Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Mads Døhr på plads i FCM

man 31. jan 2022

Som bold.dk tidligere mandag kunne fortælle, skifter Mads Døhr Thychosen fra FC Nordsjælland til FC Midtjylland. Nu bekræfter klubberne.Læs hele nyheden her
Er vi ude i SLs vildeste transfervindue nogensinde? FCM, FCK og FCN har jo haft vilde til- og afgange.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Det vil jeg mene.
Og BIF skal ikke glemmes i den sammenhæng!
Selv trænerrokaden/-dramaet i det nordjyske har været spændende at følge :)
Uden tvivl det vildeste vindue i mange år!
Så formodede sif alligevel at fast holde deres trup det var flot de kunne modstå et bud på deres spiller..
Mads Døhr bliver sgu savnet i det nordsjællandske!
Er det Nordsjælland´s Dyreste handel taget Mads dørs værdi i betragtning?? Hvad er han værd? For 15 milioner plus ham, er sku ret høj pris.
Det er FCNs dyreste handel alene ved de 15 millioner. Den forhenværende rekord er for Kian Hansen og ja, Døhr. som begge lå under 10 millioner. FCN kan åbenbart godt lide at slå rekord for transfers med FCM.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
@JG-FCN

Ja okay, Haha der kan man bare se. Så laver de bare endnu en, mon ikke det også har Noget at gøre med FCN føler sig ret trykke i at handle med FCM, de ved de også er gode til opsnappe potentiale, og de ved de spiller de får er nemme og scoute samt, kommer fra bekendt miljø...
15 millioner kr er meget i suppen men Mads Kristian Hansen er de penge værd vil jeg umiddelbart mene. Når det er sagt så er han jo lige begyndt på seniorfodbold og vi har før set spillere som har været outstanding på U19 niveau få problemer når de træder ind på superliga niveau så FCN løber naturligvis en risiko. På den anden side hvis MKH fortsætter sin udvikling så vil han kunne hæve FCNs niveau og på sigt formentlig også skabe et fornuftigt profit i form af et salg til en udenlandsk klub.

Så jeg tror godt man kan sige det er et win/win. MKH havde jo ikke rigtig udsigt til spilletid i FCM så jeg tænker at handlen giver mening for alle parter.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Håber vi har en stor fed videresalgs klausul på Hansen!
FCM siden 2002.
annonce