Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LEEDSJE
SÅDAN! Fremragende arbejde!! Så er det ind med Lønstrup!!
Skrevet af Slettet(051344222311)
Lønstrup bliver det ihvertfald ikke. Han har det fremragende i Hillerød
Skrevet af dondyhrs
For knap to år siden var Silkeborg i næsten samme situation som Sønderjyske er i lige nu, nedrykket og på trediepladsen med 7 point op til Esbjerg og Viborg. I stedet for at gå i panik analyserede man sig frem til at der var behov for at hente en forsvarsstyrmand(Tobias Salquist) og en målscorer(Niklas Helenius).

Trænerfyringer er ikke altid den rette løsning.
Skrevet af LEEDSJE
Per Frandsen dælme også spændende
Skrevet af H O fodbold
Hold "nallerne" fra Bonde .. "Willow" har jo lige bevist , at Sydsjællands mentalitet ikke passe ind i "Sønderjysk`e"..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af Martinovic
@ dondyhrs

SE har en målscorer i Berggren, men enten er han skadet, ellers også falser han og trænerteamet i unode med hinanden.

Jeg synes, det er den rigtige beslutning. 1. div. er tæt, men præstationerne for et fuldtidsetup er der ikke.

Drømmen er Jakob Michelsen, men der er flere spændende navne.

SE er nødt til at gå benhårdt efter oprykning. Det bliver kun sværere i næste sæson, når Lyngby og et andet Superligahold rykker ned.
Mojn do!
Skrevet af Ajuniz
Og? Det er jo fuldstændig ligegyldigt hvad en anden klub gjorde for x år siden.

Mange gange er trænerfyringer den rette løsning. Hvilket er tilfældet her.

sdy
Skrevet af Gomez1896
Chris1234

Kig nu engang på truppen - de spiller ikke fantastisk, men er navnemæssigt (og økonomisk) i den HELT tunge klasse i Nordicbet ligaen. Espen Hansen har vel et mindst ligeså stort ansvar i det her forsømte efterår.....

Truppen tæller hele 29 spillere - det i sig selv er ikke så godt, da for mange spillere i en trup kan give for langt til spilletid for de yderste mandater i truppen.

Alene i forsvaret er der navnkundige (dog også aldrende og skadesplagede) spillere som Banggaard, Dal Hende, Ryan Johnson Laursen og Christoffer Remmer + Luca Racic, der blev hentet fra Brentford inden sæsonen. Læg dertil udlændinge som Soulas (tidl. PSV Eindhoven), Rasmus Wikström (tidl. IFK Göteborg, Brøndby) og Atli Barkarson (Landsholdsspiller fra Island).

På midtbanen kan du tælle folk som Mads Albæk, Rasmus Vinderslev og Troels Kløve, der alle har spillet et hav af kampe i Superligaen, unge talenter hentet til klubben i form af José Gallegos, Emil Frederiksen, Lukas Bjørklund - for ikke at nævne to deciderede "håndplukkede" indkøb til denne sæson i Sefer Amini (U21 landsholdsspiller i Makedonien) og Adnan Hadzic (tidl. U20 landsholdsspiller i Norge). Derudover kommer flere unge spillere hentet til klubben fra bl.a. Esbjerg og Kolding, ligesom klubbens U19 ligahold vel også bør producere noget brugbart til bredden.....

I angrebet er den store stjerne, Emil Berggreen, vel alt for god til Nordicbet ligaen - når han ellers ikke er skadet. Ellers tæller truppen i angrebet Peter Christiansen med mange kampe i Superligaen og en dygtig spiller som Mikkel Hyllegaard (hentet i OB før sæsonen).

Alle ovennævnte spillere er fuldtidsproffer og hentet til klubben i Superligaen eller op til denne sæson som nogen der skulle være profiler i Nordicbet. Det har de ikke formået og nu står ledelsen tilbage med ansvaret - træner teamet røg som de første, men det sportslige ansvar var vel ikke kun deres...??

Uanset hvad, giver jeg ikke meget for forsøget på at nedgøre truppens kvalitet. Det er kun Vejle, der på papiret har en bedre (og dyrere) trup en Sønderjyske. Hold som Næstved og Hvidovre - til dels Helsingør og Fredericia præsterer virkelig godt med mindre trupper og økonomier, men med klart definerede mål og spillestil....

Har i øvrigt svært ved at se, hvorfor Per Frandsen og Christian Lønstrup skulle finde det attraktivt pt. at rykke familie og bopæl til Sønderjylland...

Andre bud kunne være Kenneth Brylle (tidl. Hvidovre og belgiske klubber) og Ole Tobiasen (pt. assistent i Heerenveen)
Skrevet af John Doe
Hold jeg fra Peter Sørensen, manden har psykopatiske træk og trænings metoderne er oldnordiske
Han er utrolig veltalende og tørstig
Et opkald til staben i Vejle og i vil være rystet
Skrevet af Bjarne56
Prominente træneremner der nævnes i tråden. Har I overblik over økonomien i Sdr J, og om hvad klubben er i stand til at tiltrække? Jeg tænker heller ikke spillermaterialet er til Superligaen, tror de vil blive slagtet
Skrevet af SE@heart
Absolut den rigtige beslutning. Pointtabene er én ting, men langt værre er, at vi reelt kun har spillet én rigtig god halvleg i denne sæson.

Vi har på ingen måde rykket os. Der er fortsat intet spilkoncept, der passer til et hold, der skal ligge i toppen af ligaen og dominere kampene. Hurtige omstillinger og lange bolde - kan være effektivt, når man er foran, men ikke som det generelle koncept.

Når vi så endelig forsøger med mere etableret offensivt spil, så er det altid ind over midten i tæt trafik. Nok fordi vi i offensiven har flere små spillere med ringe fysik, der ikke er særlig farlige på indlæg. Og fordi vi ikke længere har backs med offensive kvaliteter (som Bah, Holm, Marc Dal Hende i den gamle udgave).

Berggreen: der kan være flere problemer, men et af dem er i hvert fald, at vi slet ikke formår at indrette spillestilen efter hans kvaliteter. I starten af sæsonen var det ok, men i de senere kampe er han jo slet ikke blevet serviceret. Han kunne have fået meget mere succes på et andet hold.

Respekt for Esbens rettidige omhu. Tak til Henrik og Niels.
Skrevet af dondyhrs
Pointen var at hvis truppen har mangler så hjælper en ny træner ikke nødvendigvis og Sønderjyskes trup har flere mangler i mine øjne. Jeg synes pilen peger mod Esben Hansen mere end imod HH.

Edit. Jeg kan godt se at når spillertruppen lige bliver remset op så er den stærkere end hvad jeg lige huskede. Måske det er det rigtige valg alligevel.
Skrevet af JacobDK
Lønstrup er kun 3 år fra ren røvguitar i FC Roskilde! For at få respekt og tiltro fra de lokale ejere er det nok bedst at man signalerer mindre primadonna, mere stabilitet og arbejdsvilje. Det er Jylland det her…
Skrevet af brefsgaard
Såfremt de skulle være interesseret så håber jeg ACH tager kontakt mht at tilknytte dem i klubben.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Alle Achtung
@chris1234? Vejle klarer sig jo sjovt nok også bedre så hvor vil du hen med det?
Sønderjyske har nok en trup der er 2-4 stærkest i NB men spiller desværre ikke sådan.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Bjarne56
Alle Achtung
Umiddelbart mener jeg da de Pt ligger nr 3
Skrevet af Vikingo
Hahahah, Lars Friis tænker jeg ikke der er nogle klubber over serie 1 der vil ansætte... hvis de gør deres forarbejde.. 😅
Skrevet af mansemand
Ser jeg forkert eller står Henrik Hansen og heiler?
Skrevet af JacobDK
@Bjarne56
Jeg tror alle der følger SE kan se, at de spiller som en pose jord! …og har gjort det i halvandet år! Det er klart at vi skal være bedre end Fremad Amager, Nykøbing og Hillerød! Meget bedre!
Skrevet af SEback
Alle der har set Sønderjyskes kampe ved at det er den eneste rigtige løsning.
annonce
0