Snak

Mere indhold efter annoncen
Absolut den rigtige beslutning. Pointtabene er én ting, men langt værre er, at vi reelt kun har spillet én rigtig god halvleg i denne sæson.

Vi har på ingen måde rykket os. Der er fortsat intet spilkoncept, der passer til et hold, der skal ligge i toppen af ligaen og dominere kampene. Hurtige omstillinger og lange bolde - kan være effektivt, når man er foran, men ikke som det generelle koncept.

Når vi så endelig forsøger med mere etableret offensivt spil, så er det altid ind over midten i tæt trafik. Nok fordi vi i offensiven har flere små spillere med ringe fysik, der ikke er særlig farlige på indlæg. Og fordi vi ikke længere har backs med offensive kvaliteter (som Bah, Holm, Marc Dal Hende i den gamle udgave).

Berggreen: der kan være flere problemer, men et af dem er i hvert fald, at vi slet ikke formår at indrette spillestilen efter hans kvaliteter. I starten af sæsonen var det ok, men i de senere kampe er han jo slet ikke blevet serviceret. Han kunne have fået meget mere succes på et andet hold.

Respekt for Esbens rettidige omhu. Tak til Henrik og Niels.
Pointen var at hvis truppen har mangler så hjælper en ny træner ikke nødvendigvis og Sønderjyskes trup har flere mangler i mine øjne. Jeg synes pilen peger mod Esben Hansen mere end imod HH.

Edit. Jeg kan godt se at når spillertruppen lige bliver remset op så er den stærkere end hvad jeg lige huskede. Måske det er det rigtige valg alligevel.
Lønstrup er kun 3 år fra ren røvguitar i FC Roskilde! For at få respekt og tiltro fra de lokale ejere er det nok bedst at man signalerer mindre primadonna, mere stabilitet og arbejdsvilje. Det er Jylland det her…
Såfremt de skulle være interesseret så håber jeg ACH tager kontakt mht at tilknytte dem i klubben.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
@chris1234? Vejle klarer sig jo sjovt nok også bedre så hvor vil du hen med det?
Sønderjyske har nok en trup der er 2-4 stærkest i NB men spiller desværre ikke sådan.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Alle Achtung
Umiddelbart mener jeg da de Pt ligger nr 3
Hahahah, Lars Friis tænker jeg ikke der er nogle klubber over serie 1 der vil ansætte... hvis de gør deres forarbejde.. 😅
Ser jeg forkert eller står Henrik Hansen og heiler?
@Bjarne56
Jeg tror alle der følger SE kan se, at de spiller som en pose jord! …og har gjort det i halvandet år! Det er klart at vi skal være bedre end Fremad Amager, Nykøbing og Hillerød! Meget bedre!
Alle der har set Sønderjyskes kampe ved at det er den eneste rigtige løsning.
annonce