af at man ikke tager med. Og som en plan B på toppen kunne Borja Iglesias have været et våben.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af realmadrid7
Enig, det er jo absurd ikke at tage Ramos med når han har spillet stabilt hele sæsonen, ikke mindst når man ser på alternativerne. Ligeledes kunne man argumentere for man kunne have haft andre rutineret spillere som Moreno, Aspas, Thiago. Men når man udtager Eric Garcia og Fati, for derefter stortset ikke bruge dem, giver det jo ingen mening. Ak ja han hjalp da Barca med at få rekord mange med, uanset om det så var til pynt.
Skrevet af LosBlancos
Det eneste rigtige i følge mig. Enrique dyrker en forældet spillestil, krydret med en alt for stor kærlighed til middelmådige spillere.
Haste el muerte!
Skrevet af Slettet(142135221312)
Kenken

Når man stiller med et primært Europa League hold og regner med at man kan spille sig i VM finale, jamen så er det da svar nok. Folk som Canales, Parejo, Thiago og en leder som Ramos er jo meget bedre spillere pt. Ikke at de nok skal blive bedre og har en lys fremtid de fleste af dem, især Pedri. Men lige pt er de jo langt fra klar til at tage et VM trofæ. Det er kun dig der tror det og bliver ved med at køre den samme smøre at vi er farvet og ved ikke hvad du efterhånden har lukket ud!
Skrevet af Tonytouch
Så fortjent, ud med ham.
Så kan han hygge sig og lave lidt mad til Torres og datteren.
Skrevet af Neutralboldfan
Kenken

At du ikke kan se den manglende udtagelse af flere erfarne spillere viser, hvor farvet en barca fanboy du er. Busquets ud, Rodri på midten og Ramos i forsvaret. Gavi ud og enten Koke eller Thiago ind. Alba ud, Grimaldo ind.

Alba og Busq er færdige på topplan. De lever videre på deres navn.

Man kan ikke forvente at nå langt til et VM med en trup bestående af middelmådige Europa League spillere.
Skrevet af MistGoose
En af Spaniens store udfordringer er angriber positionen. Det var kun imod Japan, at Morata startede. Han blev endda skiftet ud efter 57 minutter, da man skulle jagte udligningen.
Ellers har man benyttet en falsk 9er i Asensio fra start i de andre kampe.

At spille med en defensiv midt i centerforsvaret, og en defensiv midt på højreback hjælper heller ikke synderligt. Ramos manglede i den grad.

Gavi kan sagtens forsvares, måske ikke hvis det er på bekostning af Thiago.
Men enten Balde eller Alba skulle været droppet for Grimaldo.

Busquests er måske ok som leder og kan give noget erfaring videre. Men han duer ikke på topplan længere.

Da Luis Enrique kom til vandt de så 2 mesterskaber i træk, vandt Champions League, vandt Copa del Rey 3 år i træk, vandt VM for klubhold, UEFA Super Cup og den hjemlige Super Cup.

Så kan man tale MSN ligeså tosset man vil - de stats er altså voldsomme!

I 2013/14 havde Barcelona ikke en direkte angriber. Man havde netop solgt Villa til Atletico.
I 2014/15 ankommer 2 x Luis. Enrique og Suarez.

Det er ikke for at tale Enriques bedrifter ned, men holdet anno 2014/15 var væsentlig bedre end 2013/14 holdet.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af SotD
Enig i at det var bedre, men ikke markant. Tilgengæld SPILLEDE de bedre - markant!

Neymar fungerede ikke ret godt det første år, men eksploderede fuldstændig det første år under Luis Enrique. Det handler selvfølgelig ikke kun om spillerne, men også om at have en træner der formår at få det maksimale ud af det.

Det er også det han forsøger på landsholdet. Finde nogle typer som kan fungere sammen, og langt henad vejen er det også meget mere inspirerende fodbold under Luis Enrique end i tiden op til. Men jeg er enig i at det ikke helt fungerer alligevel, formentlig fordi han netop ikke har dagligdagen til at få mekanismerne til at spille.
Silkeborg IF
Skrevet af Siempre
Jeg synes det er ærgerligt, men fair. Spanien har hellere ikke kvaliteten af spillere tilgængelig, som de har haft før. For tidligt med så stor en rolle til de unge spillere, hvor de erfarne spillere kunne have bidraget mere.

Jeg synes dog, at Spaniens hold ser rigtig spændende ud. Mange unge spillere, med stor kvalitet og potentiale. Der kan ske meget på 4 år.
Skrevet af MartinHerold
De savner gode angribere, ja. Savner Villa og Torres fra da de var bedst. Det duer sgu ikke med 10 - primært - pasningsspillere
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af JesperA46
Havde været spændende med en tysk træner, så vi kunne kombinere det tekniske med ultra hård disciplin. Spanien kunne blive uovervindelige
Skrevet af Mazraoui
Har det lidt blandet med enrique. Syntes også der kunne have været en del ændringer på det spanske hold. Balde skulle have været udtaget i første omgang og endda ha været fast starter (kan både bruges som back i begge sider og som kant pga sin vilde fart og med evnen til at sætte en mand. Noget olmo og dels også Torres ikke magter på samme måde). Ramos og Thiago skulle selvfølgelig også have været udtaget. En adama som kunne komme ind fra bænken ville også have været en god mulighed.
annonce
0