Snak

Mere indhold efter annoncen
Makienok får godt nok på puklen på danske boards ? han er som rigtig nævnt en spiller med bestemte kompetencer og som skal spilles sådan, men vel også en spillertype der traditionelt er en forkærlighed for i engelsk fodbold... han burde sætte sig ned og se crouchs kampe, ifht. Hvordan man får meget ud af relativt lidt...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Makienok er ingenting i forhold til Crouch. De kan sammenlignes på højden, men ellers er Crouch uendelig meget bedre på samtlige parametre. At Makienok skal se på videoer af Crouch får han næppe noget ud af, da han aldrig kommer til at kunne tingene på samme niveau.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
"Makienok får godt nok på puklen på danske boards ? "

Årsagen dertil skal nok findes i hans Brøndby fortid, og med en forfærdelig masse mål til følge.
Med den rette spillestil er han en fremragende angriber.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Han rager i hvert fald frem. Eller op. I det mindste.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
@jonson10 ha ha... ja for en serie 3 klub! Sæt nu den øl... manden er ganske uduelig. Brøndby skal være mere end almindeligt glade for, at de fik tørt den bussemand af i Palermo´s trøje!
No argument beats a pointing pipe!!
selvfølgelig er crouch bedre end makienok og vil altid være det, men jeg synes måske ikke crouch er noget direkte lys og synes også nok at han har fået imponerende meget ud af sit relativt begrænsede talent.

bevægelsesmønstre og placering på banen kan makienok sagtens forbedre til et stadie hvor det ikke burde være noget problem at være med i championship.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Nok lettere med en makienok-effekt i league 1...
Hvis Makienok skal i Serie 3, så tænker jeg Cornelius skal indstille karrieren helt. For han er nok, eller bare er, den dårligste angriber dette land nogensinde har set.
Styr lige hateriet, haters. Makienok holdte et pænt snit på et kriseramt BIF-hold. Mange mål scorede han på egen hånd. Kan han genfinde det niveau, kan jeg ikke se, at han er for dårlig til en (formentlig) midterklub i den næstbedste.
Folk der kommentere på hans kviliteter i forhold til champiosnship, har i set ham spille i Charlton?

Hvis ikke som jeg forventer for de fleste, hvordan kan i så vurder ham udefra hans præstationer for 2 år siden. Mange bitre mennesker omkring Emre og ham her
annonce