Snak

Mere indhold efter annoncen
GF4life @

De fleste rygter lige nu går på at han er på vej til Real Madrid, det er i hvertfald hvad jeg har læst, men det kan måske være fordi at jeg er mere opmærksom på nyheder omkring Real. Klubben skulle have holdt flere møder med Mino Raiola, og skulle være villig til at betale op mod 90-100 millioner euro. Om der er nogle hold i rygterne ved jeg ikke, men de har tiltaget de seneste par uger, efter at Zidane skulle have sagt til Perez at han gerne vil have ham.

OT: Stort skifte for Pjanic, jeg har undervurderet
ham rimeligt meget tror jeg.
Hvilken typespiller er han, og hvordan forbedrer han Juventus midtbane?
Jeg har ikke fulgt så meget med i Serie A, eller Roma for den sags skyld :)
Tror ikke det betyder at pogba skifter - tror mere det er erstatning for pereyra, så man ikke er tvunget til at spille med Hernanes hvis de endelig skal til at spille med den 10 de har truet med
Jeg kan godt lide fodbold :)
Han er en klassespiller, der selv kan finde ud af at afstemme situationerne. Hvis man skal give ham et prædikat er det nok en målfarlig kreativ offensiv midtbane, med et godt drøn i støvlerne

Edit: Målfarlig!
Der er ingen af dem som hyler i den her tråd, der er med til at skabe gang i den på stadion med tifoer og sang.


Det var da en modig formodning. Er det andet end en formodning, vil jeg gerne vide?

Det er da klart nok, at der nok er få danskere der laver tifoer på Stadio Olimpico hver weekend, så på den måde er det en ganske gratis konklusion du kommer med.

Eller mener du mere generelt, at dem der bruger udtryk som "luder" om spillere der skifter til konkurrenten ikke skaber gang i den på stadion??

Og nej vi ønsker tilhængere der støtter deres hold, ikke folk der alene skaber sig ved irrationelle hadefulde ytringer.


Hvor går grænsen? Du ved vel godt at der er mange der sætter en grænse mellem at råbe af spillere på stadion under kampen, og at råbe af spillerne udenfor kamp og i privatlivet.
Han er en meget målfarlig playmaker type med meget store tekniske kvaliteter.

Han kommer nok til at indtage en position lidt lægere tilbage på banen, noget a la den position som Pirlo tidligere indtog.¨

Du ved vel godt at der er mange der sætter en grænse mellem at råbe af spillere på stadion under kampen, og at råbe af spillerne udenfor kamp og i privatlivet.


Ja det er også meget fint sted at sætte grænsen.

Jeg bemærker stilfærdigt at vi er på et fodboldforum der har debat som formål, ikke på et stadion hvor man skal hæppe sin helte frem.

Og selvfølgelig er det en gratis konklussion.

Du må hjertens gerne antage at sinken ligger i rutefart mellem Liverpool og Rom for at støtte holdene i deres kampe.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Og Roma fans hadet Benatia i sommer for at tage til Bayern... At skifte til Juventus er godt nok meget værre.
Skal Pogba så til Barca?


Han skal til dem der byder højest...så han er vel en luder, forræder og køter
Det er en vanvittig stærk signing af Juventus, og vigtigst af alt en virkelig stærkt signal til omverdenen. De har betalt frikøbsklausulen og viser spillere som Pogba og Dybala at Juventus vil være konkurrencedygtige i forhold til at kunne spille med om Chl. Dette er et køb for at holde på dem og ikke fordi Pjanic skal erstatte Pogba. (Det vælger jeg at tro på)

Pjanic kan dække flere pladser på midtbanen, han er blevet prøvet af som dybtlæggende playmaker "Pirlo positionen" i Roma med fin succes og kan naturligt spille 10´er positionen. Derfor kan han gå direkte ind i start 11´eren både 3-5-2, 4-3-1-2 eller 4-3-3. Marchisio er langtidsskadet og jeg tror at Juve er nået til konklusion at Khedira altid er lidt skadet og aldrig kommer til at spille en hel sæson. Jeg tror Pereyra, Hernanes og måske Asamoah ryger i dette transfer vindue, så der skal noget andet ind.

Jeg har dog sympati for Roma, de var en stærk midtbane med Pjanic-Nianggolan, men man kan bare ikke vinde noget uden angribere der kan score mål. Tror Pjanic ville videre, da der skulle sælges før der kunne investeres i holdet. Mulighederne for at udvikle holdet er altså ikke ret godt og han har tænkt på sin fremtid.
"Han skal til dem der byder højest...så han er vel en luder, forræder og køter"

Hvis han selv tvang sig til et skifte til en af Juventus´ rivaler, så ja, det ville han være.
At han så med 99,9% sikkerhed ikke skifter til en anden italiensk klub er så en anden historie.

annonce