Snak

Mere indhold efter annoncen
Skummelt. Bayern ville hente Gündogan sidste sommer, men Guardiola ville ikke have ham. En klam tanke, hvis han allerede dengang, planlagde sit hold i City.


Var det ikke omvendt? Ville Pep ikke gerne hente Gündogan til Bayern, og Bayern var da i og for sig indforstået med det, men ledelsen dementerede hele tiden rygterne (hvilket jo var anderledes i forhold til Reus og Hummels, da Bayern åbenlyst viste interesse i spillerne), men transferen kunne bare ikke realiseres, da Gündogan havde andre planer med dengang Barca og nu i dag City?
1954 - 1974 - 1990 - 2014 - 2018
Determinator:
Hvis de forlanget 35 millioner fra en engelsk klub, så vil det da være dumt at forlange mindre fra en f.eks spansk, italiensk eller tysk klub.
Det er vel mere at så snart der er interesse fra en engelsk klub, så bliver prisen automatisk skruet i vejret.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Determinator: håber for din egen skyld at du ikke arbejder med at forhandle. For så må du være verdens dårligste. Hvis du mener at 10? millioner ikke betyder noget.
Jeenpaan

Kom lige ud af din FIFA verden... Godt nok har City mange penge og de skal nok bruge yderligere 1,5 mia men de indkøb du nævner er jo komplet urealistiske
Hasse1983
Jeg tror du missede pointed xD

Edit: Pointen * :)
Ja.. han var også skadet i 2014 og der missede han VM samt blev godt tyk. Lad os se hva vægten siger denne gang.
Skummelt. Bayern ville hente Gündogan sidste sommer, men Guardiola ville ikke have ham. En klam tanke, hvis han allerede dengang, planlagde sit hold i City.


Jeg er rimelig sikker på, at Pep ville have ham til Bayern, men Rummenigge og Sammer sagde nej.
annonce