Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Sønderjyske køber Aarhus Fremad-topscorer

Skrevet af bold
tor 26. jan 18:06

Sønderjyske har nu bekræftet, at man har hentet Søren Andreasen, der kommer fra Aarhus Fremad. Læs hele nyheden her
Skrevet af thor09
Der røg Aarhus Fremads oprykning til 1.div.
Håber at det var småpengene værd
Skrevet af Florafobi
Søren A kan forsvinde lidt i kampene, men får han de rigtige medspillere, der spiller ham rigtigt, kan han også tage NBL med storm.
Flot set af SE, heldigvis har Aarhus Fremad en stærk trup, og skal nok fortsætte med at præge toppen af rækken i denne sæson.
Skrevet af rygtebørsen 2.0
Puha Fremad får det svært nu
Skrevet af LukeDanDuke
Selvfølgelig svækker det Fremad i oprykningskampen. Men ville også være et dårligt signal at sende til de kommende spillere, der signer kontrakter til peanuts, hvis man ikke lader dem gå når man får et tilbud fra en klub der tilbyder fuldtidssetup og vil betale en fin pose penge.

Jeg er ikke sikker på at man ser 250.000 kroner som småpenge i 2. division. Selvom det selvfølgelig næppe flytter bjerge.

Ift. Søren Andreasen, så får SE en angriber der har sine spidskompetencer i feltet. Han har kølighed og finesse i de afgørende momenter. Enig i at han kan forsvinde lidt i kampene, men han har simpelthen bare vist sig at være en topangriber for 2. divisionsstandarder siden han kom til Riisvangen.
Skrevet af TagDenInd
Kæmpe tillykke til SønderjyskE og Andreasen! I har fået jer en super dygtig angriber og en pisse god fyr.

Hvad angår Fremads oprykningschancer, ja men nu skal Buch eller Kock da nok få chancen. Mon ikke en af dem tager den?
Skrevet af Zinras
@thor09:
250.000 er temmelig mange penge i Århus Fremad. Det er jo en spillertrup der består af studerende og andre med fuldtidsjob ved siden af, så det er vigtigt at demonstrere at man kan gøre hobbyen til et fuldtidsjob. Der er relativt mange klubber i og omkring divisionerne i Århus, så konkurrencen er noget hårdere en gennemsnitspersonen tror.
Skrevet af aarhusfremad
Klart Buch skal tage gribe chancen. Kommer fra ungdomsholdene i Midtjylland. Han har scoret i de to sidste træningskampe, så hvis man kan få ham igang så, kan vi godt rykke op!
aarhus fremad er verdens bedste hold aarhus fremad spiller det bedste bold
Skrevet af Soebronx1889
Man skal også tænke på, at man ikke får det samme ud af en spiller efter man afviser, at han kan skifte fra bibeskæftigelse til fuldtid. Bedre at tage de 250.000 kroner.
Skrevet af Aarhus F.yren
Allerede nu at dømme Aarhus Fremad ude i kampen mod oprykning er en kende for tidligt... Jeg er dog med på at salget af Søren Andreasen har betydning, men samtidig synes jeg også det ville være en fejl at holde på ham, når han selv ville videre i karrieren. Søren er en fantastisk spiller og menneske, og han nyder stor respekt hos alle i Fremad og vi ønsker ham held og lykke videre syd på.
Hvis vi stadig er med efter de sidste 6 kampe i grundspillet og kan f.eks tage 10-12 p. yderlige med, så fastholder vi kontakten med de 3 andre i toppen, og så kan alt ske i oprykningsspillet. Der kommer 10 fantastiske kampe, hvor mange af dem bliver tætte. Vores solide forsvar er intakt, og vi producerer mange chancer i vores kampe... Så flere må bare byde sig til som målscorere, så skal det nok gå
annonce
0