Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hodja
Og netop derfor klinger det lidt hult, når det store "hylekor" starter op.

Men lad os nu få en tv-aftale til Tyskland, som kan hæve bunden, midterfeltet og sub-toppen. Så får vi en liga som i England, hvor stort set alle hold er lige gode/ lige dårlige.

Skrevet af krusjer1
Jeg synes nu ikke der er et stort hylekor. Folk synes vel bare at det er ærgerligt at de kan fordi det ødelægger spændingen i ligaen. Enhver klub ville jo gøre det hvis den kunne.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af MesutCazorla
Der var så vidt jeg husker ikke mange Arsenal-fans, der græd over at miste ham, og langt de fleste forventede egentlig, at Gibbs ville være en mere end tilstrækkelig erstatning. Det var så før Gibbs fik glasben.

Clichy meldte åbenlyst ud, at han gerne ville væk, og det blev ikke gjort på en pæn måde, hvilket er årsagen til, at vi ikke begræd hans exit - det samme gælder den pengegriske Nasri, som netop var begyndt at indfri potentialet hos os, med dertilhørende slutprodukt i sæsonen inden han skiftede. Og egentlig er det samme historie med Adebayor, men hvilken relevans har alt dette? Diskussionen går jo ikke på, hvordan vi reagerede efterfølgende eller, hvem vi havde klar til at afløse, men derimod på, at Bayern ikke er det eneste hold, der snupper spillere fra konkurrenterne. Clichy, Nasri og Adebayor var på daværende tidspunkt alle blandt vores bedste, og det er sådan set det relevante her.

Men det her er tydeligvis en evig diskussion..
Skrevet af Interforlivet
@bundesliga: Dit seneste indlæg er virkelig noget umodent vås som absolut intet sagligt bringer til diskussionen.
Skrevet af Black Spider
Clichy meldte åbenlyst ud, at han gerne ville væk, og det blev ikke gjort på en pæn måde, hvilket er årsagen til, at vi ikke begræd hans exit

Det og så at han var gået rimeligt meget i stå og Gibbs virkede som en spiller, der ret nemt kunne overtage.

det samme gælder den pengegriske Nasri, som netop var begyndt at indfri potentialet hos os, med dertilhørende slutprodukt i sæsonen inden han skiftede.

Nasri var som jeg husker det ret middelmådig i to sæsoner, så havde han en glimrende efterårssæson og han lukkede af men en forårssæson, der var okay uden at sætte rekorder. Det var selvfølgelig ikke optimalt at miste ham, men at sætte ham i kategori med fx Gøtze er simpelthen en overdrivelse.

Og egentlig er det samme historie med Adebayor

Nej. Adebayor ville være endt på bænken, da RvP ret beset var en bedre angriber.

men hvilken relevans har alt dette? Diskussionen går jo ikke på, hvordan vi reagerede efterfølgende eller, hvem vi havde klar til at afløse, men derimod på, at Bayern ikke er det eneste hold, der snupper spillere fra konkurrenterne.

Nu er det jo ikke blot et spørgsmål om at "snuppe spillere", men derimod om at snuppe profiler, som den sælgende klub meget gerne vil holde på.

Og i den sammenhæng virker det lidt skævt at hive en flok tidligere Arsenal-spillere ind i diskussionen, som ikke betød det helt store for Arsenal.
Skrevet af MesutCazorla

Det og så at han var gået rimeligt meget i stå og Gibbs virkede som en spiller, der ret nemt kunne overtage.


Det er fløjtende ligegyldigt, hvem vi havde til at overtage, når essensen ligger i, at han var vores bedste back, ligeså var Nasri vores bedste på hans plads. Jeres kritik går jo på, at der tages de bedste, så her understøtter mit Arsenal-eksempel fint, at det også finder sted i andre ligaer.
At Van Persie overordnet set er en bedre spiller end Adebayor er jeg enig i, men resten af det du skriver er ren og skær gætterier. Med Adebayor´s form fra foregående sæson og RvP´s mange skader in mente, er det ikke til at forudse, hvem der var endt på bænken - ja, faktisk er der en fin sandsynlighed for, at de begge var røget i startopstillingen, men med Persie liggende til venstre, som han gjorde i meget af tiden hos os.

At kalde de nævnte spillere, og Van Persie inklusiv, for folk, der ikke betød det store for klubben, er bare hovedrystende dumt og vidner om, at du ikke følger med. Derudover må du gøre op med dig selv, hvad din kritik egentlig går på; alle de nævnte Arsenal-spillere var profiler som klubben, ideelt set, gerne havde beholdt - ligesom Dortmund gerne ville beholde Lewandowski, Götze og Hummels, men i samtlige tilfælde, var det spillerne, der selv gerne ville væk - ligesom Dortmund har oplevet det. Så hvori ligger den væsentlige forskel? At vi erstattede Clichy med Gibbs er ikke et argument - Dortmund erstatter jo også deres mistede spillere, og så er vi jo lige vidt.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er sgu lidt underlige udlægninger, Mesut. Clichy havde været skuffende i et par sæsoner, og der var flere steder argumenter for at Gibbs skulle have chancen. Da han blev solgt var det netop relevant at vi havde en god back der kunne tage over, og vi ikke ville opleve det store kvalitetstab. Derudover havde han leveret masser af gode sæsoner for klubben.

"Nasri havde udviklet sig til en af ligaens bedste spillere"

Overhovedet ikke. Der var enkelte lyspunkter, men ellers var han tandløs på venstrekanten, og alt for nem at læse. Skulle man rent sportsligt ærgre sig over noget skulle det være den missede mulighed for at have en stærk afløser for Cesc. Ikke over hvad han faktisk havde leveret.

"og Adabayor kom fra hans bedste sæson hos os."

Nej, den lå en sæson længere tilbage. I sæsonen op til salget var han håbløs, hvorfor Bendtner også fik en del af spilletiden.

Når dét så er sagt, så har du da helt ret i at det er noget der sker flere ligaer. Jeg tror dog vi vil se det i mindre grad i PL, da klubberne nu er så økonomisk velstillede, at de kan tillade sig at presse priserne op i et leje, hvor de kan planlægge med en styrkelse af holdet ved salg.https://kortlink.dk/sudv
annonce
0