Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Mathias Ross skifter til Galatasaray

tor 8. sep 2022

AaB har solgt Mathias Ross til Galatasaray. Det bekræfter klubben i en børsmeddelelse . Læs hele nyheden her
Held og lykke i Tyrkiet. Jeg ærgrer mig over tidspunktet, men Ross har fortjent sin chance i udlandet. Tyrkiet er et galt fodboldland og Galatasaray er en stor klub.

Lad os nu få en fornuftig erstatning ...
Hvis vi har fået presset prisen lidt op, til 2 mio euro eller sådan, så fint. Ross har dog grebet chancen under Friis, Granli var klart foretrukket under Cifuentes så forhåbentligt kan Granli tage over uden problemer. Han skal dog snart til at blive fit for fight, fordi vi har brug for ham hvis der ikke hentes noget ind inden vinter. En kort kontrakt til en som Sanneh indtil vinter vil måske være at foretrække, når man nok ikke kan erstatte Ross en til en på nuværende tidspunkt.

Mathias er helt sikkert inde i en god udvikling, så hvis ellers Gala giver ham spilletid skal han nok slå til dernede. Alt held og lykke til en af vores knejter
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Det er en spændende satsning som Gala har gang i, med et hente yngre spillere, som de kan sælge videre til de 3-4 største ligaer. Den økonomiske situation i Tyrkiet har virkelig fået dem til at genoverveje deres egen talent-fødekæde, og positionen i den internationale transfer-fødekæde.

Kan man slå igennem i en af de tre store tyrkiske klubber som ung dansk spiller, så er der nok ikke mange steder man ikke har åbnet døren til.
@DaveEricGrohl

Prisen er angiveligt €1.75m.

Er spændt på at se hvilken erstatning vi får, for vi er godt nok tyndt besat i midterforsvaret.
Der er 9 kampe tilbage før næste vindue, heldigvis afkorter vm halvsæsonen lidt. Meget afhænger dog af Granli, aner ikke status på ham, hvis han er ude i længere tid er vi noget pressede.

Men selvfølgelig kan vi få hente en god CB på fri transfer, så skal vi da slå til, for vi er absolut tynde centralt pt. En kort kontrakt til vinter som skrevet kan måske også være en fin idé, en prove it kontrakt.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Korruptionspenge længe leve. Håber han kan sove godt om natten
JesperA46

Lad dog være med at afspore tråden, det har intet med Ross at gøre

FCBarcelona4Ever

Ja okay, det burde være til at få minimum 2 mio euro for Ross, han har en god alder. Vi må se om beløbet bliver bekræftet/lækket.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
@DaveEricGrohl

De €1.75 skulle være bekræftet nu.
Hvordan dette kan lade sig gøre er mig en gåde. Manden er et omvandrende frispark og kan ikke tæmme en hjørnesofa.
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
annonce