Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Milan hyrer Sampdoria-træner

ons 19. jun 2019

AC Milan har ansat Marco Giampaolo som ny cheftræner.Læs hele nyheden her
Godt Valg. Gad vide om han tager Joachim med sig?
Hvad gør det til et godt valg?
Han har ikke synderligt imponeret mig med en ellers god trup.
Det er for uambitiøst valgt.!
Hvem skulle Joachim kunne slå af? På netop den plads ville han få det svært i Milan.
nu har zapata jo forladt os, samtidigt er JA en signing som den nye ledelse sukker efter. det sagt, så er der større klubber efter ham, så jeg ser ham ikke i milan, desværre
Hvem skulle Joachim kunne slå af? På netop den plads ville han få det svært i Milan.


Det svært og være andet end enig. De har Romagnoli som er kaptajnen, Caldara som godt nok er ude indtil december og Musacchio. Sidst nævnte er måske den mindst gode af de tre, men efter min mening er Romagnoli og Caldara er altså lige en hylde højere oppe end vores kære Joachim. Når det sagt håber jeg viiiiirkelig jeg tager fejl og at han braver igennem så han kan komme på landsholdet og mose igennem,
Forza JUVE 96! Viva Barca 98! Kom så DE HVIIE 85!
Ved heller ikke helt, hvad jeg skal sige til denne signing. Synes heller ikke han har imponeret særligt meget. Han har gjort det fint. Og fint synes jeg bare er for lidt og for uambitiøst af Milan.
OT.
Godt valg af flere grunde.

Han har en klar (offensiv) spilfilosofi. Mao., han ved hvad han vil med sit hold når det har bolden, og det er offensivt og underholdende fodbold. Det ligger i Milans DNA..

Han er god til at udvikle unge spillere hvilket er i klokkeklar forlængelse af strategien.

Milan er ikke i en position til at vælge og vrage mellem toptrænere. Sådan er det jo når man ikke skal spille europæisk, ikke er en realistisk titelkandidat de næste år og ikke har en kæmpe pose penge til den nye træner.

Endelig tager det gerne lidt tid med netop en trænertype der vil spille offensivt med unge spillere, hvorfor et år kun med Seria A at fokuserer på for holdet, er ok når det nu skal være.

Hvad angår JA, hvorfor skal han slå nogen af? Han er da en klar tredjemand til R og C, og da han selv træder en hylde op må han også bevise han er god nok. Så skal G nok give ham chancen, hvilket selvsagt ville være megafedt.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Fint med Giampaolo. Hvis truppen formår at fastholde den defensive organisation som var tæt på fremragende under Gattuso, samt at Giampaolo kan få tilført den sidste fart og kreativitet til det offensive, så kan det kun gå hen og blive langt mere underholdende at se Milan spille, end det har været i flere år.

Også et plus at han ikke er bleg for at bruge yngre og ukendte spillere! Men mht. Joachim, så vil han da være en stærk tilføjelse, omend det dog ikke er der, at Milan skal bruge pengene denne sommer.
Sempre Milan.
annonce