Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ervin
Som Juventus-fan er jeg da glad på Milans vegne. Vi har brug for et stærkt Milan-hold, hvis ikke ligaen skal være alt for ensformet.
Bliver spændende at se, hvem de henter som permanent erstatning.
Skrevet af abvh
@Pozzini

Nu er bold.dk jo et journalistisk site med fart på; der er deadline på artiklerne hvert femte minut, og jeg forestiller mig derfor ikke at journalisterne derpå hverken har tid til de store dansksprogs-mæssige overvejelser, eller at de har tid til at du læser korrektur. Det handler mere om indhold end form på sådan et site.

Når det så er sagt, så kan jeg kun være enig med dig i, at det sproglige niveau kan højnes betragteligt (jf. overskriften i denne artikel eksempelvis), men lad os nu huske på det pres som journalister på sådan en redaktion er under. De har ikke samme refleksionstid, som eksempelvis journalister på Weekendavisen. Med dette in mente må man have forståelse for at hver overskrift eller formulering ikke sidder i skabet, eller har været et smut forbi sprognævnet.

Juventus
Skrevet af YouWantAnswers
slet
Åhhhh, Åhhhh Åhhhh/ Gul og blå/ Du er alt jeg tænker på/ Havde jeg to liv, så gav jeg dem begge til dig/ Men jeg kan ikke spå/
Skrevet af Xavierz
Sådan Milan, det var på tide!
Lade os håbe på bedre tider for Milan
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af lillejh
Helt ærlig, så skal han da ikke have tak for noget? Hvad har han vundet ? Et mesterskab, hvor jeg mener at de havde et super hold.


Øhhhh ja, det plejer man som regel at skulle have for at vinde et mesterskab. Så ifølge din teori er et mesterskab ikke noget vær når man har en "super" trup....ja ja???

Skrevet af ->Internazionale<-
Lillehej: ud af 12 pokaler så har de vundet 1 og 1/2. Det er jo ingen ting ? Især med det navn AcMilan har.
Skrevet af lillejh
Lillehej: ud af 12 pokaler så har de vundet 1 og 1/2. Det er jo ingen ting ? Især med det navn AcMilan har.


Det kan meget vel være, men han har stadigvæk vundet et mesterskab. Et mesterskab du ikke mener er noget værd fordi truppen var god??

At man som klub har et stort navn gør jo ikke at man automatisk vinder noget?? Jeg kan da nævne langt flere klubber som intet har vundet, til trods for deres "store" navn.
Skrevet af Far
Jeg tror pointen er, at det trofæ blev vundet på en lettere billig baggrund. Det var en sæson hvor Milan oprustede kraftigt (inkl. ligafænomenet Zlatan) og den eneste konkurrent, Inter, fuldstændigt kollapsede i begyndelsen af sæsonen.
Selvfølgelig skal man stadig gøre et ordenligt arbejde som træner, men vi skal stadig huske at det var året vi røg ud til Tottenham i CL, så allerede der vist Allegri at han ikke havde formatet til store kampe. Hans dårlige statistik mod tophold i serie A begyndte også her.

Det er simpelthen utroligt at han ikke røg efter sidste sæson. Det var en fadæse og vi blev kun holdt oppe på 3. pladsen med held (Shaarawy, Balotelli og billige straffe).

Han har kun købt tonsere til holdet (Nocerino, Muntari, osv), han tør ikke spille unge spillere (se Cristante nu), udskiftninger skete for sjældent og for sent.

ØV hvor kan en træner (og transferpolitik) gøre meget forskel i fodbold (se United, Fiorentina).
Skrevet af Tjulani
Skal vi ikke lige diskutere Allegri´s ene mesterskab med Milan lidt mere, kunne være lidt hyggeligt ;) ;)
Skrevet af Lokvenc
Jeg jubler først, når Berlusconi og Galliani er skredet og nogen indser, at holdet har brug for nogle ordentlige spillere på de bagerste 5 positioner.

Men hvor vil det dog være fantastisk, hvis Pippo en dag står som træner, men om han er helt klar til jobbet allerede er svært at sige. Ideelt set ville han have godt af et år eller to med et andet hold på højeste plan først.
I er så søde allesammen
Skrevet af BerdiinH
"Pippo som Cheftræner, Seedorf som assistent og Nesta som en del af trænerteamet sammen med Gattuso.
De har forskellige kompetencer, som tilsammen nok skal etablere et godt hold.

Pippo; Angrebet, taktik mv
Seedorf; Mentalitet
Nesta; Forsvaret
Gattuso; Vinderinstinktet, motivation

Hehe..........."

Campioni 😃
Skrevet af Double-D's
Guardiola var heller ikke noget stort træner navn da Barcelona ansatte ham til førsteholdet, men han har som spiller selvfølgelig stor viden om fodbold og det samme med Inzaghi. Han har jo nok lært nogle ting af blandt andre Ancelotti og andre træner som han har spillet for.

Giv ham chancen, kan jo næsten heller ikke blive være end det vi har set fra milan.
Skrevet af Lasba
Det var også på tide! Det er nærmest tragisk at se et så stort hold med så mange stjerner spille sig til så elendige resultater.
http://tjenpengeonline.bloggersdelight.dk/ Hvis du ønsker at tjene lidt nemme lommepenge
Skrevet af Mickey HFH
Allegri har gjort det fint indti denne sæson, han har leveret bogle gode resultater, og han har give Barca kamp til stregen i CL. Hans tid er bare omme, hvilket nok også er for det bedste, han skal takkes for de flotte resultater i ligaen, og ikke mindst tak for comebacket sidste sæson, tror aldrig man har set noget lignene i fodboldens historie. Har dog efter gårdsdagens kamp svært ved at se dem gentage dette, og med det spillermateriale milan har til rådighed, med spillere som: Balotelli, El Shaarawy, Pazzini, Robinho, Montolivo, Honda, Rami, Mexes, De Jong og De Sciglio, så burde de jo ligge og låd med Juve om mesterskabet, for hvis man kigger på kvaiteten spiller for spiller, så er milans hold på omgngshøjde med Juve og Napoli´s, og klart bedre end Roma og Inter´s.

Det er fedt med Tassotti, men personligt ville det glæde mig mest hvis Pippo Inzaghi blev tildelt cheftæner-posten, med hans erfaring som spiller og som primavera-træner, samt hans enorme vinderinstinkt, ville han være den helt rigtige for dem lige nu.
Skrevet af KingDing
Dejligt, han har fået lide den tid han skulle have. Det her var bare for meget. Takker ham for intet, for han er grunden til milan mistet nogle spillere, som ronaldinho og flere. Det folk han har ført ind er til grin, for det slet ikke den slags bold jeg gider se. Muntari, pfff . Lige da man tror at man er på vej op af, indser man halvejs inde i året at man er i dybere krise end nogen sinde før.

Lad os komme videre.
<=== AC Milan ===>
Skrevet af Milanistar
Pippo som træner? Den havde jeg ikke lige set komme.. men kunne da være spændende nok! Har dog lige læst at "Voetball International" skriver, at Seedorf vil underskrive en kontrakt gældende til 2016 i løbet af ugen. Må indrømme at jeg i klubbens nuværende situation ville ønske mig en bundrutineret træner til at slutte sæsonen af på hæderlig vis.

Desuden, TAK for fyringen. På tide at den mand røg på porten, omend han også har gjort et godt stykke arbejde for klubben. Fyresedlen kommer bare et halvt år for sent.

Forza Milan
Sempre Milan.
Skrevet af Viola 4 Ever
så burde de jo ligge og låd med Juve om mesterskabet, for hvis man kigger på kvaiteten spiller for spiller, så er milans hold på omgngshøjde med Juve og Napoli´s, og klart bedre end Roma og Inter´s.


Det er jo den virkelige verden det her, ikke et managerspil.
Der er ikke mange der deler din holdning til hvor god en trup Milan har. Heller ikke Milan tilhængere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af YouWantAnswers
@Viola 4 Ever
Det er jo den virkelige verden det her, ikke et managerspil.

Selv i et hvilket som helst manager-spil er Milans trup ikke i nærheden af Juves..
Åhhhh, Åhhhh Åhhhh/ Gul og blå/ Du er alt jeg tænker på/ Havde jeg to liv, så gav jeg dem begge til dig/ Men jeg kan ikke spå/
annonce
0