Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Rønnow til Esbjerg

fre 5. jul 2013
AC Horsens bekræfter, at Frederik Rønnow skifter til Superligaklubben Esbjerg på en etårig lejeaftale.

Læs hele nyheden her
Det er fanme en lækker nyhed! Man kan håbe at der er en klausul på en købsoption, hvis ikke Horsens klarer oprykning! Det ville være guld
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Flot - Nu har i ingen keepere... Man kunne vel have ventet på, at man selv hentede en først.
Velkommen til Rønnow!

Hvis Winde kan lave den samme omgang magi på Rønnow, som han gjorde ved Lukas, så får Horsens landets bedste keeper tilbage. :-)

Helt sikkert en god aftale for alle 3 parter!
God aftale for både Horsens og Esbjerg. Lidt underligt at Esbjerg ikke kunne bruge Heinze. Men mon ikke Esbjerg også vil få lidt ud af det hvis/når Rønnow skydes videre med salg fra Horsens. Han får trods alt et år på højere niveau, hvilket Esbjerg også bør høste på. Ud over det år som klubben tilsyneladende satser på at skyde klubbens egen målmand i stilling.
Super aftale.

Så har man en klasse keeper på plads, som er på niveau med Lukas.

Nu mangler man kun en midtstopper og en angriber/kant, så er truppen ved at være på plads.

I forhold til start 11´eren er Lukas erstattet med Rønnow, Smarason af Van Buren og Tottuth af enten Sebastian Andersen eller Lyng.

Ligner næsten status que i forhold til startformationen. Så mangler bredden selvfølgelig med mindre nogle af de andre talentfulde spiller fra U 19 som lige har vundet sølv kan supplerer bredden.

Mht. Henitze tror jeg at EFB var for usikker på hans skade i hoften. De skal jo spille EL i august. Er Henitze helt klar til det ?
Vil KRAFTIGT sige at vi stadig mangler en venstre kant!

Vil KRAFTIGT sige at vi stadig mangler en venstre kant!Ja det må være første prioritet - selvom Emil Lyng eller Bergvold nok kunne spille der i en periode - Bergvold måske fast. Sebastian Andersen ser ud til at være i bedre form end længe så han er selvfølgelig også en mulighed.

Vi har Lucena som backup i centerforsvaret - kunne nu også godt bruge en afløser for Høegh.

Syntes angrebet ser tyndt ud medmindre hollænderen slår til med det samme - tro aldrig Braithwaite bliver en målsluger, så en erfaren boksspiller vil være fint. Vi har vel kun Mikkel Agger som gardering i front p.t. - tror det er for tidligt for Westergaard.

Udover venstre kant ser start 11´eren rigtig stærk ud. Med Bergvold, Sebatian Andersen, Emil Lyng og Mikkel Agger på bænken, alle med superliga erfaring.

Boblere/talenter:
Jeppe Højbjerg - stort målmandstalent kommet fra U-19 bronzeholdet
Jeppe Andersen - U.21 spiller hentet fra Vejle
Casper Nielsen, Jakob Andreasen, Jesper Rasmussen fra egen avl.

Syntes der ser fint ud hvis vi undgår for mange skader
Henter vi 2-3 spillere mere til de nævnte pladser er jeg meget positiv omkring næste sæson

Fabelagtig nyhed, velkommen til Rønnow, og lad os så få, de sidste forstærkninger på plads også.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
annonce