Snak

Mere indhold efter annoncen
Korruptionspenge længe leve. Håber han kan sove godt om natten

Uha du må godt nok leve et simpelt liv, hvis du ikke har nogen som helst berøring med diverse sociale medier, flyselskaber, digitale tjenester m.m. hvori beskidte/tvivlsomme penge udgør en væsentlig del af økonomien. Lad nu være med at have så pisse travlt med at pudse glorien, det klæder ingen.
Vilde navne den unge mand pludseligt skal spille med, trods deres fremskredne alder.
Fed video.
Jesper du er for vild… søg hjælp. Du kommentere alle de her slags artikler sådan lidt små racistisk konstant.
Det er i den lave end beløbsmæssigt, men samtidig alligevel en god transfer for alle parter, og et talent som Ross, kan man kun ønske held og lykke, og også fra sydsiden trods bolchefarverne ;) :)

Vi kan aldrig i dansk fodbold få for mange talenter ud i verden. :)
Ja I er tyndt besat, men altså jeg er Brøndbyfan (hvad laver jeg dog så i denne tråd), og man lærer efterhånden, at vi bare skal håbe det bedste og (i modsætning til ordsproget), tro på at alt nok skal gå som bestyrelsen har lovet. ;)

Den blinkende smiley er ment ironisk til os begge, men dog mest møntet på, at jeg forstår jeres frustration, og savner vores dueller om 1-3 pladsen fremfor 8-11-pladsen.
Stor respekt for din holdning. Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville kunne leve op til den, når prisen ikke er højere. :)
Latterlig pris på det her tidspunkt, men forventet. Med mindre der falder enorme summer ned i skødet, kan vi bare ikke sælge spillere til en ordentlig pris.

Fedt for Ross, håber han modbeviser kritikkerne og bruger hovedet til at fjerne alle forhindringer mod toppen.
Fedt skifte, havde jeg ikke set komme. Det giver sgu noget hår på bryste at spille i de store tyrkisk klubber...
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Der solgt AaB den lille chance de have for top 6, er ret sikker på at det bliver en lang sæson for dem, men tillykke til Ross med salget
Ja, flotte navne, og Victor Nelsson har de jo også stadig.
annonce