Snak

Mere indhold efter annoncen
Medmindre jeg husker forkert, så fik han fyret det meste af trænerstaben, hvilket jeg aldrig forstod, da de immerweg havde kvalifikationerne og erfaringerne i at være i en storklub, hvilket han ikke har/havde


Helt enig. Forstod aldrig at han tog sin egen stab ind.
Hvis han skulle bygge videre hvorfor brugte han så ikke den samme struktur som allerede var opbygget.

Skød sig selv i foden med det move.
Gudjohnsson og Hasselbaink = bedste duo :D Chelski is my life Real <3
De Boer til United og Moysi til Tottenham. Det kunne være lidt sjovt.
Dejligt.

Synes ikke man kan putte alt skylden for de dårlige præstationer på Moyes, da spillerne også har været ret lade til tider. Det var dog tydeligt, at Moyes savnede de taktiske evner, som en manager af en storklub bør besidde. At smide en million indlæg fra kanten ind i boksen, og så håbe på det bedste, er bare ikke tilstrækkeligt.

Håber virkelig på Klopp eller evt. De Boer eller Simeone, men tror næppe at vi får fingrene i dem. Van Gaal er vel nok det mest realistiske bud, med tanke på de samtaler United tydeligvis har haft med ham og at han stopper for Oranje.
Det er ikke den manager jeg helst ville have, men han har trods alt rigeligt med erfaring fra storklubber, så han må vel om alt andet lige kunne gøre det bedre end Moyes gjorde.

sir alex ferguson var så den der tog mest fejl, når alt kommer til alt. jeg synes stadig det er lidt synd for moyes (men osse kun lidt), men mon ikke han primært falder for sin manglende sans for taktik, besynderlige indskiftninger, samt en manglende evne til for alvor at sætte sig i respekt over for stjernespillerne...

som andre har været inde på, så har ledelsen vel en afløser klar, der stadig mangler nogle kampe for sin nuværende klub, og derfor hører vi nok ikke noget før om 2-3 ugers tid...?
gik i seng efter første halvleg
forladt, forladt, forladt.
Ikke foreladt...Men spændende med Giggs i spidsen.
bif - danmark juve - italien barca - spanien
Så Mike Ashley, ud med Pardew og ind med Moyes tak.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Forståeligt nok. Men for unuanceret blot at give Moyes hele skylden for den her sæson.

Sidste år underpræsterede City (mesterskabstømmermænd) & Chelsea meget, ligesom Liverpool var langt fra dette års niveau. Så det var lidt lettere sidste år.

Derudover har afgørende spillere som Carrick, Van Persie & til dels Rooney været ude i længere perioder.

Er ikke ekspert på United, men tror at United fik max ud af alt i sidste sæson.

I 03 & 07, troede man heller ikke rigtig på dem inden sæsonstart. Men må give ham Ferguson at han kunne noget.

Morsomt at nogle folk tror at bare fordi man fyrer Moyes, så bliver de automatisk et mesterhold igen næste år.

For det første er Man Utd svækket af at de ikke spiller CL næste år. Selv om der stadig vil komme gode spillere ind, så er der mange spillere der vil vælge United fra hvis de står med tilbud fra andre store CL klubber.

I tillæg så er det stort set umuligt at gå ind på et hold og skifte hele stammen af klubben ud. Svingdøren fungerer aldrig - og specielt ikke i Premier League der i forvejen har en høj tilvænningstærskel.

Nu får vi jo se hvor stor udskiftning der kommer i klubben. Jeg er ikke helt sikker på at jeg køber undkyldningen med at "truppen er bare så dårlig", men hvis det er tilfældet vil det i givet fald tage flere år før Man Utd kommer op og spille i Top-4 stabilt igen. Mesterklubber (gen)skabes ikke over natten.

Hvis man fyrer Moyes for at ansætte Van Gaal..så er det langt ude. Klopp ved vi jo ikke vil forlade Dortmund.
TheRedDevils

Min erfaring siger mig, at man ikke skal udelukke noget i sådan en situation.
Men jeg tror heller ikke, at Klopp kommer til United. Selv om jeg tror han ville klare jobbet.

Jeg tro, at det største problem for Moyes var, at Uniteds spillerstab har vundet ALT, mens han selv ikke har vundet noget som helst. Han KUNNE ikke lære dem noget!

En genrejsning af United kræver en STOR træner og en STOR udskiftning i spillertruppen!
annonce